Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Saracoğlu 2 maç kapandı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cezanın az olmasının nedeni , hafifletici sebepler olabilir , gerçekten çok fazla vardı , ancak doğal olarak bir kural varsa o kural uygulanmalı , sanki biraz duygusal davranmış gibi geldi bana federasyon bu kararı verirken duygusal davranmasının nedeni kulübe yakınlık olarak algılanmasın ama , çok nadir olay çıkaran , örnek bir taraftar topluluğu , üzerindeki inanılmaz baskıyla bu olaylar gerçekleşmiştir.dediğim gibi duygusal davranmışlar sanki.

Ayrıca herhangi bir takım için , seyricisiz oynama cezasının kaldırılmasını istiyorum ( dipnot: ibb'de küme düşsün , abdullah avcı bucanın başına geçsin )

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Hayır, sizin mantığınıza göre geçerli yazdıkların son şeyler. Yüklü bir ceza almak için illa birisinin yaralanması mı gerekir ben onu soruyorum. "tribünleri ateşe vermek" birisine zarar gelmediği zaman az ceza verilecek bir eylem midir yani?

bu tür şeylerde cezalar caydırıcı olmalıdır. 5 maç ceza aldıktan sonra ali sami yen kapanmadı yanlış hatırlamıyorsam. bu ceza kısa vadeli de olsa caydırıcı oldu. bundan bahsediyorum ben.

Aydın,İlla birilerine zarar gelmeli demiyorum.Stadda çıkan olaylarda zararı olan kimdir Fenerbahçe SK.Peki stadda olay çıkaran kimdir Fenerbahçe Taraftarı.Peki Stad kimin stadıdır Fenerbahçe SK'nun.Eee o zaman neden bu ceza ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Aydın,İlla birilerine zarar gelmeli demiyorum.Stadda çıkan olaylarda zararı olan kimdir Fenerbahçe SK.Peki stadda olay çıkaran kimdir Fenerbahçe Taraftarı.Peki Stad kimin stadıdır Fenerbahçe SK'nun.Eee o zaman neden bu ceza ?
    Bu mantığa göre Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olaylardan Diyarbakırspor ceza almamalıydı ne de olsa taşları kulüp atmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mantığa bak ya Orada futbol maçı izlemek için bulunuluyor stadı yakıp yıkmak için değil.Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan şeyler olursa tabi ki ceza verilir.O koltuklar oturup maç izlemek için var koparılıp sahaya atılmak için değil veya yakmak için değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

3-4 maç bekliyordum fakat 2 maç olmasını da yadırgamadım...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu mantığa göre Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olaylardan Diyarbakırspor ceza almamalıydı ne de olsa taşları kulüp atmadı..
    İki olay arasında dağlar kadar fark var bence.Siyaset karışmıyor foruma bildiğim kadarıyla o yüzden yazamıyorum bende düşüncelerimi.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mantığa bak ya Orada futbol maçı izlemek için bulunuluyor stadı yakıp yıkmak için değil.Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan şeyler olursa tabi ki ceza verilir.O koltuklar oturup maç izlemek için var koparılıp sahaya atılmak için değil veya yakmak için değil.
    Aygün sen önce işine bak Sen doğru olanı kabul edemezsin.Sana o yüzden bundan sonra cevap yazmamayı düşünüyorum.Çünkü bir Galatasaraylıya Fenerbahçeyle ilgili bir durumu kabul ettirmek Bir Tubitak sorusunu 2 yaşındaki bir bebeğe çözdürmek kadar mantıksız sizlere göre.Daha dorusu sizlerde görmek istemeyenlere göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki olay arasında dağlar kadar fark var bence.Siyaset karışmıyor foruma bildiğim kadarıyla o yüzden yazamıyorum bende düşüncelerimi.

Aygün sen önce işine bak Sen doğru olanı kabul edemezsin.Sana o yüzden bundan sonra cevap yazmamayı düşünüyorum.Çünkü bir Galatasaraylıya Fenerbahçeyle ilgili bir durumu kabul ettirmek Bir Tubitak sorusunu 2 yaşındaki bir bebeğe çözdürmek kadar mantıksız sizlere göre.Daha dorusu sizlerde görmek istemeyenlere göre
    Bir mantık olayın boyutuna göre değişiyor mu ? Bir mantık üzerinden cezalandırma yapılacaksa biz su attığımızda da vermeselerdi ceza. Böyle saçmalık olamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarı tek bir beyin tarafından yönetilen ve tek bir amacı olan bir güruh değildir. Orada sırf maç izlemek ve şampiyonluğa sevinmek için gelen insanlar bazı kendini bilmez holiganlar tarafından zarar gördü. Fenerbahçe kulübü bu holiganlardan sorumludur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu zaten stadı yakıp söktüler 500.000 € masraf artı 2 maç ceza ve şampiyonluğun kaçmasının yarattığı etki ile 10 maçı geçkin bir ceza oluyor... Stadı yaktılar ama cezasını zaten yönetim ödedi o kadar masraf oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yahu zaten stadı yakıp söktüler 500.000 € masraf artı 2 maç ceza ve şampiyonluğun kaçmasının yarattığı etki ile 10 maçı geçkin bir ceza oluyor... Stadı yaktılar ama cezasını zaten yönetim ödedi o kadar masraf oldu..
    Bunlar sadece Fenerbahçe'ye olmuyor ama işte herkese oluyor eğer ortada az bir ceza varsa bunun sebebi bu değil,olmamalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yapılan olaylara nazaran ilk kez az ceza alan ilk kulüpte Fenerbahçe değil... Bunun zaten standartı ülkemizde yok.. O nedenle bence bunun standartını bulmalılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yapılan olaylara nazaran ilk kez az ceza alan ilk kulüpte Fenerbahçe değil... Bunun zaten standartı ülkemizde yok.. O nedenle bence bunun standartını bulmalılar...
    Stad yakıp koltukları sahaya atıp da 2 maç ceza alan hiçbir kulüp hatırlamıyorum. Belki yaşım gereği öyledir yanlış biliyorsam affola.

Nesil
    2006

Aslında bu cezayı esnaf görüyor. Geçen sene iki maç seyircisiz oynamıştık. Kadıköy esnafı bu kararı ile TFF'ye isyan etti. Biz stad yanında ki büfeler sadece maç günleri para kazanabiliyoruz. O sebepten lütfen buna göre ceza verin. Bu baskı bu cezayıda getirmiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Doğrular ortada abi kabul edemeyen de sensin doğruları.Bir Fenerliye Fener'in cezasını az bulmasını kabullendirmek de aynı şey abi.Kendi takımın olmasa şimdi FB yerine GS olsa neler derdin çok iyi biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçmişte verilen örneklerde direkt olarak sahaya, oyunculara müdahale olduğundan cezası ağır olmuştu. Bakıldığında bu sezon Fenerbahçe'ye Galatasaray maçından sonra gelen cezanın nedeni hakemin kafasına gelen çakmak ve oyuncuya atılan su olmuştu. Görünüşte Trabzonspor maçındaki olaylar Galatasaray maçındaki olaylara göre çok daha büyük fakat cezanın aynı olmasının nedeni Trabzonspor maçında sahaya, oyuna herhangi bir etkinin, müdahalenin olmaması.

Sahaya giren taraftarlar için ceza verilmesi pek mantıklı değil, çünkü gerek ülkemizde gerekse diğer ülkelerde şampiyon olan takımın taraftarları sahaya atlayarak bunu oyuncularla beraber kutlar. Zaten orda taraftarın sahaya dalış amacı herhangi bir olay değil; şampiyonluk kutlamasıdır.

2 maç normal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğrular ortada abi kabul edemeyen de sensin doğruları.Bir Fenerliye Fener'in cezasını az bulmasını kabullendirmek de aynı şey abi.Kendi takımın olmasa şimdi FB yerine GS olsa neler derdin çok iyi biliyorum
    Konuyu okursan ben dahil bunu kabul edenler var ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aygün ben ceza olmamalı demedim hiçbir mesajımda.Fakat hemen herkes olayı 5 maç bize 2 maç bunlara muhabbetine dökmüş.

Kısacası 2 maç doğal fakat Galatasaray'ın su şişesi atmasıyla alakalı hiçbir şey yok ortada.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hemen baktımda yorumlarda 5 maçtan bahsedilmiş.

Benim ne demek istediğim gayet açık ortada.Bizle kendinizi herşeyde kıyaslamakdan vazgeçin artık

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    İyi de neden bu ceza? Rakibe veya hakeme birşey olmuş mu? Allah allah. Stad yandıysa maç esnasında yanmadı ya. Maçtan sonra yandı.

Eğer sahaya girildi diye ise, Bursaspor'da ceza almalı. Üstelik gecenin geç saatlerine kadar kaldılar bizim gibi 2 dakika değil.

Saçma bir ceza.

Arkadasim BJK taraftari arasinda bicakli kavga ciktiginda 3 mac ceza almamis miydi? Ceza almak icin illa ki rakibe veya hakeme birsey yapmak mi gerekir? Benim bildigim kadariyla ev sahibi takim saha ici ve saha disi guvenliginden de sorumludur, ki guvenlik illa ki rakip veya hakem ile alakali degil, genel durum alakali. Kadikoy'de kirilmadik cerceve, stadda yakilmadik yer kalmadi, bu guvenlik zafiyeti degildir de nedir? Acikcasi zaten saldiracak yer arayan FB yonetimini karsisina almak istemedi federasyon, ki zaten aralari gergin, yoksa sadece 2 maclik cezanin hicbir aciklamasi olamaz....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SON DAKİKA... Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili Adliye'ye sevk edilen 7 taraftar tutuklandı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default 7 taraftar tutuklandı!

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı içi ve dışında geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarda, yangın çıkarmak başta olmak üzere çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 12 kişiden 7'si tutuklandı.

Stadyum ve çevresinde yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alınan 9 kişinin polisteki sorguları tamamlandı. Sabah saatlerinde Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan grup, Kadıköy Adliyesi'ne getirildi. Önce savcılıkta sorgulanan şahıslar, daha sonra mahkemeye sevk edildi. 2 kişi serbest bırakılırken, çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle 7 kişi tutuklandı. Bu sırada adliye binası dışında toplanan ve şüphelilerin arkadaşları olduğu öne sürülen grup, şahısların çıkarılmasını bekledi.

Tutuklanan şüpheliler, adliye çıkışında grup tarafından uzun süre alkışlandı. 7 kişi, polis otobüsüyle Maltepe Cezaevi'ne gönderildi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri