Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Arda ve Caner Birbirine Girdi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda bu takımda kaç maça çıktı sakatlansa bile kaç iğne yedide oynadı yahu..Protesto doğru olabilir ama çok hata yapıyor taraftarımız adamın performans düşüklülüğü dahada artacak hem moralsiz hem bu protestolar vs..Yeni sezonda %70 olmayabilir bence takımda..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her takım arasında olan olaylar bunlar denildiği gibi öyle çok fazla abartmaya gerek yok sonuçta ertesi idman yine birlikde olacak yine yüz yüze bakacaklar illaki birisinin bir sorunu vardır o an onun üzerinden çıkartmıştır hırsını.

geçmiş olsun iş tatlıya bağlandıysa güzel haber.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda sinir patlaması yaşamış Geçirdği sıkıntılı günlerin acısını çıkarmıştır .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda Turan gelişmesi için bir an önce Avrupa'ya gitmeli yeni stada yeni bir yıldızla(Emre Çolak) ile geçilmeli.Böyle giderse Arda kendini bitirecek.

Bana göre Caner FB'li olduğundan dolayı takımda baya bir negatif etkiye sahip Arda zaten Türk Futbolu'nun en önemli değeri aman Caner dokunma Arda giderse Türk Futbolu gider.Arda iyice abarttı Polat Alemdar edaları falan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi Arda'yı savunan arkadaşlarımız olmuş yok yumruk atmadı falan diyede açık konuşalım Arda'nın Caner'in suratına bi tane geçirdiği bariz belli. Ben Arda'yı artık eskisi kadar beyenmiyorum özellikle kaptan olduktan sonra sene başında biraz olgun davranışlar sergilesede yine eskisi gibi çocukca ve şımarıkça davranışlarına devam ediyor. Bence bu takımdan gitme zamanı gelmiştir. 5'e 2 çalışma yapıyorlarmış Caner'in savunma tarafında olduğunu varsayarsak Arda'nın Caner'in istemeden yaptığı bir müdahale sonucunda çıkıştığını görebiliriz. Demekki suçlu Arda Turan'dır.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Madem barışıcan niye kavga ediyorsun arkadaş
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Arda bu takımda kaç maça çıktı sakatlansa bile kaç iğne yedide oynadı yahu..Protesto doğru olabilir ama çok hata yapıyor taraftarımız adamın performans düşüklülüğü dahada artacak hem moralsiz hem bu protestolar vs..Yeni sezonda %70 olmayabilir bence takımda..
    Tamam ıslıklandı agır olabilir ama bu forma altında Hakan Şükürler , Hasan Şaşlar , Bülent Korkmazlar ıslıklandı ama trip koymadı taraftara gitti sevincini bizlerle yasadı , Manisa'da bagırıyoruz trip atmıs efendi gelmiyor Neill geliyor vs vs ,

Arma > Arda Turan , ayık olsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    1-1 olmuş işte Alican

Sheriff Misafir

Bir takım kaptanına yakışmayacak hareketler bunlar. Arda'ya birşeyler oldumu? Bence oldu. Arda eski Arda değil. Gönderilmesi gerek artık, isteyen bir sürü kulüp çıkar herhalde. Hem kendi için hem GS için artık gönderilmeli. Genel anlamda söylüyorum bu olay yüzünden gönderilmeli demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Haksız yere protestotadan kastı şu. Arda'yı kötü performanstan protesto edebilirlerdi, oysa onlar ruhsuzluktan protesto etti, 2 hafta önce derbiye sakat çıkan Arda'yı ruhsuzlukla suçladılar, benim dediğim olay bu. ultrAslan'ın ne durumlara düştüğünü hepimiz görüyoruz sanırım...
    Arda haklı iken haksız duruma düştü. Ne zamandır "en büyük galatasaraylı benim. benden iyi galatasaraylı yok. en büyük taraftar benim." düşüncelerine sahip olduğunu gösteriyor Arda. şimdi bakıyoruz taraftara tavır almış beyefendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

‘TAÇTAN GOL YERSENİZ...’

Adamlar taçtan, kornerden gol yemiyor. Siz böyle gol yerseniz elenirsiniz. Ben inanıyorum ki Uğur Uçar çok iyi bir defansif oyuncu, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Gönül ve Hakan Balta da öyle... Caner’i sol bek oynatamıyoruz. Bu kadar müthiş bir sol ayağı sol bek oynatamıyoruz. Neden? Çünkü bilgi eksikliği var. Caner’in nasıl bir kumaşı var, topa nasıl vuruyor biliyor musunuz? Her topa vurduğunda 5 dakika onu seyrediyorum ama nasıl oynayacağını bilememek gibi bir sorunu var.
    Arda birkaç hafta önce Tam Saha dergisine röportaj verirken bunları söylemiş.

Şimdi Arda 23, Caner 21 yaşında. Caner piyasa yapıp CSKA'ya giderken Arda'nın esamesi okunmuyordu.

23 yaşındaki bir futbolcu 21 yaşındaki takım arkadaşına ''bilgi eksikliği var, nasıl oynayacağını bilmiyor'' diyerek medyaya röportaj verirse olay sineye çekilir fakat bir yerde patlak verir. Öyle de olmuş zaten. Caner '' Kimsin lan sen '' demiş. Sanırım bunun için demiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Kendisi içinde ben 4-4-2 yi daha yeni öğreniyorum diyen bir Ardadan bahsediyoruz.. Röportaj metninde yermiyor ki övüyor, bilgi eksikliği derken de buna vurgu yapmaya çalışıyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLayın en garibi, kavga sonrasında Rijkaard Ardanın yanında duruyor, sürekLi Arda yı sakinLeştirmeye çaLışıyor vs. Bence bir teknik adam böyLe durumLarda tarafsız oLmaLı ve kimsenin yanında buLunmamaLı. Ben art niyet aramıyorum, Rijkaarda böyLe düşünmemiştir ama Medyası var, rakibi var bu işin. MaLzeme vermemek gerek. Ben Caner in yerinde oLsam daha da aLınırdım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gfbcagatay View Post
    Bana göre Caner FB'li olduğundan dolayı takımda baya bir negatif etkiye sahip Arda zaten Türk Futbolu'nun en önemli değeri aman Caner dokunma Arda giderse Türk Futbolu gider.Arda iyice abarttı Polat Alemdar edaları falan.
    Futbol profesyonel bir iş yok bu Galatasaraylı bu Fenerbahçeli diye ayrılmaz takım içerisinde.. Ben Fenerbahçe'de basketbol oynarken antrenörüm dahi biliyordu Galatasaraylı olduğumu ve hiçbir negatif etki olmadı üzerimde.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam ıslıklandı agır olabilir ama bu forma altında Hakan Şükürler , Hasan Şaşlar , Bülent Korkmazlar ıslıklandı ama trip koymadı taraftara gitti sevincini bizlerle yasadı , Manisa'da bagırıyoruz trip atmıs efendi gelmiyor Neill geliyor vs vs ,

Peki Hakan Şükür'ün,Hasan Şaş'ın,Bülent Korkmaz'ın ıslıklanması doğru muydu? Bu biraz da kişilik meselesi. Arda'nın abartmaması gerekirdi küslük filan ama madem kaptanını formsuz diye ıslıklayan taraftar gönlünü almasını da bilmeliydi. UltrAslan yanlış bir politika izledi bence. Evet tepki,protesto çok gerekliydi yapılması gerekirdi ama her protestonun da bir sınırı var. Kimisi sinema peşinde lafı geçen bir tezahüratı dakikalar boyunca söylersen -ki bu onun özel hayatı,futbolunu etkileyecek bir durum da değil.- o da kendine göre bir tepki koymak zorunda hissetti ancak abarttı. Protesto zamanı geçti, sahip çıkmak gerek artık ayık olması gereken Arda Turan'la beraber başkaları da var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sizin takımınız değil niye yorum yapıyorsunuz,yanlış.

Sizin oyuncunuz da şöyle yapmıştı,yanlış.

Saçma sapan konuşuyorsun,düşüncelerin saçma,yanlış.

Aydın abi bu konuyla ilgili uyarıda bulunmuş ancak tekrar hatırlatma gereği duyuyorum.Arkadaşlar forumlarımızda kimse kimsenin hangi konuda yazacağına karışamaz.Burası taraftar forumu değil.Her taraftar istediği konuda kurallar çerçevesinde düşüncelerini yazabilir.

İkincisi ise her konuyu eski olaylara getirip karşılaştırma yapmanızın manası yok.Bu tür mesajlar konu dışı oldukları için silinmektedir,silinecektir.Eğer bu konuda aşırıya kaçmaya devam eden arkadaşlar olursa gereken yapılır.Ayrıca üyeleri uyarma görevi üyelere ait değildir.Konuyu yine Gs-Fb vs.tartışmasına çevirdiniz diye birilerini uyarmak üyelerin işi değildir.Düzeni sağlamaları için belli kişiler görevlendirilmişlerdir zaten.Size düşen bu tür durumlarda çeşitli şekillerde yöneticileri haberdar etmektir.

Üçüncü konuya gelirsek.Burada tartışırken karşı taraftakine saygı duymamız gerektiğini asla unutmamalıyız.Katılmıyor olsak bile karşı tarafın düşüncesini aşağılayıcı söylemlerde bulunamazsınız.Ayrıca fikir uyuşmazlığınızı kişisel tartışma boyutuna da getiremezsiniz.

Burada seviyeli bir tartışma ortamı oluşturmya çalışıyoruz.Bu söylediklerime dikkat ederek düşüncelerinizi paylaşıp bize yardımcı olursanız sevinirim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Nisan.2010 at 20:49
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri