İngilizler çirkefleşmeye başladı...
İngilizler çirkefleşmeye başladı...
Football is simple,but Football Manager is not
Trabzonumm oleyybastır koclarım be
Rica ederim..
Onur topu biraz dışardan aldı sanki..
Burak Yılmaz Sinemalarda![]()
Bastı ama ayagına ya :Sben öle gördüm
İlk yarı bitti.
İyi iyi önde bitirdik ilk yarıyı hadi be Trabzon ele şu Liverpool'u![]()
Biraz afalladılar son dakikalarda umarım ikinci yarıda bi gol dha bulup yatar trabzon![]()
hakem cok taraflı davranıyor trabzonun aleyhine heran bir penaltı verebilir en küçük bir pozisyonda hatta gıcıklıgına kırmızı kart bile cıkarabilir bu arada ayagına cok bariz basmıstı bu hakemle işimiz zor ama trabzona güvenim tam
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Jaja varmi kadroda bilmiyorum ama varsa Burak'in yerine girmesi isabetli olur 2. yarida , ekstra birsey yapabilicek bir Yattara var onuda en az 2 kisi kapatiyor Liverpool surekli
yattara için yapılabilecek en iyi sey kanadına değiştirmek olur bence
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok top kaybediyoruz.
Hücumda başı boş bir şekilde oynuyoruz, biraz daha ne yaptığımızı bilerek oynasak 2. gol içten bile değil.
Liverpool sıradan bir takım gibi şu an.
Yattara çıktı Alanzinho girdi.
Mantıklı bi değişiklik.. Alanzinho daha iyi organize edebilir..
trabzon'un biraz daha sakin olması lazım fazladan bi heycan telaş var sanki
Çok net bi pozisyon kaçtı liverpoolun
Taraftar müthiş bizden desibel rekorunu almaya çalışıyorlar sanki![]()
Liverpool tehlikeli geliyor ikinci yarı.
N'Gog çok tehlikeli geldi Allahtan gol olmadı
80 li dakkalarda atar trabzon 2-0 biter bu mac , liverpool da 10 kisi kalir buyuk ihtimalle
Çok yerinde bir değişikil Ceyhun çıktı barış ataş girdi![]()
Beyler kaç kaç 1-0 mı halen yeni geldim kahveden haydi uşaklar haydiiiii yarınki İngiliz medyasını rezil olmuş biçimde görmeyi nasip edin bizlere !!!!!!!!!!!!!!
1-0 devam ediyo maç![]()
En korktuğum dakikalar başlıyor maçta. Bu dakikadan itibaren bir gol yersek çıkartamayız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşte korktuğum başımıza geldi. Tüh ya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazık oLdu...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...