Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 319 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Ülke ve Takım Katsayıları

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

en fazla para harcayan 5.ulke gel bak ki 12.ciyiz bu sene her iki takimdanda ceyrek final bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    en fazla para harcayan 5.ulke gel bak ki 12.ciyiz bu sene her iki takimdanda ceyrek final bekliyorum
    kocaman bir hayal bu, eger ki ceyrek final oynayacak kapasite varsa o iki takimimizin bu sene ligi acik ara onde goturmesi gerekir. takimlarimizin kimlere hangi oyunlarla elendikleri ortada, ligimizin kalitesi daha eylule gecmeden ortaya cikti. istersen messiyi getir mentalite degismeden hicbir sey basaramazsin. GS nin UEFA kupasini kazanmasi gercekten mucize gibi bir sey, bir daha tekrarlanir mi bu bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Parayı harcamak değilki mühim olan neye harcadığın önemli ve harcadığında gelen adamlarla ne yaptığın önemli.

Son 2 3 sezondur Beşiktaş olmasa daha gerideydik

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ben galatasaraydan kesınlıkle gruptan cıkacagına ınanıyorum defans hataları zamanla azalır fenere gelınce gruptan cikacaktir tabi kurayada bagli devami sansa bakiyor oynanan oyunu harcanan paraya gore daglar kadar fark olduguda bilindik bir sey

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tahminim Fenerbahçe'nin en az çeyrek final göreceği galatasarayın ise 3. olarak UEFA'ya kalıp çeyrek final göreceğidir. Bu da çok iyi olmasada ülkeye puan getirir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tahminim Fenerbahçe'nin en az çeyrek final göreceği galatasarayın ise 3. olarak UEFA'ya kalıp çeyrek final göreceğidir. Bu da çok iyi olmasada ülkeye puan getirir.
    Üçüncülük mü? siz fenerle karıştırdınız bizim takımı sanırım. Lider olarak çıkarsak şaşırmam.

Ön yargı ve saygılarımla...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Üçüncülük mü? siz fenerle karıştırdınız bizim takımı sanırım. Lider olarak çıkarsak şaşırmam.

Ön yargı ve saygılarımla...
    Tahminim dedim. Fenerbahçe olsaydı o gruptan lider çıkabilirdi ama sizin 2. çıkmanız iyidir. Olurda gruptan çıkamazsanız 0 çekmekten daha rezil bi grup olur sizin için.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahminim dedim. Fenerbahçe olsaydı o gruptan lider çıkabilirdi ama sizin 2. çıkmanız iyidir. Olurda gruptan çıkamazsanız 0 çekmekten daha rezil bi grup olur sizin için.
    Fenerbahçe lider çıkıyor ama biz 2. çıkabiliyoruz ancak, çıkamazsak da rezil oluyoruz öyle mi ? Bunun mantığı nedir, ya da daha doğrusu bir mantık var mı ortada ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Siz lider çıkabilirsiniz biz 2. çıkmamız iyidir he iyi güldürdün valla geçiniz bunları kuyruk acınız belli kalamadınız ya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe lider çıkıyor ama biz 2. çıkabiliyoruz ancak, çıkamazsak da rezil oluyoruz öyle mi ? Bunun mantığı nedir, ya da daha doğrusu bir mantık var mı ortada ?
    Grubunuz fazlasıyla kolay , bizim uefa grubumuz bile sizden daha zor o gruptan çıkamamak benim görüşümce rezillik olur. Mantığı budur.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Siz lider çıkabilirsiniz biz 2. çıkmamız iyidir he iyi güldürdün valla geçiniz bunları kuyruk acınız belli kalamadınız ya...
    Kuyruk acısı kasım akdemir isimli üyede tahmin yapmışım siz bizi Fenerle karıştırdınız gibi yorumla gelirse bende kendi yorumumu yaparım yorumun başına tahminim koymuşum hemde hiç kötüleyici bir şey yapmamışken. Bende o zaman siz değil biz çıkardık derim problem ? Kuyruk acısı olcak bir şey yok 6 sene sonra CL gitmişssiniz zevkini yaşayın kalıp kalamamak bizi ilgilendirir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hiç gülüceğim yoktu yanılmıyorum dimi hani şu spartak moskovayı eleyemeyen fenerbahçe siz önce uefada gruplardan çıkında - ki hiç sanmıyorum gladbach 1. marsilya 2. olur sizde ael le 3. lük için çekişirsiniz - ondan sonra gelin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hiç gülüceğim yoktu yanılmıyorum dimi hani şu spartak moskovayı eleyemeyen fenerbahçe siz önce uefada gruplardan çıkında - ki hiç sanmıyorum gladbach 1. marsilya 2. olur sizde ael le 3. lük için çekişirsiniz - ondan sonra gelin
    Bende onu diyorum ya zaten bizim grup sizinkinden daha zor olduğu için sizin işiniz daha kolay anlatamıyorum ki. He bide şunu eleyemeyen felan geçiniz bunları yeri burası değil özel mesajdan konuşuruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Bu cok iyimis yalniz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rum Kesimi biLe bizi geçmek üzere. Daha ne hakkında konuşmaLıyız ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Rum Kesimi biLe bizi geçmek üzere. Daha ne hakkında konuşmaLıyız ?
    konusacak konu cokmus baksana birbirimizi yemekten ote yaptigimiz bir sey yok. anca birbirimize laf sokalim guney kibris diyoruz, bizi geciyor diyoruz hala anlamsiz tartismalar yapiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah'tan Apoel Bakü'ye elendi. Hem ilk kez bir Azeri takımı UEFA gruplarına kalmış oldu hemde Rum takımı elenmiş oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

AEL'de bu tur gidebilir tabi evinde yenilmesi lazım eğer TS ve Bursa gruplara kalsa şuan Hollanda'dan iyi durumda olacaktık ama Twente Bursa'yı eleyince onlardan daha az takım yolladık gruplara gerçi Ajax o ölüm grubunda 4. olur 2 takım kalır FB ve GS mutlaka gruplardan çıkmalı...Biz zaten ŞL grubundan çıkarsak baya iyi puan yaparız...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sanki hersene bütün takımlarımız gruplardan çıkabiliyomuş gibi herşeyi bu kadar basit görmüyor muyuz deliricem artık.Sırf bu mantık yüzünden her sene kaybediyoruz.Evet herkes kolay lokma,bütün takımlar zayıf en iyi takım biziz belki şampiyon oluruz şampiyonlar liginde.Bırakın abartmayı sadece elimizden geleni yapıp üst tura çıkmak istiyoruz deyin fazlasını söyleyerek takıma zarar verdiğnizin farkında değilsiniz.Bakın rakip takım nasıl kullanıyor bu durumu.En ufak aksilikten karşımıza dikilicekler 'Nasıl da çıkamadınız ama? ahah bu kadar kolay gruptan çıkamadınız' diye.O yüzden sakin olmakta yarar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene Fenerbahçe Çeyrek Final'e Galatasaray da İlk Turu görürse, kayba uğramayız. Yoksa 2 takımla işimiz çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İkiside gruptan çıkabilir akıllı olurlarsa ancak benim bizim takımdan pek ümidim yok niye derseniz fazlasıyla karışık bir durumdayız. Alex meselesi kolay kolay kapanacağa benzemiyor. Takımda eksik bölgeler var. Hala oturmadı kadro. Üstelik transfer arayışları var vede öyle kolay oturmayacak gibi takım. Oturana kadar 1.5-2 ay geçecektir bu süre içinde UEFA'da 1-2 maç kaybetmek bile kaderimizi etkileyebilir.

Allahtan diğer ülkelerin de 1 veya 2 temsilcisi kaldı Avrupa'da. şanslar eşit gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Avrupa kupalarına 4 takımla katıldığımız taktirde ben daha rahat olacağımızı düşünüyorum puan toplama ve üst sıralara çıkma konusunda. Çünkü 3 takımımız dışındakiler katıldıkları taktirde 5puanın üstünde getiremiyorlar bir türlü. Takım sayısı arttıkça da bu dezavantaja dönüyor.

Gerçi ilk12'de olamadığımız taktirde Şampiyonlar ligine direk ekip yollayamayacağız bu da büyük dezavantaj. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu var.

Alttan bir takım daha çıkarabilseydik her yıl katılıp da puan istikrarı yakalayan bu durum değişebilirdi fakat gördük ki özellikle bu yıl Trabzon da Bursaspor da ellerindeki fırsatı değerlendiremiyorlar.

Lig olarak gelişmemiz lazım, mesela Bursaspor'un bu kadar kolay elenmemesi lazımdı ya da eskişehir'in. O eskiden begenmediğimiz Romen ligi takımları sürekli kupalarda mucadele ediyorlar farklı farklı takımlar olarak. Sadece steau bukreş değil yani. Biz onları begenmiyoruz ama kafa olarak onların biraz gerisindeyiz.

Nesil
    2006

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...crank2014.html

Önümüzdeki yıl Güney Kıbrıs'ın üstünde kalmamız için Limasol ile oynadığımız iki maçı da kazanmamız çok önemli. Güney Kıbrıs'ın başka temsilcisi olmadığı için tek umutları Limasol bu yıl

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Benim paylaştığımda gerçek aslında. Önümüzdeki yıl için konustugum için onu koydum. ÜSt kısımdan seneyi geri alırsanız güncel olan çıkıyor

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hem bursa hem de trabzon pisi pisine elendiler. onlar da olsaydi cok iyi puan toplardik bu sene. 4/5 giderdik ki elenen 2 takimimiz da gruptan cikabilecek guctelerdi. yazik oldu, bari hem uefa hem Sl de gruplardan cikalim da soyle 8.000-9.000 ortalamasini yakalayalim. 2010 ve 2011 rakamlarini telafi etmemiz lazim acil.
    Zaten o iki ekibimizin elenmesi önümüzdeki 5 yıl için dönüm noktası oldu bence. Zor günler, zor kuralar bizi bekliyor artık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Benim paylaştığımda gerçek aslında. Önümüzdeki yıl için konustugum için onu koydum. ÜSt kısımdan seneyi geri alırsanız güncel olan çıkıyor
    Ya ben uefa.com daha güvenilir onu verdim paylaştığını görmemiş ..Kusura bakma...

İki yıldır..basit nedenlerden dolayı..eleme turlarından eleniyoruz..Bursa ve Trabzon pisi pisi elendiler...2'side gruptan cok rahat bir şekilde cıkardı...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hem bursa hem de trabzon pisi pisine elendiler. onlar da olsaydi cok iyi puan toplardik bu sene. 4/5 giderdik ki elenen 2 takimimiz da gruptan cikabilecek guctelerdi. yazik oldu, bari hem uefa hem Sl de gruplardan cikalim da soyle 8.000-9.000 ortalamasini yakalayalim. 2010 ve 2011 rakamlarini telafi etmemiz lazim acil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın durumu işi çok bozdu ama hala 4 maç var önünde onların da. Neden bozdu diyorum, çünkü ŞL'de gruptan çıkarsa Galatasaray hanesine 5 puan gelecek ekstradan.Bu da ülke puanına direk 1 puan artı demek.Kıbrıs'a geçilmeyiz en azından bu sezon.Yani Ael'in bize 2 maçta üstünlük kuracağını düşünmüyorum, o yüzden alttakileri düşünmektense 5 puan üstümüzdeki ülkeleri yakalamak gerekiyor önce.Galatasaray grubundan çıkıp 2. tur oynasa, en kötü uefaya gidip orada bi çeyrek görse çok iyi olur. Tabii Fenerbahçe için de böyle bir durum söz konusu. Fenerbahçe'nin gruptan çıkması ek puan getirmiyor tek fark o.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri