İçimde sonsuz bir huzur varİyi futbol, 3-0 gibi bir skor bekliyorum, umuyorum.
Akşam marmarisde Yunanlılarla izleyeceğim maçı, umarım yenerizde onların o güzel surat ifadelerini görürüm.Birde Trabzon, Liverpool'u elesin, İngilizler'i izlemek daha fazla haz verir. =))
Düzgünce bir soru sorduk düzgün konuş.
Deplasman taraftarları erkende stada gelir genelde o yüzden sorduk insan gibi.Hemen üstüne alınma ayrıca herşeyi polisler adına söyledim onu.
Olimpiyat Stadına götürülüp orada bekletilecekler diye duymuştum bugün PAOK taraftarları için.Maç saatine yakın bir zamanda otobüslerle stada götürülecekler.
Olimpiyatı götürülmeleri sanırım 4 saat sürmüştür![]()
Silivri'de jandarma ve polis eşliğinde bekletiliyorlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
50 otobüsle gelmiş adamlar buraya.
PAOK taraftarı yönetim destekli bir gruba sahip olduğu için bu kadar şımarıklar. Hadlerini mümkün mertebe bildireceğiz zaten statta bugün. Umarım bir kaza bela olmazda fenerbahçe sonunda kadrosunun nimetlerini kullanabilir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
evde dsmart yok gidip dışarda izlesek desek aynı gün 4 takımımızın birden maçı var fenerbahçeye sıra gelmez trabzon-liverpool macı varken keşke ntv falan gösterseydi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu edepsizleri gördükten sonra elenirsek varya o kadar yanarki ciğerim.![]()
3-1 yada 4-1 alacağımızı düşünüyorum.Stoch patlama yapabilir.
Ya varya buradan trübündeki taraftara sesleniyorum son şampiyonlar liigndeki çeyrek finalimizden sonra tribünde taraftar hiçbirşey yapmıyor oturuyor öyle,
İstanbulda yaşasam gidicem maçlara ama orda değilmeskisi gibi olun ya öle oturuolar hep eğer bugün paok taraftarına futbolcularına hadlerini bildirmezseniz yazıklar olsun ya.
Önceden fenerbahce taraftarı 1 numaraydı ya Aziz Yıldırımında sayesiyle gitti o ünvan
Taraftar fena değil bi yani belki yarısı oturuyodur ama stad kapasitesini 2ye bölüncede 25bin kişi yapar destekleyen gittim gördüm ordan biliyorum.Oturanlar pahalı biletleri alan insanlar o kadar parayı versem bende oturup dikkatlice izlerim yarı yarıya düşürsün o zaman başkan biletleri bizim gibi insanlarda ordan bilet alabilecek duruma gelsin.Kale arkalarında vs tezahurat yapcam derken pozisyonları göremeyenler var.Örneğin Steaua Bukres maçında maraton üst tribunundeydim Alex'in golü tezahurat kurbanı oldu zaten uzak kaleyeydi akşam tekrarını izledim![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet hep o pahalı bilet alanlar oturuyor zaten![]()
Olaylar başladı.Saldırmış bizimkiler adamlara![]()
Köprüden otobüsleri taşlamış Fbli taraftarlar.Paok taraftarıda durup karşılık veriyor.Ntvspor canlı veriyor.
Maçta olay çıkmasa bari![]()
Paok taraftarları çıldırmış.Daha bu ne ki![]()
Haha Arap kanalları süper oluyo ya![]()
paok çirkeflik peşinde daha ilk dakiklarda faulleriyle belli ettiler.
cok iyi tempolu başladık hadi hayırlısı..
Hoca değişir sistem değişmezzzzz.
Stoch vurdu kaleci müthiş kurtardı.
Stoch şahane transfer
şu cristian ortasahada biraz basıp top kapsa..
Alex'te hiç yok oyunda isteksiz bi hali var
tempomuz çok düştü
paok ta zaten elinden geleni yapıyo tempoyu düşürüp oyunu yavaşlatmak için
Takımda gereksiz bi baskı ve acelecilik var..
Nasil gidiyor mac? baski kurabildimi FB?