Final için Jose Mourinho ve Milito diyorum başka bişey demiyorum
Real şahlanır Mourinho'nun gitmesiyle ama Jose, Ronaldo'yLa çok uğraşacak gibi geliyor![]()
Final için Jose Mourinho ve Milito diyorum başka bişey demiyorum
Real şahlanır Mourinho'nun gitmesiyle ama Jose, Ronaldo'yLa çok uğraşacak gibi geliyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tebrikler Inter...Hakettiler,Milito gerçekten kaliteli bir golcü.
Bu kadro hayatına mal oldu!
İtalya'nın Torino kentindeki bir barda, Şampiyonlar Ligi finalini izlerken, İnter takımında çok fazla yabancı futbolcu bulunduğunu söyleyen bir kişi, çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.
Ansa Ajansının haberine göre, dün İtalya'nın İnter takımının Almanya'nın Bayern Münih takımını 2-0 yenerek kazandığı kupa finalini bir barda izleyen 63 yaşındaki bir kişi, İnter takımını, kadrosunda çok yabancı futbolcu bulundurduğu için eleştirmeye başladı.
Kadrosunda çok fazla yabancı bulunduğu için İnter'in İtalyan takımı sayılmaması gerektiğini söyleyen bu kişiyle yanındaki bir taraftarın tartışmaya başladığı ve tartışmada göğsünden ve kolundan bıçaklanan kişinin hastaneye kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı bildirildi.
Kadrosundaki 25 oyuncudan sadece 5'i İtalyan olan İnter'in dünkü finalde sahaya sürdüğü ilk 11'de İtalyan futbolcu bulunmuyordu.
LigTv
Milito ya adam dünyanın en iyilerinden oldu bir senede resmen.Ceza sahasına girdi mi affetmiyor...
Ribery'nin yokluğu Bayern Münih'i etkiledi şüphesiz.Bayern'in hücumda en tehlikeli silahı Robben'i de kilitlenince İnter savunmasını aşamadılar.Milito 2 senede çok geliştirdi kendini,şu an kariyerinin en parlak döneminde ve formunun zirvesinde.Klas gol vuruşlarıyla İnter'i Avrupanın en büyüğü yapan kupaya taşıdı.Tabi öncelikle Jose Mourinho'nun ardından da Eto'o Pandev ve Cambiasso'nun da hakkını vermeli.
Boynuz kulağı geçti![]()
Ribery dün yeni kontrat imzaladı.