Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 78.57%
  • Antalyaspor

3 21.43%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [ 33. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada kaleci konusunda katılıyorum İsmail abiye.Rüştü gidince biz Volkan'a güvenmiştik şampiyon olmuştuk o sene.Hataları olacaktır Aykut'a güvenmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öyle düşünürsen türk kaleci işi olmaz... volkan2ın schalke maçında yediği gol hala hatırlarda...
    Abi Volkan'ın Kasımpaşa'dan yediği golü de hatırlıyorum. Ama ne bileyim hiçbir amacı kalmamış çok rahat bir takımın kalecişsi böyle bir maçta o golü yememeli. Şampiyonlar Ligi maçı olur orada anlarım baskıdır strestir şudur budur. Ama ne bileyim bana konsantrasyon ile ilgili sorunları var gibi geliyor Aykut'un.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sen dedin diye Aykut'u oynayacagız
    Keşke öyle şansınız olsaydı " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında Onlar takımın ritmini bozdu..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Keşke öyle şansınız olsaydı " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında Onlar takımın ritmini bozdu..

Hiçkimse Neill,Jo ,Dos Santos 3 lüsüne hayır diyemezdi devre arasında... yani olay olup bittikten sonra yorum yapması kolay. yaşın itibariyle hatırlarmısın bilemem Fenerbahçe Yunanistan'da yılın oyuncusu seçildikten sonra Kostadinov'u getirdi ama adam ağlaya ağlaya gitti. Guiza İspanya gol kralı olunca 15 milyon € verip aldılar şimdi tüm camia adama küfür ediyor. Tabata Beşiktaş'a 8 milyona geldi ama hala kayıp. Yani iyi transfer alındığında değil, oynatıldıktan sonra belli olur!!!!

Kewel ilk geldiğinde Galatasaraylıların dışında herkes "iş görmez" dediler ama adamın yaptıkları ortada!

Keita geldiğinde "iş olsa lyon göndermezdi" dediler ama yaptıgı işler ortada!!!

Baros geldiğinde "bittikten sonra GS'ye geldi" dediler , onun da yaptıkları ortada...

yani alınırken sallanan laflar , aşı tutarsa sineye çekiliyor ve "biz öyle birşey demedik" diye söylenen sözler unutuluyor. ama aşı tutmadığında daha da sesler yükselerek " biz zaten demiştik bunun bir işe yaramayacağını" diye bas bas bağırıyorsunuz

Yöneticilerin işi teknik ekibin verdiği listeden oyuncu almaktır ki bunu haldun üstünel yapmayı biliyor! oyuncu getirmek başarıdır! Ama oyuncunun başarısız olması bir şanssızlıktır! Bugün Joaa Alves,Dos Santos , Lucas Neil, Elano gibi isimleri getirmek madem bu kadar kolay da geçen sezon neden BJK Tabata'ya 8 verdi de Quaresma'yı getiremedi? FB neden o kadar peşinde koşmasına rağmen Poulsen'i alamadı da gidip Cristian'la anlaştı ?

bu kadar kolay değil bu işler... iki dudak arasından çıkan sözle ya da klavyeye yazılan 2 satırla olmuyor..... ya da büyük harfle yazarak laf sokmayla da olmuyor!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tam tersi durumu da düşünmek gerek, diyelim ki transferler olmasaydı ve biz yine bu konumda olsaydık, o zaman da herkes bu takıma takviye yapılmadı, gereken mevkilere oyuncu alınmadı ve başarısız olundu diyecekti. Haksız mıyım ?

Bizim ülkemizde herşey günlüktür, günlük başarılara endeksli haldedir. Transfer, teknik heyet bunlar başarıya yada başarısızlığa bulunan nedenler ve kılıflardan başka bir şey değil.

Hasan abiye de katılıyorum, aslında onun söylediklerinden mantıklı bir ders de çıkarılabilir izlenecek transfer politikasında. Bize futbol oynamayı gerçekten isteyen, futbolu özlemiş ya da iş ahlakı yüksek oyuncular lazım. Devre arası yapılan transferlerden Lucas Neill belki de sezonun en iyi transferidir bizim adımıza, Jo bir istisnadır, olmadı. Her transfer tutacak diye de bir şey yok, bunu başaranı görmedim ben. Dos Santos ise daha çok ama çok genç, ve elinden gelenin en iyisini yaptı bence. Ayrıca kendine has özellikleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi öyle değil işte. Neill tamam ben bile geldiğinde hayranlıkla izledim. Veya Keita ilk geldiğindeki msn konuşmalarını göstersem sana görürsün ne düşündüğümü. İşe yaramayacak deyipte sonradan geri vites yapanlardan değilim. Çünkü bu oyuncuların ne kadar iyi olduğunu biliyodum. Ama Kimse Santos ve Jo için aynı şeyi söyleyemez. Santos 2 senede 10 maç zor oynamış. Jo'yu söylemeye gerek yok. Hepsini geçtim adam avrupada oynayamadı zaten. Formda olan oyuncunu yollayıp formsuz gol atmayı unutmuş Jo'yu aldın geldin. Kewell olmasa Galatasaray şu anda çok aşağılarda olurdu. Şansı tuttuki Kewell taşıdı takımı.

Kewell - Baros olayları çok farklı. Ben Kewell ilk geldiğinde bile eğer sakatlığını atlatırsa müthiş transfer dedim. İstersen bulabilirimde. Galatasaray yönetimide böyle düşünüyodu. Eğer güvenseler Kewell'la 2 yıl kontrat yapmazlardı. Aynı şey Baros içinde geçerli. Baros özlemişti futbol oynamayı. Milli takımda döktüren adam kulup takımlarında dökülüyodu. Bu oyuncular tuttu çünkü müthiş profesyoneller. Ama " REAL " Dos Santos ve Jo için aynı şey geçerli dğeil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi öyle değil işte. Neill tamam ben bile geldiğinde hayranlıkla izledim. Veya Keita ilk geldiğindeki msn konuşmalarını göstersem sana görürsün ne düşündüğümü. İşe yaramayacak deyipte sonradan geri vites yapanlardan değilim. Çünkü bu oyuncuların ne kadar iyi olduğunu biliyodum. Ama Kimse Santos ve Jo için aynı şeyi söyleyemez. Santos 2 senede 10 maç zor oynamış. Jo'yu söylemeye gerek yok. Hepsini geçtim adam avrupada oynayamadı zaten. Formda olan oyuncunu yollayıp formsuz gol atmayı unutmuş Jo'yu aldın geldin. Kewell olmasa Galatasaray şu anda çok aşağılarda olurdu. Şansı tuttuki Kewell taşıdı takımı.

Kewell - Baros olayları çok farklı. Ben Kewell ilk geldiğinde bile eğer sakatlığını atlatırsa müthiş transfer dedim. İstersen bulabilirimde. Galatasaray yönetimide böyle düşünüyodu. Eğer güvenseler Kewell'la 2 yıl kontrat yapmazlardı. Aynı şey Baros içinde geçerli. Baros özlemişti futbol oynamayı. Milli takımda döktüren adam kulup takımlarında dökülüyodu. Bu oyuncular tuttu çünkü müthiş profesyoneller. Ama " REAL " Dos Santos ve Jo için aynı şey geçerli dğeil.
    dos Santos hariç hepsine harfiyen katılıyorum İsmail abi.. Jo'nun kafası gerçekten futbolda değil ama Giovani'nin durumu cidden farklı. Senin de söylediğin gibi adam 2 yılda adam gibi maç yapmamış ve bizde oynadıkça daha da kendine geliyor,onun kumaşı farklı. Üstelik henüz 21 yaşında ve Barcelona'dan yetişmiş bir oyuncu. Eğer bonservisini alıp onu sistemli şekilde oynatırsak 2 senede inanılmaz patlama yapar. Keşke alsak ama hiç sanmıyorum yazık olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de istiyorum Dos Santos'un alınmasını. Çok yetenekli bir oyuncumuz olur geleceğe dönük...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yöneticiler eleştirilmiyor bence, baş sorumlu Rijkarrd'dır. Ha dediyse ve istedikleri adamlar alınmayıp, bunlar alındıysa, onun de pek suçu yoktur ama sen biile bile avrupada oynayamayacağını, formsuz Jo'yu transfer edip, öyle ya da böyle gol atan forvetini takımdan kovuyorsan ve bu takım bir süre boyunca Arda'yı tek forvet diye oynatıyorsa, burada büyük bir transfer yanlışı var demektir.

Kupa'dan bu nedenle elendi Galatasaray, avrupadan da bu nedenle elendi forveti olmadığından. Bu transfer yapıldığında da karşı çıkanlar olmuştu ama mantıklı bakan GS taraftarı pek olmadığından o dönemde, zaafiyetler görülmedi. Üstelik Jo alınırken opsiyonu bile olmadığı söylenmişti, bu eleştirilmişti.

Kewell 2. devre hiç oynamadı, bu sakatlığı ortadayken, taraftar istiyor diye teknik direktör O'nu takımdan gönderemiyorsa, elbette eleştirilecek. 2 sezonda 110 gol yiyen bir kaleciyi, daha sezon bitmeden alıyorsa bir takım elbette eleştirilecek.

O dönemde Baros iyileştiğinde, Santos kendine gelip form tuttuğunda, Kewell da takıma döndüğünde belki de Galatasaray tutulmaz bir takım olacak diyordum, transferleri eleştirirken ve iş işten geçmiş olacak da diyordum ama.

Tabi bu eleştirileri Fenerbahçe için de yaptığımdan, bir sıkıntı duymuyorum, hocanın devre arası transfer istememesi, takıma bir stoper alınmaması sebebiyle avrupdan erken elendi Fenerbahçe. Şimdi takımlar bu sorunları görüp, nerede hata yaptıklarına karar vermeliler. Burada sorumluluk sahipleri ne derece kendilerine dürüst olabilirler, işte onu görmek gerek takımlarımız adına, sürekli hatayı başka yerlerde ararlarsa, seneye de, sonraki sene de her takımımız için böyle şeyleri konuşuyor oluruz ve değişen bir şey olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu Arada Emre Aşık'a ayrı bi parantez açmak lazım , formanın hakkını veren ender adamlardan biri , asla unutmayacagız seni Emre Aşık.

Pek alakası yok ama merak ettim.Bu resim olaylı Roma maçından mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Evet o maçtan Serhat.. Bu maç yüzünden Emre'nin italya'ya girmesi yasak diye biliyorum. Hala daha aranıyo çünkü İtalya içinde..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynen nekop.

Orijinali;

Maçı izlemedim,o yüzden maçla ilgili yorum yapmayacağım.Ancak şunu söyleyebilirim ki Galatasaray son maçını kazanmak zorunda artık ligi 3.cü bitirebilmek için.Beşiktaş'ın bu maçla birlikte Galatasaray'ı geçme şansının doğması Bursaspor önünde kazanmak için oynamalarına neden olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Evet o maçtan Serhat.. Bu maç yüzünden Emre'nin italya'ya girmesi yasak diye biliyorum. Hala daha aranıyo çünkü İtalya içinde..
    Araniyor degilde, Italya'ya giris yasagi var.. Arif Erdem'in de var diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Pek alakası yok ama merak ettim.Bu resim olaylı Roma maçından mı?
    Evet Roma macıydı , polise meydan okuyarak kendi oyuncularını korumak için jopların önüne geçmişti işte böyle adamlar lazım ruh lazım ruh.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri