Bu res,m sosyete pazarlarından heralde orjinali çıkmadan çakmasını yapmışlar![]()
Çakmadır o.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Korsan sektörü çağ atladı beyler eskisi gibi değil![]()
Çakma olduğunu nereden biliyorsunuz?
cakma oldugu reklamdan belli cok assagida benim bildigim reklam daha yukarda olur
Şöyle bi olay var defolu ya da kumaş ve dikim kalitesi storelarda satılacak düzeyde olmayan formalar pasajlardaki formacılara ya da pazarlara düşüyor galiba formaların üretimi de başlamış o yüzden bu formanın gerçeklik payı da vardır bence ama herşey tanıtımda belli olur..
Screw you guys, I'm goin' home
Forma çakma, reklam aşağıda, soldaki bandrol geçen senede kullanılan bandrol ama formanın kalıbı bu seneki adidas kalıbı.
Bundan çok da farklı olmayan bir forması olacak Galatasaray'ın , sadece yakada belki bir değişiklik olabilir, bir de sırtta ve logo etrafında özel bölümler olacağı söylenmişti, bunlar eklenince çok farklı olmasa da kalıp vs. itibariyle aynı forma olacak.
Fabrika'dan sızıntı ile yapılmış olması muhtemel bu formanın.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Türk Telekom reklamı çok aşağıda,apaçık belli çakma olduğu.
Yalnız cidden korsan sektörü çağ atlamış.
Eger konu orjinal birseyin replikasi yapilmasi ise Turkiye'mi bir tek Cin zorlar
herşeyini yapıyorlar orjinalinden önce gerçeğini üretiyorlarda bu adamlar şu reklamı niye biraz daha yukarı basamıyorlar oda ilginç
çakmadır büyük ihtimal ... ama... ;
http://galatasarayformalari.blogspot...mon-forma.html
beyler hic heveslenmeyin diyorum cakmadir o formasiz hic turizm sehirlerine felan gitmediniz galiba orda herseyin cakmasi var hatta bir eline orjinalini al diger eline cakmayi al ayirt edemessin adamlar o derece benzetiyorlar en ince detayine kadar.. fakat kalite farki var..
Evet,aralarındaki farkı ayır etmek güç.Bandrol aynı,üstüne adidas etiketi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çakma olabilir ama forma tasarımı buna yakın birşeydir muhtemelen.Ben hatırlıyorum 100.yılda beyaz bir formamız vardı o da satışa çıkmadan internete düşmüştü fotoğrafı.
Ama o farklıydı tasarımı taraftara sunuldu taraftar belirledi , onlarda ona göre yaptılar formayı , taraftar önceden belirlemişti yani 100.yıl logosunu formayı feln.
Tahminen bi iki şeki degisikligi olacak amaforma büyük ihtimal ile aynen böyle.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2010-2011 Forma Lansmanı
Galatasaray Pazarlama A.Ş, 2010-2011 sezonunda futbol takımımızın giyeceği yeni formaların tanıtımını, bu yıl interaktif ortamda gerçekleştirecektir. Formalarımız ve konseptleri, 27 Temmuz Salı günü yapılacak lansmanda, yapımcılığı Mehmet Altıoklar ve yönetmenliği Mustafa Altıoklar tarafından gerçekleştirilmiş kısa filmlerle tanıtılacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü, bir ilke daha imza atmış ve çekimlerde film endüstrisinde gelinen son teknolojiden faydalanmıştır. Yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgileri www.365g24s.com adlı internet sitemizden takip edebilirsiniz.
Sitenin adını güzel bulmuşlar merakla bekliyorum![]()
Yalnız o forma kesinlikle çakma. Buradaki pazarları görseniz Liverpool'un Chelsea'nin çıkmamış formaları var buradaSomon forma bu kadar sönük olmaz zaten eğer çıkarsa
![]()
http://www.365g24s.com/
burada bir video var![]()
saat 24.00da yenilikler varmış .. bakalım ne yapacaklar
saat 24ü geçti hala bi değişiklik yok .. :/
Saat neredeyse 1 ve sol üste 365g24s logosundan başka birşey yok yoksa ben mi göremiyorum ?
Videoyudamı göremiyorsun ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bende video gözüküyor ama başlamıyor...
Screw you guys, I'm goin' home