Cezanın az olmasının nedeni , hafifletici sebepler olabilir , gerçekten çok fazla vardı , ancak doğal olarak bir kural varsa o kural uygulanmalı , sanki biraz duygusal davranmış gibi geldi bana federasyon bu kararı verirken duygusal davranmasının nedeni kulübe yakınlık olarak algılanmasın ama , çok nadir olay çıkaran , örnek bir taraftar topluluğu , üzerindeki inanılmaz baskıyla bu olaylar gerçekleşmiştir.dediğim gibi duygusal davranmışlar sanki.
Ayrıca herhangi bir takım için , seyricisiz oynama cezasının kaldırılmasını istiyorum ( dipnot: ibb'de küme düşsün , abdullah avcı bucanın başına geçsin )

Alıntılı Yanıtla
Orada futbol maçı izlemek için bulunuluyor stadı yakıp yıkmak için değil.Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan şeyler olursa tabi ki ceza verilir.O koltuklar oturup maç izlemek için var koparılıp sahaya atılmak için değil veya yakmak için değil.
Sen doğru olanı kabul edemezsin.Sana o yüzden bundan sonra cevap yazmamayı düşünüyorum.Çünkü bir Galatasaraylıya Fenerbahçeyle ilgili bir durumu kabul ettirmek Bir Tubitak sorusunu 2 yaşındaki bir bebeğe çözdürmek kadar mantıksız sizlere göre.Daha dorusu sizlerde görmek istemeyenlere göre