Galatasaray düşmanlarına karşın şu maçı kazanalımda turu geçelim. Kolay maç olmayacak gibi ama eleriz büyük ihtimal.
OFK Belgrad
Galatasaray
Beraberlik
Galatasaray düşmanlarına karşın şu maçı kazanalımda turu geçelim. Kolay maç olmayacak gibi ama eleriz büyük ihtimal.
Pek umudum yok maçtan.İlk maçtaki şanssızlıkları görünce,insanın hevesi kırılıyor.Tek güvendiğim olay;son 2 senedir deplasmanlarda oynadığımız 13 maçta sadece 1 mağlubiyet almış olmamız.(O da yedek kadro ile Sturm Graz'a karşıydı)
Kendi kimliğimizi sahaya yansıtırsak,turu geçeceğimizi düşünüyorum.Ama çeşitli faktörler etki ederek turu OFK'nın geçeceği ortam oluşursa da,buna hazırlıklıyım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şampiyonlar Ligi farklı Avrupa Ligi farklı. Şampiyonlar Ligine bir seviye takımlar geliyor ve o takımların stadlarıda güzel olmak ve daha üst seviye olmak zorunda.Avrupa Ligi'ne ise daha makul takımlar gidiyor ondan dolayıda böyle durumlar oluyor. Takımın sahasına taraftar gelmiyor.Nasıl stadı yenilesinler.
Maç NTV'den şifresiz mi verilecek?
Galatasaray çok rahat kazanır, en az 2 farkla ve turu geçer.
Sanırım saat 18:00'da NTV'de maç..
İyi bari bu sıcakta dışarı çıkmadan izleyebileceğiz. Galatasaray ikinci maçlarda hep daha başarılı olmuştur. Onun için işin ciddiyetini anlayıp turu geçeceklerine eminim.
Biz deplasmanlarda kolay lokma değiliz yaw... Sadece Tromso maçında zeminin aziliğine ugradık yıllardır. Yani açıkcası ben zorlanacağımızı zannetmiyorum. Hem rakip FB'nin ya da BJK'nin rakipleri gibi diri ve futboldan anlayan bir ekip değil. Rahat eleyeceğiz bence. Tek korkum şanssızlık ve orta alandaki Ayhan-mustafa -barış üçlüsünün çıkarken kaptırdıgı toplar!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Takımına güvenmeyen TarafLarLar...
Yazık..
Beograd kim ki bize rakip olucak.Ezer geçeriz..
Ben uzun bir aradan sonra keyifle bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Orta sahamızdan çok savunmamızın hata yapmaması önemli. Tamamen bizim hatamızdan kaynaklanan bir gol yersek yeriz.
duran toplar ve auta giden vuruşlara dikkat![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mustafa Sarp-Ayhan e Barış 3'lüsü var galiba yine 1-2 adım ileriye gidersek bu 3'lüyle müthiş olur biizim için kez bu üç arkadas gölgesi üzerinden tam tur dönmeden pas atmıyorlar , hadi hayırlısı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
En büyük avantaj zeminin iyi olması bence
Zemin iyiymiş yawww. Dün ntvspor'da gösterdiler stadı. Zemin iyi , stadyum kötü. Zeminde sorun yok. O yüzden basın paraları cimbomaAyhan,Barış,Sarp !!!! Yaww bu üçlü resmen ezberletti kendini
Bir de Caner vardı
Allahtan kurtulduk ondan bari
![]()
Yav iyi oynamadıktan sonra zemin altın kaplama olsa nolur ki?![]()
nasıl bir üsluptur bu arkadaş ya...yiyorsa geçmesin miş ... allah allah ... askerden arkadaşıyla konuşuyor sanırım bu arkadaş...
o ülke puanına bizim katkımız çok dokundu merak etmeyin.
nasıl bir fanatikliktir anlamıyorum...
neyse...
bence bugün yerli oyuncular bizi delirtecek, oynamayacak ve turu geçemeyeceğiz... özellikle servet, barış, ayhan, aykut gibi adamların bizi yakacağını seziyorum...
hayırlısı...
En az 3 gol atarız üst tura çıkarız![]()
3 kazmali orta saha ile cikacagiz galiba Allah yardimcimiz olsun![]()
Şu Musa'yı niye oynatmıyor acaba.Sarp'tan,Ayhan'dan veya Barış'dan ne eksiği var acaba.Oynatsında birde onu görelim.
Emre-Musa-Cumhur oynasın bunları kapı dışarı yollatır. Rijkaard onların da evlerine ekmek götürmesini istiyor anlamıyorsunuz![]()
Umarım Dünki gibi kötü bi sürpriz olmaz.. bunu gerçekten istiyorum..
Cana-Ayhan-Sarp oynayacak ve forvet Kewell olacakmış herhalde.
İlk maçın kadrosundan Cana ve Kewell dışında aynı.Barış ve Batdal yok...
Kadro; Aykut - Sabri - Neill - Servet - H.Balta - Cana - Sarp - Ayhan - Serdar - Arda - Kewell şeklinde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda, Serdar Özkan ve Kewell.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu kadro ile Galatasaray elenir. Takımda birşeyler yapabilecek tek kişi Arda.
Asıl üzücü olan rakibi aşağılamak anlamında demiyorum ama Galatasaray'ın böyle bir rakibe bile eleneceğini düşünmemizdir. Küçülmeye gidiyoruz ya hedeflerde küçülüyor takımda.
Düşündürenler utansın.
Bu kadro onları tabikide yener ama ne gerek var bu tip bi kadroyla çıkmaya ? Sürsene sayaha asıl 11 i. Takım bi alışsın iyice. Sonra lige bomba gibi başlayalım. Hala yedekleri ısındırıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kewell sahadaymış artık biraz ümidim var eleyeceğimize dair. Bu takımda Kewell'a Arda'dan çok daha fazla güveniyorum.
Umarım "inşallah elenirler de ellerinde dalga konusu olmaz" diyenleri üzeriz. Yanlış anlaşılmasın bu zihniyette olanlar bugün sanırım biraz üzülecek. Takıma güvenim sonsuz bu maçı kaybedersek veya herhangi bir skorla turu geçemezsek de bu yorumumdan utanmayacağım. Türkiye-Norveç maçında Norveç'i destekleyenleri ülke puanı için destekleyemem.