Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Selçuk antremanda sakatlandı. Büyük ihtimalle derbide yok. Aykut Kocaman, Kazım--Mehmet--Emre--Stoch dörtlüsünü deniyor. Ligtv
    Yobo da oynasa ne güzel olur, olması gereken 11lerden birini en zor maçta deniyor hadi bakalım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş çok formda ama Fenerbahçe bunu hep yapıyor, işler kötü giderken 1 derbi kazanıp galibiyet serisi yakalıyor ve şampiyonluğa oynuyor. Bu gelenek ( ) nedeniyle Fenerbahçe diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Beşiktaş umarım önde basan bir takım kurmaz, kurarsa işi çok zor olur; çünkü Fenerbahçe yoğun bir pres kuracak. Buda büyük avantaj sağlayabilir.
    İnşallah kurmaz ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel maç olacak BJK'nin defansı çok ağır, araya atılacak toplarla dia veya niang iyi hareketlenen oyuncular..

bakalım neler olacak çok zevkli maç olacaktır diye düşünüyorum..

Aykut Kocaman intihar ediyor resmen. Sene başından beri maç oynamamış Kazım'ı bu maçta ilk onbir oynatırsa bence bunun adı intihardır. Kaldı ki Kazım'ın bölgesinde M.Topuz ve Dia oynayabilir. Anladığım kadarıyla Dia bu maçta da yedek kalacak. Yahu bu Dia'yı yedek bırakmak için mi transfer etti bu adam? 6-7 milyon Euro verip alıyorsun, Dia için "Bizi her maç 3-4 gol pozisyonuna sokmasını bekliyoruz." diyorsun ve adamı sürekli yedek oturtuyorsun. Aykut Kocaman'ı anlamak mümkün değil.

Beşiktaş zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Skor tahminim 1-0 veya 2-0 Beşiktaş lehine.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İki takımın da artıLarı ve eksiLeri var. Herkes Stoch, ALex, Dia, Niang diyor ama Fenerbahçe daha geçen hafta bu dörtLü iLe Kayseri depLasmanında pozisyon buLamadı. Karşısında her yerden atak üretebiLme kapasitesine sahip bir takım var. Quaresma, Bobo ve Guti nin sahada oLduğu orta saha da Ernst,Guti ve Necip iLe oynayan Beşiktaş ın her an rakip kaLede tehLike üretebiLeceği hiç hesaba katıLmıyor. Beşiktaş ın savunma arkasına atıLan topLardan pozisyon yediği söyLeniyor ama Şu anda Beşiktaş Ligin en az goL yiyen 2.takımı. Fenerbahçe Ligin en fazLa goL yiyen takımı. Kim daha fazLa defansif zaafiyet gösteriyor acaba.

Bu maçı kontroLLü oynamaya çaLışan taraf kaybeder. Kim aman topu aLayım, yana atayım, soLa atayım zorLarsam iLeri çıkarım feLsefesi iLe oynarsa kaybeder.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Kocaman intihar ediyor resmen. Sene başından beri maç oynamamış Kazım'ı bu maçta ilk onbir oynatırsa bence bunun adı intihardır. Kaldı ki Kazım'ın bölgesinde M.Topuz ve Dia oynayabilir. Anladığım kadarıyla Dia bu maçta da yedek kalacak. Yahu bu Dia'yı yedek bırakmak için mi transfer etti bu adam? 6-7 milyon Euro verip alıyorsun, Dia için "Bizi her maç 3-4 gol pozisyonuna sokmasını bekliyoruz." diyorsun ve adamı sürekli yedek oturtuyorsun. Aykut Kocaman'ı anlamak mümkün değil.

Beşiktaş zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Skor tahminim 1-0 veya 2-0 Beşiktaş lehine.

Bazi arkadaslar ben Dia transferini kotulerken cok konusmustu burada. Bunlarin olacagini evvelden gormek zor degil. Elinde o kadar yerli sag kanat oyuncusu ve yabanci varsa bu adam kulubede oturur, kulubede oturacak adama da 7 milyon euro verilmez, cok normal kulubede oturmasi Dia'nin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Issiar Dia tek başına maç alabilecek kapasiteye sahip bir oyuncudur. Eğer oynatırlarsa görürsünüz. Derbiye gelince bence Beşiktaş alır.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe kötü giderken bir derbi kazanıp sonra morallenip seri galibiyetlerle şampiyonluğa ortak oluyor .Bu son yıllarda hep böyle oldu .Bu maçta favorim Fenerbahçe ama eğer kazanamazsa onlar adına işler karışır .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bazi arkadaslar ben Dia transferini kotulerken cok konusmustu burada. Bunlarin olacagini evvelden gormek zor degil. Elinde o kadar yerli sag kanat oyuncusu ve yabanci varsa bu adam kulubede oturur, kulubede oturacak adama da 7 milyon euro verilmez, cok normal kulubede oturmasi Dia'nin.
    Hala konuşuyorum 2 yabancı boşa var Guiza ve Bilica bunlar olacağına Dia olsun o yabancıların yerine.Aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Biz burda senle tartışırken geçen senenin sonundaki performansı da göz önüne alıyorduk...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dia'ya 7 milyon mu verildi? Hiç haberim yok.

Yabancı sınırı sebebiyle Dia oynayamıyor, sağ kanatta Mehmet Topuz da istenileni tam olarak veremediği için Kazım'ı kullanma düşüncesi var Aykut Kocaman'ın. Alex'in olmadığı bir takımda Dia rahatlıkla oynar.

Niang, Stoch, Alex, Dia'yı bir arada oynatırsanız savunmaya yardım etmezlerse çok sıkıntı yaşarsınız. Alex'in olmadığı bir 4-3-3 düzeni denerse ilerleyen haftalarda Dia elbette oynayacaktır. Alex'in bu takımda 1 sene var, Dia uzun yıllar olacak.

Hem ben de artık Alex üzerine kurulu sistemden vazgeçilsin diyenlerdenim ama bu maçta Alex'e ihtiyaç var, defansın arasına top atabilecek en iyi oyuncu, Niang ile uyumsuzluk yaşamazlarsa bu şekilde çok pozisyon buluruz.

Beşiktaş ligin en az gol yiyen takımlarından olabilir ama kalesinde verdiği pozisyonlar çok fazla, ciddi rakiple karşılaşmamış olması avantajları, değerlendiremedi rakipleri pozisyonları. Böyle bakacaksak Fenerbahçe de ligin en çok gol atan 2. takımı.

Takımda son yıllarda derbiler için kazanılmış aşırı bir özgüven var, son 5 senede birer defa yenebildi Beşiktaş ve Galatasaray Fenerbahçe'yi, geçen sene 3-0 biten maçta zaten neler olduğunu hatırlıyoruz, sonra hakemden bahsediliyor.

Umarım hakem hatalarının hiç konuşulmadığı bir maç olur. Fenerbahçe elinde son kalan ipe sıkı sıkı tutunmak isteyecektir, maça basılı başlayıp erken gol bulabilirse, Beşiktaş risk aldığı anlarda daha kolay pozisyonlar bulabilir. Geriye düşerse eğer, maçı çevirmesi kolay olmayacaktır, psikolojikman etkilenecektir oyuncular, o nedenle mutlaka ilk golü atmalı Fenerbahçe yoksa çok zorlanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dia'ya 7 milyon mu verildi? Hiç haberim yok.

Yabancı sınırı sebebiyle Dia oynayamıyor, sağ kanatta Mehmet Topuz da istenileni tam olarak veremediği için Kazım'ı kullanma düşüncesi var Aykut Kocaman'ın. Alex'in olmadığı bir takımda Dia rahatlıkla oynar.

Niang, Stoch, Alex, Dia'yı bir arada oynatırsanız savunmaya yardım etmezlerse çok sıkıntı yaşarsınız. Alex'in olmadığı bir 4-3-3 düzeni denerse ilerleyen haftalarda Dia elbette oynayacaktır. Alex'in bu takımda 1 sene var, Dia uzun yıllar olacak.

Hem ben de artık Alex üzerine kurulu sistemden vazgeçilsin diyenlerdenim ama bu maçta Alex'e ihtiyaç var, defansın arasına top atabilecek en iyi oyuncu, Niang ile uyumsuzluk yaşamazlarsa bu şekilde çok pozisyon buluruz.

Beşiktaş ligin en az gol yiyen takımlarından olabilir ama kalesinde verdiği pozisyonlar çok fazla, ciddi rakiple karşılaşmamış olması avantajları, değerlendiremedi rakipleri pozisyonları. Böyle bakacaksak Fenerbahçe de ligin en çok gol atan 2. takımı.

Takımda son yıllarda derbiler için kazanılmış aşırı bir özgüven var, son 5 senede birer defa yenebildi Beşiktaş ve Galatasaray Fenerbahçe'yi, geçen sene 3-0 biten maçta zaten neler olduğunu hatırlıyoruz, sonra hakemden bahsediliyor.

Umarım hakem hatalarının hiç konuşulmadığı bir maç olur. Fenerbahçe elinde son kalan ipe sıkı sıkı tutunmak isteyecektir, maça basılı başlayıp erken gol bulabilirse, Beşiktaş risk aldığı anlarda daha kolay pozisyonlar bulabilir. Geriye düşerse eğer, maçı çevirmesi kolay olmayacaktır, psikolojikman etkilenecektir oyuncular, o nedenle mutlaka ilk golü atmalı Fenerbahçe yoksa çok zorlanır.

Fenerbahçe ciddi rakipLerLe karşıLaşmadan Ligin en kötü savunması durumundaysa ciddi ekip iLe karşıLaşınca o zaman oLacakLarı bende düşünemiyorum.

BırakLım bu ciddi rakipLer iLe karşıLaşma bahaneLerini. Beşiktaş Fenerbahçe den 1 ay önce açtı sezonu. 10 tane daha fazLa maç yaptı. Biz ağLamıyoruz da siz her seferinde ciddi rakip diye tutturuyorsunuz onu çözemedim. Ligde ki bütün takımLar artık ciddi. Avrupa da ki bütün takımLArda ciddidir. Zayıf takım, kekLik takım yok artık.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Trabzon ve Kayseri ciddi rakip değil öyle mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben ciddi rakip değiL demedim. Başka arkadaşLarın mantığına göre Türkiye Liginde sadece ciddi rakip Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray. O bakımdan söyLedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zayıf takım, iyi oynamayan takım demedim, ciddi rakip dedim. Hedefi olan hangi takımla karşılaştı Beşiktaş? Hazırlık maçları gibi eleme maçları oynadı, sonrasında da ligde oynadığı rakipler de belli.

Fenerbahçe'nin de bu sezon oynayacağı en ciddi rakip elbette Beşiktaş olacak, hedefi olan, sahaya kazanmak için çıkan, beraberlikte bile sevinmeyen bir rakiple oynayacak. (Derbi için değil, diğer maçlarda da, Beşiktaş hangi maçta olursa olsun 1 puan alırsa önce üzülür)

Fenerbahçe'nin elemelerde oynadığı takımlar daha ciddiydi, Fenerbahçe'yi eleyebilmeyi düşünen takımlardı.(Beşiktaş'ın rakipleri Beşiktaş'ı eleyebilmeyi sadece hayal edebilirdi) Lig başladı 2 maç seyircisiz ve 2 deplasmanda Trabzon ve Kayseri ile karşılaştı. Beşiktaş PAOK'tan YB'dan Kayseri'den ve Trabzon'dan iyi takım. Zaten ben iyi takım, kötü takım, iyi oyun anlamında da söylemedim.

Şimdi diyebilir misin ki Hayrettin abi şu ana kadar oynadığımız maçlar içinde Fenerbahçe maçı kadar ciddi bir rakip vardı karşımızda? Fenrbahçe'nin de Beşiktaş kadar ciddi bir rakibi olmadığını ben söyleyebiliyorum. Fenerbahçe bu maça 0 puanla da geliyor olsaydı, ciddi bir rakip olurdu ve göreceğiz Schuster de rakibi ciddiye alıp, daha savunmaya önem vererek oynatacak takımı ha ciddiye almayıp önde basması benim işime gelir, bol gollü bir maç izleriz, atanı fazla olan. Kim daha iyi tutarsa maçı kazanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben ciddi rakip değiL demedim. Başka arkadaşLarın mantığına göre Türkiye Liginde sadece ciddi rakip Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray. O bakımdan söyLedim.
    Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ciddi, diğerleri ciddi değil değil ki olay. En ciddi maçı olacak. Ben bir sıralama yapsam mesela, önce Galatasaray derim, sonra Beşiktaş, Bursaspor, Trabzonspor, Kayserispor diye uzanan bir liste olur. Bu maçlarda belki Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı çok kolay yenersin de, Bursa'ya ezilirsin ama bu demek olmuyor ki Galatasaray'a karşı oynamakla Bursa'ya karşı oynamak aynı şey. Ki kıyaslama da olmaz bu adı üstünde derbi, havası farklı. Bursa Türkiye'Nin en iyi takımı da olsa asla Fenerbahçe-Galatasaray maçı gibi maçlar yapamaz.

Başka nedenler de yazdım, ekleme de yapayım neden ciddi olduğu konusunda. Fenerbahçe ligde sahasında ilk defa seyircisinin karşısına çıkıyor, bu sezon iç sahada seyirci galibiyet sevinci yaşayamadı, 2 kupadan da elendi, kötü başlangıç, bir nevi ligin kalanını kurtarmak adına önemli bir maç, yeniden hava yakalamak için önemli bir maç. Aykut Kocaman'ın geçen hafta yaptığı hatayla kaybedilen puanı telafi etmesi için ve kendini kuşku içinde olan bazı taraftara yeniden ispat etmesi için önemli bir maç. Pas yapmaktan aciz, koşmayı bile çok gören oyuncuların varlıklarını yeniden gösterebilmeleri için bir fırsat.

Daha sezon başlamadan şampiyon ilan edilen Beşiktaş'ı yenerek, öyle kolay değil mesajı vermek için bir fırsat, adı üstünde derbi. Fenerbahçe'nin mutlak kazanmak zorunda olduğu hatta iyi oyunla kazanmak zorunda olduğu bir maç, beraberlikte bile taraftarın tahammülü bitme seviyesine gelebilir, bu nedenle Fenerbahçe ciddi bir rakip. Beşiktaş'ın karşılaştığı diğer takımlardan daha çok galibiyeti isteyen bir rakip Fenerbahçe şu anda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş`ı kimsenin Şampiyon feLan iLan ettiği yok. Ben öyLe yorum daha forum ve basında göremedim. Aksine haLa herkes Beşiktaş ı yerden yere vurmaya devam ediyor. Bizden daha kötü durumda ki GaLatasaray ve Fenerbahçe bizim kadar eLeştiriLmezken bizden daha iyi durumda ki Trabzonspor ve Bursaspor da konuşuLmuyor. Bu medya işLerine girmeyeLim bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş`ı kimsenin Şampiyon feLan iLan ettiği yok. Ben öyLe yorum daha forum ve basında göremedim. Aksine haLa herkes Beşiktaş ı yerden yere vurmaya devam ediyor. Bizden daha kötü durumda ki GaLatasaray ve Fenerbahçe bizim kadar eLeştiriLmezken bizden daha iyi durumda ki Trabzonspor ve Bursaspor da konuşuLmuyor. Bu medya işLerine girmeyeLim bence.
    Valla ben ne yalan söyliyim forumda çok gördüm böyle yorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş`ı kimsenin Şampiyon feLan iLan ettiği yok. Ben öyLe yorum daha forum ve basında göremedim.
    Ligi Eylül'de bitirenler bile var abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam abi, o maddeyi çıkaralım da yine Fenerbahçe'nin ciddi rakip olması için bir çok sebebi var. Ayrıca algıda seçicilik abi, ben mesela bu ne ya daha Aykut Kocaman geleli ne kadar oldu, ne bu eleştiriler dediğim oluyor.

Beşiktaş'ın bu şekilde oynamaya devam ederse çok pozisyon bulacağı gibi çok pozisyon vereceği de söyleniyor. Farklı kazanılan maçlarla yakalanan hava var ve sezona çok köüt başlayan hatta tarihin en kötü başlangıçları listesinde ilk 5'e girebilecek bir sezon başlangıcı yapan Fenerbahçe var. Bu şartlarda şu ana kadar Beşiktaş'ın şampiyonluk için daha iddialı görüldüğünü söyleyebiliriz, üstelik beraberlikte bile yarışın çok gerisinde kalacağını bilen bir Fenerbahçe'nin.

Beşiktaş kaybederse önümüze bakacağız der, berabere biterse deplasmanda derbi kaybetmedik der yine olumlu bakar geleceğe ama Fenerbahçe kaybederse, taraftarın yönetime büyük protestosu olur, hocaya takıma protesto olabilir, kötü, karmaşık günlerin başlangıcı olabilir.

Tüm bu şartlara rağmen Beşiktaş çıkar, çatır çatır oynar ve maçı kazanırsa zaten bize de sadece tebrik etmek düşer. Tüm bunlar ortadayken oyuncular hala oynayamıyorsa, kaybetse de mücadele gösteremiyorsa, kaybetmeye mahkumdurlar.

ben tüm bunları düşünüp Fenerbahçe kazanacak diyorum, çünkü bu derbi maçları bir yerden sonra teknik taktiğin dışına çıkıyor. Biri çıkıp gereksiz atılıyor ve tüm planlar değişiyor mesela, Kazım'ın Keita'nın atılması gibi geçen sene. O nedenle 2 taraf da doğru sistemle çıksa, bunu bozacak başka şeyler bu maçlarda mutlaka ortaya çıkıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile şampiyon olduğu sene Beşiktaş - Fenerbahçe maçını 2-1 Fener kazanmıştı çünkü Beşiktaş şampiyonluk stresine girmiş ve iyi oynayamamıştı. Aynı sene Türkiye Kupası finalinde tam tersi bir durum olmuştu, Fenerbahçeli oyuncular yıllardır alamamanın stresiyle oynayamamış, 4-2 yenilmişti.
    Bu yüzden rahatlığın avantaja dönüşeceğini düşünüyorum. Fenerbahçeli oyuncular kötü gidişat nedeniyle daha stresli olacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk defa bir Fenerbahçe deplasmanında takımıma bu kadar güveniyorum. Hazır Fenerbahçe'de bu kadar kötü gidiyorken bu durumu iyi değerlendirip,kazanacağımızı düşünüyorum. Quaresma ve Guti bu maçta klasını gösterip maçı kazandıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Futbol forumunda bütün yorumları okuyorum alt ligler hariç.Takip edemediğim dönemde sayfalarca okumamış olsam bile (40-50 sayfa geriden gelip okuduğumu bilirim) üşenmeden bütün yorumları okurum ama Beşiktaş'ı erkenden şampiyon ilan eden bir tane yorum hatırlamıyorum.Bir tek Ahmet'in imzası var.O da makara amaçlı yazılmış bir yazı.Zaten forumda çok fazla Beşiktaşlı yok.Nasıl Beşiktaş'ın erkenden şampiyon ilan edildiği yorum çok oluyormuş merak ettim doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada yorum yazılsa ne olacak, Fenerbahçeli futbolcular ya da Aykut Kocaman görecek mi?

Açıklamalaı yazmıştım, Beşiktaş rakiplerini farklı geçerken, çok iyi transferler yaptı diye imza törenininde stadı doldururken, Fenerbahçe tarihinin en kötü 5 başlangıcına aday bir şekilde sezonabaşladı. Böyle bir anda rakibi yenmeyi, onları yenip bu yarışta biz de varız demeyi isterler. Beşiktaş çok iyiyken biz çok kötüyüz ama bakın puanlarımız eşit demek isterler.(Beşiktaş sezona kötü başladı demez herhalde kimse hatta Schuster ile çok iyi başladık deniyor)

Zaten uzun yazıyorum, bir de her anlatmak istediğimi de açıklamalı yazarsan daha uzun olur, pek okuyan olmaz yoksa ben açıklamalarımı yaparım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Dia yabancı kontenjanı yüzünden yedek bunu belirtelim bu arada.Lugano-Bilica/Yobo-Santos-Stoch-Alex-Niang ilk 11'de başlayacak.

Dia 23 yaşında ve bu takıma uzun yıllar hizmet edecek.Kaptan Alex bu yıl son senesine geçiriyor Fenerbahçe'de ve önümüzdeki yıl ülkesine dönecek.Dia bu yıl da muhakkak Alex'in olmadığı maçlarda ilk 11'de oynayacaktır.Aykut Kocaman takımı 4-3-3 sistemine alıştırıyor,Dia'da bu yüzden alındı.Gereksiz filan değil yani,rahat olun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yayıncı kuruluşta dile getirilen kadro; Cenk, Ekrem - Zapo - Toraman - Deli, Fabian - Aurelio - Guti - Quaresma - Tabata, Bobo şeklinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hala konuşuyorum 2 yabancı boşa var Guiza ve Bilica bunlar olacağına Dia olsun o yabancıların yerine.Aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Biz burda senle tartışırken geçen senenin sonundaki performansı da göz önüne alıyorduk...
    Sen Bilica'yi falan birak, Dia ne katti simdiye kadar ve onumuzdeki donemde ilk 11 oynama sansi ne kadar yuksek onu soyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Bilica'yi falan birak, Dia ne katti simdiye kadar ve onumuzdeki donemde ilk 11 oynama sansi ne kadar yuksek onu soyle...
    Oynar niye oynamasın.Daha Stoch bile kendini gösteremedi tam anlamıyla.Dia ile kişisel bir sorunun mu var?Oynamasa da alır parasını yatar sen rahat ol.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Oynar niye oynamasın.Daha Stoch bile kendini gösteremedi tam anlamıyla.Dia ile kişisel bir sorunun mu var?Oynamasa da alır parasını yatar sen rahat ol.
    Santos-Yobo-Lugano-Stoch-Alex-Niang etti 6, Baroni'yi de sokmadim zaten. Yani simdilik kulube oyuncusu gibi gozukuyor, sen yedek bekleyecek oyuncu icin 7 milyon euro'yu dogru buluyorsan o senin fikrin.

Lugano-Yobo-Stoch-Alex-Niang bu takımda banko ilk 11'de olacak yabancılar.Kaç etti? 5 geriye kalan 1 yabancı kontenjanı için 4 aday var.Santos-Cristian-Bilica-Dia.2 stoperi yabancıya verdiğimiz için Bilica tribüne çıkıyor,Santos-Cristian-Dia'dan 1'i ilk 11'e,2'si yedeğe gidiyor.

2 Paok,Antalya ve Trabzon maçlarında sakat olduğu için oynamadı.Manisa ve Kayseri maçlarında da sakatlıktan yeni çıktığı ve yavaş yavaş maç temposunu yakalamaya başladığı için şans buldu.

Kendini daha da göstermeye başladıkça ilk 11'deki yerini alacaktır.Benim anlamadığım Dia'nın transferinin gereksiz olmasını onun mevkisinde oynayan çok oyuncu olduğunu gerekçesiyle söylyordunuz,şimdi sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncunun takıma veriminin haliyle az olması yüzünden gereksiz olduğunu söylüyorsunuz.Ben bu işi pek anlamadım.Büyük ihtimalle Dia ile bir alıp veremediğiniz var.

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri