Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Diğer kulüpler yanlış şeyler yapıyor demek ki örnek almak için bakabilirler ve aynı seviyeye gelebilirler. Bir kulüp için en büyük başarı,tüm branşlarında şampiyon olmasıdır herhalde. Fenerbahçe buna senelerdir çok yaklaşıyor, bu bir gün gerçekleşecek, buna inanıyorum.

Tek korkum, futbolda yaşanan başarısızlığın diğer branşları gölgelemesi, bunu da ben tek başıma engelleyemem, bu ülkenin gerçeği bu, futbolda şampiyon olamadıysan, başarısızsındır.
    Yani sen şimdi Fenerbahçe nin TEK büyük klüp olduğunu diğerlerinin büyük olmadığını mı söylüyorsun ? ozaman yazıya devam etmemiz anlamsız..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben pazar günündendir bu sonun açıklamasını bekliyordum.

Fenerbahçe yönetimi bundan uzak konulara açıklık getirdi. Haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var. Zaten bu farklılık durumuda kişiden kişiye göre değişir.

Ben hesap verilmesini beklerken hesap soran bir basın açıklaması dinledim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Siz okumadıkça ben yazmaya devam edeceğim, bakalım nerede bıkacağım artık.

Yarıştığı 9 branşın 6'sında şampiyon olan, 2 tanesinde de final oynayacak bir kulübün başkanıyım dedi. Şampiyon olunamayan tek branş şu anda futbol.

Diğer kulüpler bunu örnek alsın diye de bitirdi. Her branşta son ana kadar mücadele etmek, her branşta şampiyonluk kazanmak büyüklük değil midir?

Fenerbahçe Spor kulübüdür, Futbol değil. Bundan bahsediyor.
    Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    Abi bence normal değildir , 3 istanbul takımı içinden onu seçmesi normal gelir.O da antipatik geliyor bana hatta takımımın başkanı bile antipatik geliyor bana .
    Sonra Fenerbahçe Düşmanlarını Yeneceğiz pankartıyla çıkıyorsunuz abi o neden ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ah sadece "benim takımım en iyisidir" dediği için antipatik bulsaydık da biz abartmış olsaydık Serkan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Rüştü'ye suç buluyorsunuz da oraya kadar gelmiş bir Bursaspor var. Orada Beşiktaş'a yenileceğini mi düşünüyordunuz. Oraya kadar gelen takım maç mı verir ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Rüştü'ye suç buluyorsunuz da oraya kadar gelmiş bir Bursaspor var. Orada Beşiktaş'a yenileceğini mi düşünüyordunuz. Oraya kadar gelen takım maç mı verir ya.
    Kimsenin Rüştü'ye suç bulduğu falan yok , kimseye tavsiye vermek istemiyorum ama yine de = okumadan , yazmayın .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Fenerbahçe verdi işte, hem de 2 defa.

Rüştü maç sattı diyen yok, Rüştü'nün hakkımı arayacağım dediği şey de maç satmasıyla alakalı değil, yaptığı/yapmadığı iddia edilen telefon görüşmeleri.

RÜştü maç sattı diyene ben karşı çıkarım zaten ilk.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tek büyük olduğunu söylemiyorum, en başarılı kulüp olarak görüyorum. Her branşa yaptığı yatırımlar örnek alınmalı diyorum.

Futbol branşına gelirsek, en büyük olduğuna dair bir iddiam yok, en büyük olsa açık ara ligi domine eder, şampiyonluk sayılarında önde olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tek büyük olduğunu söylemiyorum, en başarılı kulüp olarak görüyorum. Her branşa yaptığı yatırımlar örnek alınmalı diyorum.

Futbol branşına gelirsek, en büyük olduğuna dair bir iddiam yok, en büyük olsa açık ara ligi domine eder, şampiyonluk sayılarında önde olurdu.

Bende bunu söylüyorum zaten senin dediğin gibi şu anda en başarılı klüp diyebilir fakat tek büyük klüp diyemez aynı düşüncedeyiz ben sadece Tek büyük klüp lafına taktım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tek büyük,3 büyük olayını tartışmak yersizdir bana göre.Bir Beşiktaşlı'ya göre en büyük klüp Beşiktaş,bir Fenerbahçeli'ye göre en büyük klüp Fenerbahçe,bir Galatasaraylı'ya göre ise en büyük klüp Galatasaray'dır.Kimse kimseye kendi görüşünü kabul ettirmek zorunda değil,ettiremez de.Çünkü hiçbir 3 büyük takım taraftarı en büyük takımın başka bir takım olduğunu iddia etmez.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tek büyük,3 büyük olayını tartışmak yersizdir bana göre.Bir Beşiktaşlı'ya göre en büyük klüp Beşiktaş,bir Fenerbahçeli'ye göre en büyük klüp Fenerbahçe,bir Galatasaraylı'ya göre ise en büyük klüp Galatasaray'dır.Kimse kimseye kendi görüşünü kabul ettirmek zorunda değil,ettiremez de.Çünkü hiçbir 3 büyük takım taraftarı en büyük takımın başka bir takım olduğunu iddia etmez.
    Aynen öyle ve aynı açıklamaları çoğu kulübün başkan'ı yapıyor ...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu basın toplantısıyla içimizdeki acı serinleyecek, kabuk bağlayacaksa şimdiden hepimize önümüzdeki sezon adına da "geçmiş olsun..."

Bu karalama, çamur atma, Fenerbahçenin muhtelif şampiyonluğuna peşin peşin kir bulaştırma operasyonunun piyonları her dönemde olacaktır... Biz ancak kervanımızı dosdoğru ve akıllı hamlelerle yürüterek onların hevesini kursağında bırakabiliriz... "Onlar ürür, kervan yürür" sözünü ancak şampiyonlukları kazanarak ifade edebiliriz...

Bu kirli propagandaya yönelik eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum... Hatta şampiyonluk gelse dahi aynı basın toplantısı düzenlenmeli, aynı sertlikte, aynı gerçekler ifade edilmeliydi...

Ama benim beklediğim; Fenerbahçe taraftarından bir özürdü:

"Yanlış işler yaptık, yanlış takım kurduk, yedi düvelin bize karşı olduğu bir ahval ve şeraitte işi son haftaya bırakmaya hakkımız yoktu; çok daha aklı başında ve nokta transferler yapmalı, bu kadronun zaaflarını görmeliydik... Sizin 2006 acınıza saygı duymalı ve Daum'u yeniden göreve getirmemeliydik... En büyük hatamız bu oldu... "Zararın neresinden dönersen kârdır" deyip Türk spor tarihinin en büyük transfer fiyaskosu olan İspanyol santrafordan vazgeçmeyi göze alamadık... Şimdi onun kaçırdığı bir gol yüzünden borsada battık, zararımız onmilyonlarca dolar... Şampiyonlar ligi ön elemesini geçemezsek bu zarar daha da katlanacak... Bu uğradığımız zarar Fenerbahçenin bilmem kaç yıllık kombine gelirine denktir... Bu zarara sebep olduğumuz, bu taraftara Daum'u layık gördüğümüz, Guiza'yı yakıştırdığımız için bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum..."

Yapmayacağını biliyorum... O kimseden özür dilemez... O herşeyin en iyisini bilir... Bir yanlış varsa en az mesuliyet onundur... Ona hesap sormak hiçbir Fenerbahçelinin haddi değildir...

Bu basın toplantısı beklentilerimi karşılamadı... İfade edilen gerçekler şampiyonluk gelse dahi söylenmesi gerekenlerdi... Mevcut konjonktürle ilgili en ufak bir durum değerlendirmesi yapılmadı... Nasılsa muhalefet yok... Nasılsa adam gibi bir rakip yok karşısında... Kime ne hesap versin ki? ben kimim, biz kimiz ki?

Fenerbahçeliler rahat olun... Önümüzdeki sezonda üç aşağı beş yukarı "aynı hamam aynı tas" zihniyetle yola devam...

"Üzgünüz"den başka söz yok... Tabii üzgün olacaksınız... Bir de keyifli olsaydınız... Bir o eksikti... Üzgün adam özür diler... "Bu takımı etrafında kurduğum oyunculara, iskelete geçtiğimiz yılları gözönünde bulundurarak fazla güvenmemeli, onların yetersiz olduğunu görüp geçen yıl köklü bir revizyona girişmeliydim; takımda devrim çapında yenilikler yapmalıydım" der... Üzgün olan adam, "bu sene herşey başka olacak, kimse dokunulmaz değil, bu takımda herkesin ama herkesin konumu sorgulanacak" der... Üzgünmüş... Bir de olmasaydın...

Böyle gelmiş, böyle gidecek; korkarım vallah...
    Last edited by yaman76hakanFB : 19.Mayıs.2010 at 19:23

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu basın toplantısıyla içimizdeki acı serinleyecek, kabuk bağlayacaksa şimdiden hepimize önümüzdeki sezon adına da "geçmiş olsun..."

Bu karalama, çamur ama, Fenerbahçenin muhtelif şampiyonluğuna peşin peşin kir bulaştırma operasyonunun piyonları her dönemde olacaktır... Biz ancak kervanımızı dosdoğru ve akıllı hamlelerle yürüterek onların hevesini kursağında bırakabiliriz... "Onlar ürür, kervan yürür" sözünü ancak şampiyonlukları kazanarak ifade edebiliriz...

Bu kirli propagandaya yönelik eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum... Hatta şampiyonluk gelse dahi aynı basın toplantısı düzenlenmeli, aynı sertlikte, aynı gerçekler ifade edilmeliydi...

Ama benim beklediğim; Fenerbahçe taraftarından bir özürdü:

"Yanlış işler yaptık, yanlış takım kurduk, yedi düvelin bize karşı bir ahval ve şeraitte işi son haftaya bırakmaya hakkımız yoktu; çok daha aklı başında ve nokta transferler yapmalı, bu kadronun zaaflarını görmeliydik... Sizin 2006 acınıza saygı duymalı ve Daum'u yeniden göreve getirmemeliydik... En büyük hatamız bu oldu... "Zararın neresinden dönersen kârdır" deyip Türk spor tarihinin en büyük transfer fiyaskosu olan İspanyol santrafordan vazgeçmeyi göze alamadık... Şimdi onun kaçırdığı bir gol yüzünden borsada battık, zararımız onmilyonlarca dolar... Şampiyonlar ligi ön elemesini geçemezsek bu zarar daha da katlanacak... Bu uğradığımız zarar Fenerbahçenin bilmem kaç yıllık kombine gelirine denktir... Bu zarara sebep olduğumuz, bu taraftara Daum'u layık gördüğümüz, Guiza'yı yakıştırdığımız için bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum..."

Yapmayacağını biliyorum... O kimseden özür dilemez... O herşeyin en iyisini bilir... Bir yanlış varsa en az mesuliyet onundur... Ona hesap sormak hiçbir Fenerbahçelinin haddi değildir...

Bu basın toplantısı beklentilerimi karşılamadı... İfade edilen gerçekler şampiyonluk gelse dahi söylenmesi gerekenlerdi... Mevcut konjonktürle ilgili en ufak bir durum değerlendirmesi yapılmadı... Nasılsa muhalefet yok... Nasılsa adma gibi bir rakip yok karşısında... Kime ne hesap versin ki? ben kimim, biz kimiz ki?

Fenerbahçeliler rahat olun... Önümüzdeki sezonda üç aşağı beş yukarı "aynı hamam aynı tas" zihniyetle yola devam...

"Üzgünüz"den başka söz yok... Tabii üzgün olacaksınız... Bir de keyifli olsaydınız... Bir o eksikti... Üzgün adam özür diler... "Bu takımı etrafında kurduğum oyunculara, iskelete geçtiğimiz yılları gözönünde bulundurarak fazla güvenmemeli, onların yetersiz olduğunu görüp geçen yıl köklü bir revizyona girişmeliydim; takımda devrim çapında yenilikler yapmalıydım" der... Üzgün olan adam, bu sene herşey başka olacak, kimse dokunulmaz değil, "bu takımda herkesin ama herkesin konumu sorgulanacak" der... Üzgünmüş... Bir de olmasaydın...

Böyle gelmiş, böyle gidecek; korkarım vallah...
    Aranızda kişisel bir sorun mu var Başkanla ?

En büyük sorumlu benim , en büyük hata bende dedi ? nası demez diyebiliyosunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aranızda kişisel bir sorun mu var Başkanla ?

En büyük sorumlu benim , en büyük hata bende dedi ? nası demez diyebiliyosunuz?

Geçen yıl tanjeviçle devam kararı aldığı güne kadar bulunduğum ortamlarda başkanın en büyük destekçisiydim... Arkadaşlarımın bu sebeple çok eleştirilerine maruz kalır ama umrumda olmazdı... Önce "Tanjeviçle devam" ve hemen aynı günlerde "Daum" sendromu... Uğradığım düş kırıklığını anlatamam... Keşke, keşke, keşke sizin gibi iyimser olabilsem... Her sene aynı şeyler... "Ders aldık, gereği yapılacak..." hiçbir şeyin gereği yapıldığı filan yok... Olan bize oluyor... Canımızın yandığı ile kalıyıoruz... Açıklamalrın satır arasını okursan bu kaçan şampiyonluk bile başarılı kabul edilir tarzda... İkinciliği başarılar arasında anıyor... Derecede değilim... Maddi olarak uğranan zarar bu kulübün belini kaç yıl bükecek?.. Birileri bunları sormak zorunda... Malesef ciddi, Fenerbahçe dışı güç odaklarıyla göbek bağı olmayan bir muhalefetimiz yok... Olanların hepsi şaibeli, ya Ulusoy'un ahbabı, ya bir çıkar grubunun öncüsü... Biz taraftara da kendi kendimize muhalefet etmek düşüyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bize göre tek büyük kulüptür Fenerbahçe.Sizin başkanınızda çıksın gs dir desin bunu kafana takman bu kadar gocunman yersiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Adnan polatta aziz yıldırımda yıldırım demirörende en büyük kulüp biziz diye defalarca beyanat verdi. bunlar olması gereken şeyler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım istifa etmeliydi.Bence taze kan şarttı.Hem bütün suç benim diyorsun, hemde devam ediyorsun.Sonrada 1-2 gün sonra teknik direktörünü kovarsın.Sonrada 5-10 gün sonra 2-3 yıldız alır taraftarın gözünü boyarsın.Sonra bir şey olmamış gibi devam edersin.Şu anda baktığımda Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini isteyen taraftarlar azınmıycak kadar çok.En azından kongreye gidip güven oyu tazelemeliydi.Ben böyle düşünüyorum ..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Diğer takım taraftarları bu kadar başkanımıza saldırmasa, onu, onun ifadesiyle "kötü adam" gösterme yarışına girmeseydi, Fenerbahçe taraftarının çoğu Aziz Yıldırım'a bu kadar destek vermezdi... Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum... "Madem bu fenerbahçe düşmanı kimseler başkanımıza bu kadar kin ve nefret duyuyor, bu kadar haksız ithamlarla saldırıyor; demek ki, ona destek olmalıyız..."

Evet; onların haksız saldırılarına ve Aziz Yıldırım'ın şahsında Fenerbahçemize yönelik ithamlarına karşı elbette göğsümüzü siper edeceğiz... Ama onlara cevap vermekten kendi eleştiri gündemimizi oluşturamıyor, Fenerbahçenin geleceği adına sağlıklı bir tartışma zemini inşa edemiyoruz...

Şu durumda onlar, rakip yönetici ve taraftarlar Aziz Yıldırım'ın şahsında fenerbahçeye saldırmaya devam ettiği müddetçe Fenerbahçe taraftarı da başkanına destek verecektir... Yani farkında olmadan diğer takım taraftarları ve yöneticileri Aziz Yıldırım'ı haksız ithamlarla suçlayarak aslında onu yıpratmıyor, onunla Fenerbahçe taraftarı arasındaki bağı kuvvetlendiriyor... Rahat bıraksalar; Fenerbahçe taraftarının kendi içinde söyleyeceği o kadar çok şey var ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belkide kötü bir başkanın kalması için yapılıyordur. Bağlar kuvvetlendikçe Aziz Yıldırım gitmiyor ve yanlışları ile beraber 2-3 yılda bir bu duruma geliniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şekip Mosturoğlu : Ali Yıldırım'ı Rüstü'ye iyi oynamasını söylemek için yolladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün yapmış olduğumuz basın toplantısının ardından, NTV SPOR televizyon kanalına telefon ile bağlanan Rüştü Reçber, ’Basın toplantısında hakkımda iddia edildiği gibi başka takım futbolcularını aradığım ispat edilirse futbolu bırakırım’ demiştir.

Bunun ardından, Beşiktaş JK’den yapılan yazılı açıklamada; "Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla, onların korkmadan ve cesurca oynamaları ile ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır" demek suretiyle Rüştü Reçber’in basın toplantısında iddia ettiğimiz şekilde başka takım futbolcuları ile iddia edildiği içerikte konuşmalar yaptığını kabul etmiştir. Bu durumda RÜŞTÜ REÇBER, ’KAMUOYUNA SÖZ VERDİĞİ GİBİ’ FUTBOLU BIRAKMALIDIR.

Bu gün yapılan basın toplantımızda Sayın Aziz Yıldırım, kaçan şampiyonluğun sorumluluğunun kendisine ait olduğunu, bir suçlu varsa da bunun kendisi olduğunu açık bir şekilde ifade etmiştir. Bu açık ifadenin, Beşiktaş JK tarafından görülmemesi ve bunun tam aksi yönde açıklama yapılması açıkça, kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir.

Beşiktaş JK, kalecisi Rüştü Reçber’in, kulübümüzün rakibi olan takımların futbolcularını aramasının, korkmadan, cesur oynamaları için onları telkin etmesinin; Beşiktaş JK ve/veya Rüştü Reçber’e neden vazife olduğunu da açıklamalıdır.

Rüştü Reçber’in, başka takım oyuncuları ile yaptığı konuşmaları ve gönderdiği sms mesajlarını bilmemiz gayet doğaldır. Zira kendileri ile konuşma yapılan ve Rüştü Reçber tarafından sms atılan futbolcular, bunu etik bir bozukluk olarak algıladıklarından çok sayıda kişi ile bu konuyu paylaşmışlardır.

Bursaspor takımının şampiyonluğu için, Fenerbahçe’nin rakibi olan takımların oyuncularını motive etmeye çalışan Rüştü Reçber’in; ligin son maçında, Bursaspor karşısına hangi özel motivasyonla çıkmış olduğu hem Rüştü Reçber hem de Beşiktaş JK tarafından açıklanmalıdır.

Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım, kendisine Rüştü Reçber ile alakalı olarak ulaşan bu haberler konusunda Rüştü Reçber ile görüşmüş, bu görüşmede Rüştü Reçber kendisi ile alakalı olarak konuşulan haberlerin doğru olduğunu kabul etmiş ve bunun üzerine; yaptığının ahlaksızlık olduğunun kendisine hatırlatılması üzerinde endişeye düşmüştür. Akabinde; Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman ile telefonda konuşan Rüştü Reçber, yaptığının hata olduğunu kabul etmiş, bu lekeyi Bursaspor’a karşı hatasız oynayarak sileceğini ifade etmiştir. Hatta bu konuda, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım’a sms mesajı atarak hatasını kabul etmiş ve Bursaspor maçında bu lekeyi sileceğini yazılı olarak Sayın Ali Yıldırım’a göndermiştir.

Beşiktaş JK’nin konuyu öğrenmesi halinde yapması gereken doğru davranışı, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım yapmıştır. Ancak Beşiktaş JK’nin olayın kendilerine intikali sonrasında yapmış olduğu açıklamadan gayrı ahlaki bu davranışı benimsediği ve zamanında öğrenmiş olsaydı da konuya yaklaşımının değişmeyeceği anlaşılmaktadır. Bu durumun takdiri spor kamuoyuna aittir.

Beşiktaş JK bilmelidir ki; ’Masumane bir davranış olarak görüp, kabul ettiği ve hatta savundukları eylem, TFF Disiplin Talimatının 55. maddesi hükmü gereğince suçtur’

TFF FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI

MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
    ( 1 ) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı sekilde etkilemek veya buna tesebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe tesvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.

( 2 ) Bu hükmü ihlal eden kisiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düsürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düsürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.

( 3 ) İhlalde sorumluluğu bulunan kisi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.

( 4 ) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Şekip Mosturoğlu : Ali Yıldırım'ı Rüstü'ye iyi oynamasını söylemek için yolladık.
    Rüştü tüm rakip kalecileri motive edip iyi oynayın diye telkin verince Ali Yıldırım da haydi Rüştü senin performansını da görücez demiş . Burada ciddi bir kinaye var Ama nereden baktığın önemli . Yönetim bu mesajları Bursa maçında önce biliyordu zaten.

Futbolu bırakırsın sözünün eriysen RÜŞTÜ !!!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arkadaşlar birşey soracağım davanın sonucu belli oldu mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Arkadaşlar birşey soracağım davanın sonucu belli oldu mu ?
    Önce Rüştü'nün savcılığa başvurması gerekiyor, Rüştü başvurmazsa dava açılamaz ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın güvendiği bir şey olmasa bu açıklamayı yapmazdı zaten, Rüştü savcılığa başvursun, herşey ortaya çıkar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar lütfen katılmadığınız fikirlere cevap yazarken ikili tartışmalara yol açacak söylemlerden kaçınalım.Bu tutumlarını devam ettirmekte ısrarcı olan arkadaşlar için gerekeni yapacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerekirse belge açıklarız diyor yönetim . Rüştü NTVSPOR'da bu benim özel hayatım diyerek açık kapı bıraktı zaten .

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri