Hömm Ayhan pino olmaz ama pino yu almak gerek kanatta etkisiziz
Hömm Ayhan pino olmaz ama pino yu almak gerek kanatta etkisiziz
Elano Pino Ali Sabri degisiklikleri sart yoksa duran top veya sans golünden baska gol bulmamiz zor gibi ilk yari itibariyle.
Ayhan'ın pozisyonunda faul verdi hakem yalnız, atsaydı da bir şey değişmeyecekti.
İlk yarı itibariyle inanılmaz kötüyüz, uyum sorunu var takımda, Rijkaard'ın işi zor.
Maçın ilk yarısının nasıl geçtiği ile ilgili bilgi verecek ve değerlendirme yapacak biri varmı?
İlk yarıda takımı hiç beğenmedim.Pozisyon üretemedik.Oyuncular çok baygın top oynuyor.Antep daha etkiliydi.Ayrıca Antep'de Popov çok iyi transfer olmuş.
Ayhan'dan bir beklentimiz olmamalı zaten, yaşı belli. Hiç bir zaman müthiş bir oyuncu değildi, Gerets ile parladı bir dönem doruk noktasıydı o kademeli olarak düşüşe geçti ardından. Daha beterlerini de kaçırabilir, şahsen ben tepki vermiyorum Ayhan'a artık.
İkinci yarıya iyi başladık, İnsua iyi bir orta yaptı ancak Baros kalitesine yakışır bir vuruş yapamadı.
Süper orta. Kaleciye kafa![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah bee biri dokunsa gol olacaktı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sabri ve Aydın oyunda, Elano ve Ali Turan kulübede. Oyuna büyük hareket geldi..
Dk. 60 Harry Harry Kewell (pen)
GOOOL 1-0 Kewell
Pino'yu soktu bence tam zamanında soktu rakip yorulmuşken Pino ve Aydın fazlasıyla etkili olur ama değişiklik haklarımızın dolması kötü
Screw you guys, I'm goin' home
Üstü kapalı olmasa biz üstümüzde taşırdık yinede kereografileri yapardık![]()
Evet dahada güzelleştirdi tabi![]()
Gidiyoruz sessiz ve kederli.....
sesleri yükseliyor SamiYen de
Football is simple,but Football Manager is not
Geçmiş olsun GS 1- 0 G.Antep
Football is simple,but Football Manager is not
1-0 yendik. 6 puandayız![]()
Tebrikler Galatasaray'a... Hakettiler ve kazandılar. Yalnız bu Popov cidden iyi oyuncu.
Gaziantep haketmediği bir yenildi yenilgi aldı bence .. Galatasaray'ın hala zamana ihtiyacı var..
Zor oldu,geç oldu ama galibiyet geldi.Maçı hak ettiğimizi söyleyebilirim.Net fırsatlardan yararlanamadık ve penaltı golü ile maçı kazandık.
Misimoviç ne kadar kaliteli olduğu bugün pasları ile belli etti.Güzel de bir şut vurdu ama gol olmadı.Çok katkı sağlayacak takıma.
İnsua da çok doğru bir transfer.İleri çıkışları çok iyi.Baros'a yaptığı orta harika.Müdahaleleri de yerinde defansta.
Daha kendini bulamadı çoğu isim.Pino,Elano,Sabri,Kewell gibi isimler sakatlıktan yeni çıktı.Onlar daha iyi olunca,takım da daha iyi olacak.
Son söz olarak Gaziantepspor'a bir şey söylemek istiyorum.O kadar iyi bir takım oluşturmuş ki Tolunay Kafkas.90 dakika bıkmadan pres yaptılar.Az daha 1 puanı kurtaracaklardı.Popov,Sosa,Julio Cesar,Karcemarskas gibi kaliteli isimlere sahipler.İleride Antep'in toparlanacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kötü oyun 3 puan .Ortasahamız hemen geçiliyor, Misimovic ve kanatların biraz daha ortasaha yaklaşması gerekiyor .Zaten M.Sarp ve Ayhan top kapma özürlü .
Performanslara gelince İnsua ve Aydın'ı çok beğendim .Misimovic'in kaliteli topçu olduğu belli pasları ve ortaları üst düzeyde .Baros'u bu maç tutuk gördüm ,fizik olarak tam hazır değil .
Maç öncesindeki dev Metin Oktay forması güzel jest olmuş .Tebrikler ultrAslan.
15 dk oynadık geri kalanı antep oynadı..şu 2. yarının başındaki 10-15 dk lık oyunu biraz daha dk olarak artırabilsek iyi olacak..Yalnız baros u topu alıp gitmesiyle biliyoruz fakat bugün 1-2 kere gittiğini gördüm hep topu duraklatıp yanlara pas attı..Misimovic ilk maçı olmasına rağmen birkaç arapası attı fakat takım olarak kötüydük insua da iyi sinyaller verdi..
Sosa çok fena adammış cidden.
İnsua bu takımın sol bek sıkıntısı çözeceği sinyallerini verdi.
Gaziantenspor hızlı ve tek pas oynamayı felsefe haline getirmiş.Kimin ne zaman nerede nereye atacağı belli.Son pasları yapabilselerdi şu anki skor çok farklı hallere gelebilirdi.Kötü oynadık ama bireysel olarak baktığımız da bizde iyiydik denilebilir.Aydın Yılmaz hücum varyasyonlarına katkısı tartışılmaz.Tebrikler Galatasaray.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."