Bu sene Franco yerine Aykut oynasaymıl sourn olmazmış.
Manisaspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Bu sene Franco yerine Aykut oynasaymıl sourn olmazmış.
Artık derbinin sonucu ne olursa olsun GS - Bursa maçının önemi artacaktır hem BJK'liler için hem FB'liler için hem Bursalılar için..Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık..Arkadaşların dediği gibi erken gol kilidi açtı..
Görüntü bu maça aittir. Tribünlerden bir taraftar esnerken çekilmiş.
http://img140.imageshack.us/i/57048461.jpg/
![]()
(/s)
Evet bende bu adamın esnemesine bayağı bi güldüm..![]()
iyi yakalamışlar valla..Ayrıca Mehmet Topal öyle bir kafa atmışki onada çok güldüm yani..
O olay komediydiHelal olsun iyi açmış ağızı biraz daha açsa yırtılırdı
![]()
Kalbi gözüküyor adamın.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Adam esnedikten sonra hemen arkasındaki kızda esniyor. Belkide ben yanlış hatırlıyorum ama kız ağzını kapatıp yapıyor. Esneme var esneme var mantığını burdan çözebiliriz.
Babam 'oooooha' dedi sadece![]()
Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın iddaasını devam ettirmesi haftaya Bursayla oynayacakları maçta artı motivasyon olacak.
Adamın yeteneği oda yahu![]()
![]()
Elemanı rezil ettiler resmen yav.Bobiler'e düşerse -ki kesin düşer- sen gör o zaman şamatayı.
Galatasaray'ın kazanması gerekiyordu yarışa devam edebilmesi için.Kazanıp iddialarını devam ettirdiler.Tebrik ediyorum.
So what?
Saike
Kendi kendisini rezil etmiş. İnsan gibi esneyemiyormuÇok güldüm ona iyi yakalamışlar
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yalnız oradan biriside sigara yasağına uymamışBir bakmışsın adamı bulup parayı almışlar
Sentugo.
Arma aşkına Manisa'daydık valla cok rahat gittik cok rahat geldik süper oynadıgımız düşünüyorum , 75 de o mehmet'in kendi kalesine attıgı golden sonra 75 dk tezahürat yapan ben 15 dakika bildigim bütün duaları ettim Allah'ta beni utandırmadı şükürler olsun 3 puanımızı hanemize yazdırdık herşeyin bitmedigini haftaya gösterecegiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir