Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

30 65.22%
  • Berabere

6 13.04%
  • Galatasaray

10 21.74%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 162 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [3.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol be, attı sonunda Eskişehir

barışcım iyi basıyorsun da gerisi gelmiyor be abi, nerede senin futbol zekan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by drsagbirakmayan View Post
    barışcım iyi basıyorsun da gerisi gelmiyor be abi, nerede senin futbol zekan ?
    bi pozizyon vardı adamı geçmeye çaılşmasa barosa verse 2-0 olmuştu dediğin futbol zekası hiç yok

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Es-es'in pozisyonu yok gol attı olacak şey değil .Ufuk tutamıyor orda boş topu .Elano'nun pozisyonda bence ofsayt değildi .Bakalım 2.yarı başlarında 1 gol daha atmamız lazım .

taraftar süper hakemi baskı altına almaya çalışıyorlar, ben yedim bi kaç pozisyonu, o kadar itiraza vardır birşey diye İkinci yarı daha bi heyecanlı olacak gibi. Eskişehir kazanmak için çıkmış sahaya belli.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Her macta bir kahraman cikartiyoruz , Baris Peleden topu kaptiktan sonra messilik denemeyip barosa cevirse topu 2-0 olmustu , ama bu macdada UFUK bey macin adami olmak istedi herhal ki attirdi Eskisehir'e golu

Düsündügüm gibi ilk 10 dk bastirdik gol atacagimizi tahmin etmiyodum ama sansa bi gol attik.Her zaman ki gibi ilk 10 dk disinda pek bisey yapamadik sahada pozisyonumuz yok mevkilere bakiosun takimin her yeri eksik.Neill uzun top göndermek zorunda kaliyo hep, orta sahada hemen pres yiyoruz.Bu sekilde 2.yari gol atmamiz zor 2-3 gol yer maglup oluruz yine.

Arda bu sene her macta oldugu gibi sahada yok.Baris cabaliyo ama yetenegi yok Servet hizi disinda iyi gözüktü bana ilk yari.

Beklerden hic bi sekilde hücum destegi alamiyoruz bu yüzden dogru dürüst pozisyonumuz yok.

Maçın ilk yarısını birisi bana özet geçebilir mi acaba? basket maçını tercih ettim de ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ufuk'un o topu tutamamasının nedeni kavisli ve dönerek gidiyordu top. Ufuk'un bedava çıkmaktan başka bi hatası yoktu ki beğendim bugün muhteşem bir top çıkardı.

Bir an yoksa yenecek miyiz? dedim tabii sevincim kursağımda kaldı. Belki ikinci devre atarız.

ufuk'a güvenip destek olmak lazım, aykut bu takıma geldiğinden beri yapıyor o hataları. ayrıca şu dakikadan sonra kaleye casillas, given yada ne bileyim mandanda gelmeyeceğine göre, ufuk'u tartışmaya gerek yok.

ikinci yarı elano çıkarsa bu maçı kaybederiz, barış göbeğe gelir orta sahanın savunma yükü hafifler de bu iyi bir gelişme değil bizim açımızdan.

ayrıca savunma göbek bloğunda servet sağa, lucas ise sola geçmiş. serkan'ın olası kademe hatalarında daha çabuk devreye girebileceğini düşünmüş olmalı rijkaard.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Barış-Aydın değişikliği bekliyorum ben.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Maçın ilk yarısını birisi bana özet geçebilir mi acaba? basket maçını tercih ettim de ben
    kaleciler durumu 1-1 yaptı, iki büyük hata iki gol maçın sonucunu onlar belirleyecek sanırm

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arda, Ayhan, Servet gibi takıma öncülük edecek adamlar sahada serseri mayın gibi dolaşırken Neill tek başına yırtınıyor. Taksınlar koluna kaptanlık bandını da o bari adam eder belki takımı...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Arda, Ayhan, Servet gibi takıma öncülük edecek adamlar sahada serseri mayın gibi dolaşırken Neill tek başına yırtınıyor. Taksınlar koluna kaptanlık bandını da o bari adam eder belki takımı...
    Kesinlikle bizim Gs'li sandigimiz adamlardan daha yürekli cesur ve daha cok mücadele ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın 2. yarıda oyuna girecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Elano çıktı Aydın girdi.

Heralde Elano'yu tamamen sildi kafasından Riijkard.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü değişiklik. Elano çıktı, Aydın girdi.

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Elano çıktı Aydın girdi.

Heralde Elano'yu tamamen sildi kafasından Riijkard.
    Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Çok kötü değişiklik. Elano çıktı, Aydın girdi.
    bu adam uzun zamandır oynamıyor. bugün hazır olmadığı apaçık belliydi ama yine mücadelesini kaybetmedi. alacağı ufak bir darbe bile sakatlığa yol açabilir. aslında rijkaard doğru bir hamle yaptı.

ayrıca eskişehir'in sol kanadı boş, aydın sağ kanatta yardırabilir şu maçta. tabi bu olmayabilir de.

bekleyip görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayhan bitmiş bence topu ayağına alamıyor yanına pas veremiyor. Ancak mücadelesiyle devam ediyor.

Arda geri vites gibi bi kere dikine gidemedi hep geriye oynuo 1 kisiyle hücuma cikiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda bu şekilde "yürüyerek" oynamaya devam ettiği sürece marke edilmesi çok kolay olacak.

Biraksin Arda yaa bombos pozisyon

Alsana 2 yönlü oyuncu Ali Turan ve Bariş Özbek.! Top sende iken " rakibin " top karşı tarafta iken senin takımında..
    ............................

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'ın golünü eski oyuncusu Volkan Yaman attı skor 2-1.

Konuşun konuşun..
    Arda Turan konuşun..

Arda atti 2-1

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte size Arda Turan. Helal olsun sana kendi kendine posizyon oluşturdun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-1 oldu. Arda attı sanırım karambolde.

Bir de Sarp'a küfür edersiniz.

Mac boyunca yürüdü gol atti ama volkana yazildi galiba gol

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri