@Sekopej
Lütfen mesajlarınızda kullandığınız üsluplara dikkat ediniz.. Ne o öyle kaka maka, hiç yakışıyor mu bi administıratöre
zamanında bu tehlikeyi sezip aygün turksportal'dan atılsın diye bir grup kurmuştum facebookta.. aygün'de grup 200 kişi olsun bırakırım siteyi demişti ama gerek umursamazlığınız gerek benim yetersiz tanıtımım gerek serkan büyükgüroğlu'nun söz verdiği halde grup için çıkartacağı parçayı çıkartmaması vs. gibi nedenlerden dolayı bu 200 kişi oluşmadı ve hepimizin korktuğu şey başımıza geldi ama hala bir kozum var ve sizler için onu kullanacağım. aygün yöneticiliği bırakmazsan beste'ye kayıtları yollarım.![]()
Ciddi olmayanlar hariç çoğu kişi bariz kıskanıyor![]()
Hayırlı olsun kardeşim, umarım altından başarıyla kalkarsın..![]()
yönetici olmasına sevindim Ayg.'ın![]()
Hayirli ugurlu olsun Aygün , Yönetici olmana gercekden sevindim...
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Yöneticiliğin hayırlı olsun AygünBaşarıyla kalkarsın İnşALLAH
![]()
Aygün abi hayırlı olsun... Beni tanımıyosun tabi.. eee bende seni tanımıyorum ama iyi olmuş kariyerimle ilgileniyon fln![]()
Aygün 17 değil miydi ?
20 - 5 = 17 ?
Matematiğim yetmiyor.
Komik olmak için bir sallama yaptığımı zannetmiyorum Kaan. Aygün 17 yaşında değilmiydi dedim. Hüseyin'in profilde 20 yazıyor. '5 yaş filan' derken 3 o kapsama giriyorsa bilemem. Ayrıca o mesajı sana yazmadım.
Uzatmayalım, bende biraz abarttım sanırımKonuya uygun olalım "Aygün Out !"
![]()
Aynen. Zekirdek içeri, RaSenGan dışarı. Ama bu olayda uzadı onu da belirtmek isterim işin esprisi kaçıyor artık![]()
Tamam o zaman profilde 20 yazıncaAbi diyebilir o zaman
Neyse konu iyice kaynadı tadı kaçmaya başladı tadında bırakalım bence konuyuEğer benden şikayetçiyseniz Adminlerimize belirtebilirsiniz.Tavsiyede bulunmak isterseniz ben her zaman burdayım.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım
![]()
Üye olduğu günden bu yana Aygün kadar sürekli aktif olan bir arkadaşımız daha yok. O yüzden iyi ki de yönetici olmuş. Aslan![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi