Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: Konyaspor Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayman Abdelaziz yaptığı açıklamada Konyaspor'la değil Ziya Doğan'la 5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.5 yıl içinde Ziya hoca nereye Ayman oraya

edit: Johnnier Montano iyi frikik kullanıyor galiba izlediğim videolarda frikik golleri var güzel

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Orkun Usak Konya'da

13 Ağustos 2010 15:28 | NTV Spor ve Ajanslar
    Konyaspor, son olarak Manisaspor'da forma giyen kaleci Orkun Usak'ı kadrosuna kattı.

Sezon başında transfer ettiği Avustralyalı kaleci Danny Vukovic'in sözleşmesini fesheden Konyaspor, Orkun Uşak ile sözleşme imzaladı.
    Kulübün resmin internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon başında Avustralya'nın Central Coast Mariners takımından transfer edilen kaleci Danny Vukovic'in sözleşmesinin feshedildiği belirtilerek, oyuncuya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilendi.
    Siteden yapılan açıklamada, kaleci Orkun Uşak ile sözleşme imzalandığı duyuruldu.
    Açıklamada, Orkun Uşak'ın Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra, antrenmana çıktığı kaydedildi.
    Geçtiğimiz sezon Manisaspor forması giyen Orkun Uşak, bu takımla olan sözleşmesini bir süre önce karşılıklı olarak feshetmişti.
    Öte yandan, Konyaspor'un 3 gün önce anlaşmaya vardığı Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz, basında Konyaspor'a zarar vereceği yönünde çıkan haberlerin ardından, bir gazeteye yaptığı açıklamada, aldığı peşinatı iade ederek Konyaspor'dan ayrıldığını açıkladı.

Ayman, Konyaspor'dan ayrıldı!

Tecrübeli futbolcu Ayman Abdelaziz, Konyaspor'dan ayırldığını ifade etti.

13 Ağustos 2010 Cuma - 16:29

Sadece Taraftar gazetesi'ne konuşan Ayman, ‘Ben Ziya Doğan hocamı çok seviyorum. Bana telefon açtığında Dubai de ki bir takımla anlaşmak üzereydim. Hemen uçağa atladım geldim. Para konusunu hiç konuşmadım. Peşinat olarak 100 bin lira aldım ve maç başına anlaştım. Şimdi bankadan geliyorum. Aldığım peşinatı geri yatırdım.

Konya'yı ve Konyaspor taraftarını çok seviyorum. Ama burada kalsaydım, hem Ziya Hocama, hem de takıma zarar vermiş olacaktım. Herkes benim hatalı pas atmamı bekleyecekti. Benim yüzümden takımın ve hocamın zarar görmesini istemiyorum'dedi.

Tecrübeli futbolcu Ayman Abdelaziz, ‘Konyaspor'un düştüğü yıl yaşadıklarımızı bir ben, bir de Allah bilir. Yöneticiler futbolcuların paralarını ödemiyorlardı. 5-6 ay para alamadık ve 1 gol averajıyla düştük.' diyerek eski yönetime mesaj gönderdi.

Konyaspor'dan ayrılırken son derece üzgün olduğunu da ifade eden Ayman, ‘Kararım kesin, aldığım peşinatı geri ödedim. Ziya hocamı çok seviyorum ve zarar görmesini istemiyorum. İnsanlar bizi rahat bırakmıyorlar. Lig başlıyor, tribünler bir tane kötü pas atmamı bekleyecek. Buda beni huzursuz ediyor.

Onun başarılı olmasını çok istiyorum. Sahada rahat oynayamayınca tribünler tepki gösterecek ve o kötü insanların dediği olacak. Hem hocama, hem arkadaşlarıma, hem yöneticilerimize büyük zarar vermiş olacağım. Onun için gitmem lazım. Konyaspor'dan ayrıldığım için son derece üzgünüm, ama profesyonelliğin gereği bazen insanı fedakarlık yapmaya itiyor. Bende yapmam gerekeni yapıyorum.'dedi.

Ayman 14'00 uçağı ile İstanbul'a uçarken, uçak biletini dahi Konyaspor kulübüne aldırtmayarak parasını kendi cebinden ödediği öğrenildi.

Kaynak: Taraftar Gazetesi

Cidden kıyamet kopuyor galiba

Transferin Son Gününde Denizlispor'dan Ibrahima Bangoura Konyaspor'a Transfer Olmuş.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Barbaros Bahadır Barut 1,5 yıllık sözleşme imzaladı Konyaspor'la.

" Barbaros ortaya 3'lü çektir tayfaya..
    "

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre Toraman, Emrah Eren, İvan Lietava, Burak Karaduman ve Erdal Kılıçarslan'ın sözleşmesi feshedilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Konya büyük oynuyor!

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Lig TV Muhabiri Atakan Kurt transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Karapınar, İngiltere Championship ekiplerinden Portsmouth'da forma giyen Utaka ve Polonyalı kaleci Pavelek'le anlaştıklarını açıklarken, Fatih Tekke konusunda da golcü oyuncunun "İstanbul dışında sadece Konyaspor'a gelirim" ifadesini kullandığını söyledi.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Konya'dan Utaka bombası!

Konyaspor Kulübü Başkanı Başkanı Bahattin Karapınar, Nijeryalı golcünün transferini bitirdikleri müjdesini verdi...

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Nijeryalı golcü John Utaka ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ve Portsmouth forması giyen oyuncunun yarın Antalya kampına katılacağını söyledi.

AA muhabirine konuşan Karapınar, transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüğünü ve ikinci yarıda taraftarlarına bambaşka bir Konyaspor izlettirme amacında olduklarını söyledi.

Fatih Tekke için de girişimlerini sürdürdüklerini belirten Karapınar, "Bizden 10 Ocak'a kadar süre istedi. İstanbul kulüplerinden teklif gelmemesi durumunda ilk tercihinin Konyaspor olacağını söyledi" diye konuştu.

Karapınar, Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Altay'dan transfer ettiği genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran'ı da sezon sonuna kadar kiralamak istediklerini ve bu doğrultudaki çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Utakayi almislar bide Ziya Dogansprun unutulmaz defansindan Fredrik Risp mi almislar, ay sonuna kadar sol bek Celo ve on libero Aymanin gelmeside bekleniyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O degilde Wisla'da oyuncu kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Vay be Utaka eski formunda olmasa bile ligimiz adına iyi transfer hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay utaka ha

Utaka kendi sitesinden transferi yalanladi

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Utaka kendi sitesinden transferi yalanladi
    Almeida'ya da Yalanladı Dediler Bir Baktık ki İstanbulda Açıkcası Buna İnanasım Gelmiyor İnanmamda.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eğer çok extra bir durum olmazsa Gökhan Emreciksin, Konyaspor'la sözleşme imzalayacak..

Kulübümüz kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar geçerli olacak resmi sözleşme imzaladı. Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden yeni transferimiz Musa Çağıran, hem takım hem de bireysel anlamda başarılı bir ikinci yarı geçireceklerine inandığını söyledi.

Konyaspor'umuz, ara transfer döneminde kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile 2010-2011 sezonu sonuna kadar kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.

Kamp yapılan Adora Resort Hotelde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, Konyalı olan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve kendisinin ligin ikinci yarısında başarılı olmaya hedefleyen Konyaspor'umuza önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek açıklamasına başlayan yeni transferimiz Musa Çağıran, "Burada olduğum için hem heyecanlı hem de bir o kadar mutluyum. Çünkü doğduğum şehrin takımına hizmet etmek nasip oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Altay'da başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra devre arasında Galatasaray'a imza attım. Ama Altay'da sezonu tamamladım. Bu yıl Galatasaray'da forma şansı bulamadım. Sadece 2 dakika son Konyaspor maçında oynadım. Bu transferin benim tecrübe kazanmam açısından ve Galatasaray'a daha iyi dönmem için çok iyi olacağını düşünüyorum. Hedefim başarılı bir performans sergileyerek Konyaspor'un sezonun ikinci devresinde başarılı olmasına katkı sağlamak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Musa Çağıran kendisini sezon sonuna kadar Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

05.01.2011 17:20:00

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Utaka zor, Robak yolda

Konyaspor'da Utaka transferi zora girerken, Marcin Robak ile anlaşılmak üzere olunduğu bildirildi.

Konyaspor'un bir süredir transfer etmeye çalıştığı John Utaka'dan kötü haber geldi.

DHA'nın haberine göre Utaka transferinin çıkmaza girdiğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar yaptığı açıklamda "Utaka kadromuzda görmeyi çok istediğimiz bir futbolcu, ama eşi Konya'ya gelmek istemiyor. Eşini ikna etmeye çalıştık ama bir sonuç alamadık. Bu transferden vazgeçmedik ama Utaka Konyaspor'a gelmek istemiyor." şeklinde konuştu.

Şu an transfer gündemlerinde Widzew Lodz takımında forma giyen Marcin Robak olduğunu belirten Karapınar, "Bu oyuncuyu takip ediyoruz. Bir forvet transfer edeceğiz. Oyuncuyla ve takımıyla görüştük. Bir aksilik olmazsa bu transferi bitireceğiz." dedi.

Bahattin Karapınar ayrıca sezon başında transfer edilen deneyimli file bekçisi Gökhan Tokgöz ile yolların ayrıldığını da açıkladı.

Goal.com Tr

TRANSFER: Konyaspor stoper Mejia'dan sonra, Eskişehirspor'dan forvet Jaycee John Okwunwanne'yi transfer etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kamil Zayatte ile sözleşme imzalayacaklarmış...

http://www.konyaspor.org.tr/2009/haber.asp?haberID=6719
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Konyaspor devre arasında kendini aştı yahu. Mejia,Zayatte,Utaka bunlar Konyaspor kalitesinin çok üstünde oyuncular...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Konyaspor devre arasında kendini aştı yahu. Mejia,Zayatte,Utaka bunlar Konyaspor kalitesinin çok üstünde oyuncular...
    Güzel transferler ama Utaka'yla anlaşamadılar bildiğim kadarıyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yılmaz Vural şimdi de Konyaspor'da

Ziya Doğan'ı gönderen Konyaspor takımın başına Kasımpaşa'nın eski teknik direktörü Yılmaz Vural'ı getirdi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ile dün yollarını ayıran Konyaspor, Yılmaz Vural ile anlaştı. Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, Doğan ile yollarının ayrılmasının hemen ardından dün Konya'ya davet ettikleri deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural ile gece geç saatlere kadar görüştüklerini belirtti.
    Görüşmede, takımın son durumunun masaya yatırıldığını ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Karapınar, toplantının sonunda tarafların el sıkıştığını söyledi.
    Karapınar, Vural ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını belirterek, tecrübeli teknik adamın bugün saat 11.00'de yapılacak antrenmana takımın başında çıkacağını bildirdi.

NtvSpor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural Kasımpaşa'da çok bile kaldı

Sheriff Misafir

Konyaspor'da Kolombiyalı orta saha oyuncusu Johnnier Esteiner Montano'nun sözleşmesi feshedildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kolombiyalı oyuncu Johnnier Esteiner Montano'nun sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucunda fesh etmiştir. Oyuncuya kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz" denildi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 maçta forma giyen Kolombiyalı futbolcu Montano, bir kez gol sevinci yaşadı.

ntvspor

FM de Konyaspor'un kurtarıcısıydı ama göndermişler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mejia kararını sezon sonu verecek

20 Nisan 2011 17:26 | NTVSpor.net
    Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Alvaro Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Alvaro Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı açıklandı.
    İspanyol oyuncunun menajerinin açıklamasına göre, iddia edilenin aksine Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı belirtildi.
    Son günlerde basında yer alan haberlerin asılsız olduğu ve Mejia'nın kendisine gelen teklifleri sezon sonunda değerlendireceği açıklandı.
    Alvaro Mejia Perez, devre arasında Fransa'nın Arles takımından transfer edilmişti. Tecrübeli oyuncu, kariyerinde uzun Real Madrid formasını da terletmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Konya'da yaprak dökümü erken başladı

22 Nisan 2011 19:24 | NTV Spor ve Ajanslar
    Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor, Basem Abbas ve Tazemeta'nın sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti.

Konyaspor'da Basem Abbas ve Tazemeta'nın sözleşmelerinin feshedildiği bildirildi.
    Konyaspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncu Basem Abbas ve Thierry Fidjeu Tazemeta ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığı ve sözleşmelerinin feshedildiği belirtildi.
    Açıklamada, Basem Abbas ve Thierry Fidjeu Tazemeta'ya Konyaspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi bari ligteki Kasaplar Birliği Federasyon başkanı Basem Abbas'ın gitmesi sevindirici

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri