2-1 Emre !
2-1 Emre !
Etti 97 kaldı 3.
3 oldu Niang.
3-2 oldu ne biçim maç ya bu![]()
ya ne oluyor anlamadım bir bakıyım 1-0 yenilyioz bir bakıyorum 2-1 olmuş tam açtım maçı 3-1 şimdide 3-2![]()
Bu nasıl maç![]()
Çok saçma bi takımız şu an![]()
Golden sonra Selçuk eliyle Aykut Kocaman'ın kafasına vurmuş. Twitter'dan esatdergi yazdı.
Noluyor ya maçın garipliği.Fenerbahçe'nin hataları ilginç bir maç.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dia müthiş.Özellikle bu forumda çok büyük kaygılar vardı kendisi hakkında ama haksız çıkarmayı bildi.
Volkan kötü bugün bence. Selçuk her zamanki gibi. Varsa yoksa emre-dia !
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bu selçuk'a hala futbolcu diyenler beri gelsin. insan orta sahada bir tane top kesemez mi yahu!?
ayrıca bilica hayalet gibi. içinden geçiyorlar her pozisyonda.
volkan'ın eksantriklik 20 olsun.
Volkan'da suç bulmayalım adam daha geçen gün evlendi bugün sahada. Tabi oynayamayacak.
harika bi dia izliyoruz sadece takımın gerisi çok tempolu değil bugün.emre mükemmel bir gol attı bunları daha çok yapmalı eski günlerinde yani gs döneminde sık sık yapardı, çok gol atardı.alex artık cidden can sıkıyor yada bana öyle geliyor ama gezinmekte sahada sonuç olarak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
maçı sabote eder gibi oynayan 2 brezilyalı defansımızıda anında cıkartmıs aykut hoca çok hoşuma giden bir hareket işte bu benim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'de Bilica ve Andres Santos oyundan alınırken; yerlerine Yobo ve Caner girdi.
Kasımpaşa'da Halil Çolak çıktı, Korhan girdi.
4-2 oldu.Dia getirdi Niang tamamladı.
Niang ve Dia doğru transferler Niang gol kralı olabilir bu sezon
Baros - Bobo - Niang - Teofilo arasında sıkı bir yarış olacaktır.
alex'e için saygı duruşu yapmak lazım her maçtan önce. adam bildiğin beyin. 4. gol alex'in.
Dakika kaç
Dia çıktı Stoch girdi.
Ersen Martin çıktı, Gökhan Güleç girdi.
Niang, 5-2.
5 oldu niang
Dün Baros,bugün Niang![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Niang tam bir golcü.Nerede nasıl duracağını iyi biliyor.
Alex, 6-2.
6-2 oldu maşallah Alex attı bu sefer.