Bu da kaçmaz ki...
Liverpool
Trabzonspor
Berabere
Bu da kaçmaz ki...
Umut kaçırdı ya spiker : Umut Reina'ya çaptrıyor
süper kurtardı onur.
dk:61 ve trabzon taraftarı stadı inletiyor..
Saldır Trabzon!
Trabzonspor gayet güzel oynuyor, tebrik ettim. Yapma Umut kaçmaz ki bunlar.
umut ne yaptın ya.ya 5 sene oldu 1500 kere kaleciyle karşı karşıya kaldın kariyerinde 1499 dışarı attın ya yeter ya yeter
Trabzonlular inletiyorlar..![]()
Türkiye Türkiye Türkiye... sesleri statta
Tekmeleyerek gol atıyorlar ancak.
Onur kalesini koruyor( aykut gibi değil gerçekten koruyor...)
Football is simple,but Football Manager is not
Aman ! Onur'un eline birşey oldu :S
Onur'u ıslıklıyorlar...
Onur neden ıslıklanıyor anlamadım.
Milli takımımız kalesini Allah'tan bişi olmadıktan sonra bir 15 yıl korucak yeni bir kaleci kazanmıştır hayırlı olsun.![]()
Ev sahibi lehine biraz fazla mı döndü hakem ?
Dayan be Trabzon 2.yeme tur imkansız değiL!
Hakan,Cenk,Onur.YıLLardır arzuLadığımız güvenLi kaLeye eski Rüştü'den sonra uLaşıyoruz gibi bakaLım..
umut ---->
yattara <----------
İngiliz spiker Djibril Cisse değil Yattara diyor![]()
trabzon bekledigimden iyiydi avni akerde ayni oyunu oynarsalar turu gecerler
Hakan'ın kaLitesini mi tartışıyoruz burada?
Yattara'nın neden son dakikada girdiğini anLayamadım.İLerde top tutacak bir adama ihtiyaç duyuLan bir maçta..
Bravo 1-0 çok güzel sonuç ....
Hakem onur'un bu maçta çok şanslı olduğunu söyledi![]()
Helal olsun Trabzon'a.Çok iyi mücadele ettiler ve 1-0'ı kaptılar.Keşke 1 gol atabilseydik ama olmadı.Umut'un bir tane net pozisyonu vardı.Kafa ile geriden gelip ona vurabilseydi,şimdi daha farklı konuşuyor olabilirdik.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Trabzon'a.Bu gecenin en iyi Türk takımıydı.İnşallah Avni Aker'de 2 farkla maçı alır ve Liverpool'u boynu bükük evine göndeririz ama burdaki maça As oyuncularla çıkacaklardır iş daha zorlaşabilir.
Tabi ki hayır ama Rüştü'den sonra kaleyi alacak oyuncuları yazarken kendi takımında olanların hepsini yazmışsın iyi de olsa kötü de olsa.Her şeye tahrik oluyorsunuz bir örnek verirdim de neyse![]()
Helal olsun Trabzonspor'a 1-0 çok iyi bi sonuç öyle bi deplasmanda.Trabzon seyircisinin halini düşününce takımın bu performansını düşündükçe neden olmasın diyorum şahsen.Yapabilir Trabzon kendi evinde bişeyler bence![]()
helal sana Trabzon en azından Futbol oynadın 1-0 iyi skor Burda hakemde ...... yapamaz herhalde
TebrikLer Trabzon.Umarım 2.maçta tur baskısı yerine tıpkı bu maçta oLduğu gibi "kaybedeceği bir şey oLmadan savaşma" anLayışını benimserLer.
tarih tekerrurden ibarettir diyorum.inan trabzonspor bu takımı eleyebileceğine inan dozer cemilleri hatırla ve perşembe günü çık işi bitir