Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 103 sonuç

Konu: Hileler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece editörden bahsetmiyorlar. Hepsini okudum ve birisi cidden çok ilginç ve para sıkıntısı olanlar için kullanılabilir bir şey. İlkinde bunu anlatıyor.
    Bir adamı satmaya çalıştınız ve bir kulüple anlaşma sağlandı. Transfer ile ilgili son olarak gelen ve adamın satılmasını kesinleştiren "Kabul Et" "Reddet" ve "Ertele" butonları çıktığında hiçbir şeye basmadan direkt olarak kaydedip çıkın. Sonra oyuna tekrar girin ve "Kabul Et"e basın. Bilinmeyen bir nedenden ötürü anlaştığınız transfer ücretinin 2 katına satmış oluyorsunuz.
    En azından Tips #1'de öyle yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Sadece editörden bahsetmiyorlar. Hepsini okudum ve birisi cidden çok ilginç ve para sıkıntısı olanlar için kullanılabilir bir şey. İlkinde bunu anlatıyor.
    Bir adamı satmaya çalıştınız ve bir kulüple anlaşma sağlandı. Transfer ile ilgili son olarak gelen ve adamın satılmasını kesinleştiren "Kabul Et" "Reddet" ve "Ertele" butonları çıktığında hiçbir şeye basmadan direkt olarak kaydedip çıkın. Sonra oyuna tekrar girin ve "Kabul Et"e basın. Bilinmeyen bir nedenden ötürü anlaştığınız transfer ücretinin 2 katına satmış oluyorsunuz.

hadi canım o nasıl oluyormuş ya çok ilginç. deneyen olursa lütfen buraya yazsınlar
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by Gravity
    arkadaslar gravity harika bir sekilde aciklamis,ayrica bu %100 dogru ben kendi futbolcumda denedim ve 2 kat fazla paraya gitti.benim merak ettigim sey biz bir oyuncu aldigimizda eger böyle yaparsak bizdemi iki kat fazla parayla oyuncu aliyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    benim merak ettigim sey biz bir oyuncu aldigimizda eger böyle yaparsak bizde mi iki kat fazla parayla oyuncu aliyoruz?
    Sanmam ki öyleyse bile bu şekilde yapmazsın olur biter

abi hakketten biri denesin yaws

Ben denicem tabi biri oyuncuma teklif yaparasa

Nesil
    2006

süper bir olay deneyen varsa söylerse sevinirim

ben denedim işe yarıyo duyrulur

halla halla cok ilginç walla

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Konunun "Oyuncu Platformu" ile bir ilgisi bulunmamakta. Genel Konular'a taşıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

arkadaşlar bende bişey ekleyim bilmiyorum daha önce yazıldımı ya da bir hatamı emin deilim olay şu;
    kadronuzdaki bi oyuncuyu 18A gönderiyosunuz sezon başında sonra sizden avrupada oynanacak oyuncu listesi istendğinde bu oyuncuyu listeye eklemiyorsunuz daha sonra (yerine başka oyuncu alıyosunuz) listeye onay veriyosunuz maç zamanı geldiğinde bu oyuncuyu alıp as kadroya yerleştiriyosunuz yani fazladan bir kadro genişliği yaratmış oluyorsunuz

Bunu ben kendim keşfettim içinde olduğum sezonda gelicek sezon tekrar deniycem bilmem olcakmı ? sizde bi deneyin derim
    dediğim gibi bir hile olmayabilir ya da daha önceden yazılmış olabilir oeğer öyle ise kusura bakmayın! kızmayın! sinir yapmayın!

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by dnz498
    arkadaşlar bende bişey ekleyim bilmiyorum daha önce yazıldımı ya da bir hatamı emin deilim olay şu;
    kadronuzdaki bi oyuncuyu 18A gönderiyosunuz sezon başında sonra sizden avrupada oynanacak oyuncu listesi istendğinde bu oyuncuyu listeye eklemiyorsunuz daha sonra (yerine başka oyuncu alıyosunuz) listeye onay veriyosunuz maç zamanı geldiğinde bu oyuncuyu alıp as kadroya yerleştiriyosunuz yani fazladan bir kadro genişliği yaratmış oluyorsunuz

Bunu ben kendim keşfettim içinde olduğum sezonda gelicek sezon tekrar deniycem bilmem olcakmı ? sizde bi deneyin derim
    dediğim gibi bir hile olmayabilir ya da daha önceden yazılmış olabilir oeğer öyle ise kusura bakmayın! kızmayın! sinir yapmayın!
    şampiyonlar ligi gençlere önme vermektedir mesela senin normal kadronda genç biri olsun sen onu listeye eklemezsen bile onu şampiyonlar liginde oynatabilrisin

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by sherryy
    şampiyonlar ligi gençlere önme vermektedir mesela senin normal kadronda genç biri olsun sen onu listeye eklemezsen bile onu şampiyonlar liginde oynatabilrisin

hayır oynatamıyorum alt kadrodan aldığım adamda 20 yaşındaydı özgürcan as kadroya taşıyıp(oyuncu sakatlıklarından dolayı) paf a atmıştım

Abi kusura bakma ama tips 2 de yazıyor aynısı

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bu sistem anadolu kulüplerini calistiranlar icin cok iyi ise yarar.. oyuncularini 2 kati fiyata satarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

http://www.cheatbook.de/files/footballm26.htm
    arkadaşlar burdada heralde biraz hile var
    ingilizce bilenler bilmeyenlerle paylaşsın

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ya harbı ıse yarıomu bu yontem__???
    bırısı doru duzgun yazsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hile yapmayalım ya

Arkadaşlar orda birsürü madde var ama ing. pek iyi olmadığından pek anlamadm birileri diğerlerinide açıklar mı?? (gerçi hileyi hiç sevmem ama )

Yaw ing bilen biri varsa acıklasın benim amacım hile yapmak değilde merak

arkadaşlar ben bu iki katına satma meselesini denedim. baki'yi satıyodum yaptım tüm denilenleri ama aynı paraya gitti.. yapan arkadaşlara bi sorum var. transfer haberinde 2 katı olan para mı yazıyo yoksa normal olan ücret mi?? eğer haberde iki katı yazmıo ama kasana 2 katı geliyosa olmuştur çünkü benim haberde aynı para yazıodu..

Quote Originally Posted by sergenNn
    arkadaşlar ben bu iki katına satma meselesini denedim. baki'yi satıyodum yaptım tüm denilenleri ama aynı paraya gitti.. yapan arkadaşlara bi sorum var. transfer haberinde 2 katı olan para mı yazıyo yoksa normal olan ücret mi?? eğer haberde iki katı yazmıo ama kasana 2 katı geliyosa olmuştur çünkü benim haberde aynı para yazıodu..
    save li oyunumda hile olmasın diye yenioyun açığta denedim ama bu Hile olmuyor arkadaşlar. 6.03 ile denedim çalışmıyor. böyleside daha iyi oldu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    save li oyunumda hile olmasın diye yenioyun açığta denedim ama bu Hile olmuyor arkadaşlar. 6.03 ile denedim çalışmıyor. böyleside daha iyi oldu sanırım
    evet bende denedim olmadı ya zaten 3 sezondur hile yapmadan PAŞA PAŞA oynadım dedim aklımı çelcek bu falan olmadı iyiki
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

walla ben denedim calısıyor sizde bişi var ozman

Hileden ne zevk alacaksınız ki?

10 yerine 20 MN'a satıcaksınız, oyunun zevki kalmayacak.

Hileye hayır.

way bea....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hile ile hiç bi oyun zevkli olmuyo bence.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by cüneyt11
    hile ile hiç bi oyun zevkli olmuyo bence.
    hile ile tabiki zevkli olmuyor ama oyunun boşluklarını keşfetmek zevkli bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by anılcıkmıcık
    arkadaşlar burada bayağı bişey var ama tam emin değilim eğer hile ise
    http://www.gamerankings.com/cheats/929429
    lütfen biri burda ne yazdığını TÜRKÇE söylesin
    yaw burda ne yaziyor almancasi yokmu yaa cok kötü su transfer olayini yaptim oyuncum 20 milyon euroya gitti cok sevincliyim ayrica ben hamburgdayim ve lauthu sattim,

Arkadaşlar evet bence de hileye hayır ama Fb de yedi sezondur Anelka oynuyorum, adamı Türk yapamadım. En sonunda FMM2 ile adamın millieytini Türk yaptım. Hem üstelik bırakın hile yapan yapsın. Sizinle maç yapmıyor ki, bilgisayarla maç yapıyor.. Buyrun arkadaşlar link. Programı indirin oyun çalışırken açıp istediğiniz değişikliği yapın...

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...D9DWN998933595

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri