Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2006

O değilde, Fenerbahçe hakkında ilk kez bu kadar az haber yapılıyor. Kupaya önem verdeğimiz gösteriliyor. Bu bizim için büyük avantaj olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Final artik bukadar yakinken herkes baya heyecanlidir

Finale yakisir bi mac olsun bol tempolu bol gollu seyir zevki yuksek olsun. Allah iki takimada yardimci olsun

Bi duam daha var maca baska sehirlerden gidenler sapa saglam eve donsunler kazasiz belasiz daha baska bisey istemiyorum. Takimlari ugruna trafik canavarina can verenler olmasin

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Zamanında Gençlerbirliği ile final oynadık... Kupa elimize kadar geldi; o dönem Gençlerbirliği forması giyen Deniz Barış hayatının golünü attı ve bizi kupadan etti... Deniz barış şimdi Fenerbahçe'nin futbolcusu...

Ribery'nin Olimpiyat stadında sunduğu ve bizim sol kanadımızı felce çeviren resitalini saymıyorum... Herkesin aklındadır... Galatasaray formasıyla ülkemizdeki en unutulmaz performansını bize karşı sergiledi...

Yer: İzmir... Rakip Beşiktaş... Tümer Metin Beşiktaş adına yine kariyerinin en muhteşem maçlarından birisini çıkardı... Biz gol üstüne gol kaçırdık... Yani defalarca, defalarca kupayı getirecek pozisyonlar elimize geldi... Uzatmada Luciano'nun kafayla kaçırdığı bir gol var mesela... Dönüşte Tümer cezamızı kesti ve yine kupadan olduk... Sonrasında Tümer Metin fenerbahçenin futbolcusu oldu; tıpkı Deniz gibi...

Geçen yıl... Rakip yine Beşiktaş... Sahnedeki isim Bobo ve Aragones... Bunların muhteşem performansına Volkan Babacan'da eşlik edince yine kupa hayali bir başka bahara -bugüne-kaldı... Bakalım; bugün Trabzonspor adına hayatının maçını kim oynayacak...

Bu Fenerbahçenin Türk futboluna bir katkısıdır... Her kupa finalimizde rakibin bir oyuncusuna hayatının maçını oynatıyor, efsaneleştiriyoruz...
    Last edited by yaman76hakanFB : 05.Mayıs.2010 at 19:16

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Zamanında Gençlerbirliği ile final oynadık... Kupa elimize kadar geldi; o dönem Gençlerbirliği forması giyen Deniz Barış hayatının golünü attı ve bizi kupadan etti... Deniz barış şimdi Fenerbahçe'nin futbolcusu...

Ribery'nin Olimpiyat stadında sunduğu ve bizim sol kanadımızı felce çeviren resitalini saymıyorum... Herkesin aklındadır... Galatasaray formasıyla ülkemizdeki en unutulmaz performansını bize karşı sergiledi...

Yer: İzmir... Rakip Beşiktaş... Tümer Metin Beşiktaş adına yine kariyerinin en muhteşem maçlarından birisini çıkardı... Biz gol üstüne gol kaçırdık... Yani defalarca, defalarca kupayı getirecek pozisyonlar elimize geldi... Uzatmada Luciano'nun kafayla kaçırdığı bir gol var mesela... Dönüşte Tümer cezamızı kesti ve yine kupadan olduk... Sonrasında Tümer Metin fenerbahçenin futbolcusu oldu; tıpkı Deniz gibi...

Geçen yıl... Rakip yine Beşiktaş... Sahnedeki isim Bobo ve Aragones... Bunların muhteşem performansına Volkan Babacan'da eşlik edince yine kupa hayali bir başka bahara -bugüne-kaldı... Bakalım; bugün Trabzonspor adına hayatının maçını kim oynayacak...

Bu Fenerbahçenin Türk futboluna bir katkısıdır... Her kupa finalimizde rakibin bir oyuncusuna hayatının maçını oynatıyor, efsaneleştiriyoruz...
    Olsun Hakan Abi Türk futboluna yeni yetenekler yetiştirmek bizim boynumuzun borcu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar formdayken Ve Trabzon'u böyle yakalamışken Alalım artık şu kupayı İlk defa bu kadar emin bakıyorum Bu maça umarım bir kaza yaşamayız ..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa o kupa bize yazılmamış ne kadar formda olursak olalım ne kadar gol yememişte olsak kupa finali olunca hiç umutla bakamıyorum Niye böyle düşünüyorum bilmiyorum ama 18 yaşındayım ve çok final oynadığımızı gördüm bu kupa bi şekilde bizi sevmiyo işte yapacak bişey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kupaya Fotomaç yorumu

Canım çiğ köfte istedi bak şimdi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kazanan taraf olmak elbette güzel olur.Kaybedersek Lig Şampiyonluğunu aldığımız takdirde hiç de akla gelmeyecek bir kupa finali olur.Sadece rakip taraftarlar tiye almak için belirli internet sitelerinde taş devri geyiklerine devam ederler.

Maçta her iki takım adınada sakatlık vb problemler olmadan seyir zevki yüksek bir maç olsun gerisi hiçde önemli değil en azından bizim açımızdan.

Her iki takımada başarılar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Default Şanlıurfa'da müthiş iddia!

Şanlıurfa’da bugün oynanacak Türkiye Kupası Finali öncesinde Fenerbahçe’den Deivid ile Trabzonsporlu Alanzinho, kaybedenin hayır kurumuna bağış yapmak zorunda kalacağı bir iddiaya girdi.

Brezilya’da yayın yapan esportesite.com.br adlı internet sitesinde yer alan haberde, iddiayı kaybeden oyuncunun diğerinin seçeceği bir hayır kurumuna 100 koli yiyecek bağışlayacağı belirtildi.

Haberde, Deivid ve Alanzinho’nun açıklamalarına da yer verildi. Bu iddianın maç için ekstra bir motivasyon sağladığına vurgu yapan sarı-lacivertli futbolcu, “Aynı zamanda muhtaç insanlara yardım etmek için bize bir fırsat da verecek. Eğer Fenerbahçe kupayı kazanırsa, Alanzinho’nun alacaklarını, eşimle uzun zamandır ikamet ettiğimiz Santos kentindeki bir veya iki kuruma yiyecek dağıtacağım” ifadelerini kullandı.

Rio de Janeiro’da doğup, futbol kariyerine bu kentin ünlü takımlarından Flamengo’da başlayan Alanzinho ise kendi şehrindeki bir kuruma bağış yapacağını ifade ederken, “Menajerim Marcelo Almeida’yla konuştum. Trabzonspor ile kupayı kaldırırsam, dağıtım konusunda bana gerekli yardımları yapacak” diye konuştu.

Sporx

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Maçı izleyebileceğimiz bi site varmı bildiğiniz iş yerinden izlemek zorundayım maçı varsa bildiğiniz bi link paylaşırmısınız

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yasak öyle şeyler buralarda msn'den iste başkalarından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Maçı izleyebileceğimiz bi site varmı bildiğiniz iş yerinden izlemek zorundayım maçı varsa bildiğiniz bi link paylaşırmısınız
    Maç TRT'de yayınlanacak zaten, o yüzden yasal TV izleme sitelerinden izleyebilirsin rahatlıkla. Abidik gubidik sitelerle uğraşmayın

Maç TRT'de olduğu için mesajını silmedim, ama link verecek arkadaşların şifreli yayın yapan kanallarıda gösteren siteler vermemelerini rica ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

TRT'nin netten olan yayını doru dürüst çalışmıyor zaten.Bu arada bende unuttum TRT de olduğunu

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kusura bakmayın bilmiyodum valla yasak olduğunu iş yerinde tv olmadığı için o yüzden sormuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maç saati yaklaşıyor; Fener gol gol gol hasret sona eriyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

andre santos olsaydı keşke sevmedim, sevemiyorum vederson'u.andre bence tartışmasız en iyi sol bek bu ülkede çok tempo katıyodu sol kanadımıza
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maç saati yaklaşıyor; Fener gol gol gol hasret sona eriyor.
    O zaman tüm fenerliler hep beraber

Fener gol gol gol hasret sona eriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben muhtemelen mağazada 55" bi led tv karşısında izlerim
    3D geldimi size Ona bağla, gözlük geldiyse onuda kap izle

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçemizin, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor karşısındaki ilk 11’i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza

Fenerbahce.org

______

Tribünlerde bayraklar açılıyor, güzel görüntüler var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gündüz maçı da ayrı bir güzel oluyor aslında . Ama millet işinde gücünde oluyor. O kötü oldu. Çok güzel bir ambiyans var gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçını aşağıdaki siteden üye olup ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

http://www.ttfutbol.com/

Site, Türk Telekom ve TRT'nin ortak sitesidir.

Not: Maç saat 15:45'de başlayacağı için bu sitedeki yayın da o saatte başlayacaktır.

TTnetin ve Trt'nin ortak sitesi olduğuna göre yasaldır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Umarım bu mistik hava maç sonunda bozulmaz... ne kadar kardeşçe bir ortam?.. O dostluk havası ekrandan bile hissediliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fenerbahçe şeytanın bütün kemiklerini kıracak gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine Burak var 11'de hey allahım yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

haydi bakalım tanrı yardımcımız olsun 27 sene sonra
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ve maç başladı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Umut kaçırmaya başladı

Bu Maç Keşke Haftaya Olsaydı Haftaya Antepteyim Haftaya Maça Geçecektim. Erkende Gidemedik İzlemek İstiyordum Stattan Bu Maçı

Gönlümüz Trabzondan Yana Trabzon Almasını İstiyorum. Umarım Güzel Bir Maç Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzonspor'un bu oyununun ikinci yarı devam etmesi dileğiyle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut süpersiin başka birşey demiyorum.Hakem süper yönetimini Bilica'nın pozisyonunda batırdı o da verilmez mi ya sinir oldum.Ömer Üründülde elini çekmeye çalışıyor diyor yahu çalışsa ne olur sonucta top kaleye gidiyordu ve yönü değişti %1 milyar el işte.

Maça iyi başladık ama uzarsa sonumuz hayır değil.

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri