Arkadaşlar usta grip şu anda o yüzden bu hafta bomba gibi karşınızdayım.
Süpriz olacak bu haftaki yemek.
Arkadaşlar usta grip şu anda o yüzden bu hafta bomba gibi karşınızdayım.
Süpriz olacak bu haftaki yemek.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pulbiberli yımırta hakkını yeme çocuğun.
Berk bilirsin senden lafımı esirgemem
Sen bu işi bırak FM oyna ne biliyim PES oyna onlarda iyisinYemeği bana bırak
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Şimdik efendim yemek konusunda sizler kadar iyi değilim. Genelde annem yapar koyar. Bu günde öyle oldu gerçi. Ama paylaşmak istedim. Annem bu gün evde yok. Bende bu gün evde yanlızdım, kendi yemeğimizi kendimiz yaptık.
- İlk olarak evinizde genelde pilav olur. Dolaptan alıp ayrı bir tavaya koyup yiyeceğiniz kadar ısıtıp tabağınıza koyun.
- Ardından Nuggetlar vardır, bilirsiniz. Sitenin yarısından çoğu büyükşehirde zaten. BİM'de nugget var. Gidip BİM'den nugget aldım.
- Nuggetları Aldıktan sonra tavayı çıkartıp tava içerisine birazcık yağ döküp ateşi açıyoruz.
- Ateşide açtıktan sonra nuggetlarımızı tava içerisine yerleştirip kızartmaya başlıyoruz.
- Arada alt üst yaparak iki tarafında dengeli olarak pişmesini sağlayıp nuggetların kızarmasını bekliyoruz.
- Nuggetları kızarttıktan sonra tabağımızın kenarına koyuyoruz ve güzel bir çalışma ortaya çıkıyor.
- Tüm bu yaptıklarımızın ardından küçük bir kase çıkartıp içerisine domates kesiyoruz ve üzerine tuz döküyoruz.
- Bu işlemide yaptıktan sonra içeceğimizi masa üzerine çıkartıp bardağımıza koyuyoruz.
Ve ardından yemeye başlıyoruz. Afiyet olsun;
Hem konu güncellensin hemde ne yiyecem diye düşünenlere önerim BİM'den nugget almaları. BİM sayesinde Sülalerini de doyurabilirler![]()
İdölümüzsün Tolga. Berk Usta'yla Kırmızı Elma başlığının Tolga Usta'yla Yeşil Elma olmasını istiyoruz .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
güllü bardaktan bendede var:d bu arada omlet bulamaç gibi olmuş ama kaşığı kullanman biraz garip
Tolga zayıf çalışmıssın. Biraz kolaya kaçmışsın. Daha yaratıcı şeyler bekliyoruz.
Afiyet olsun çok güzel görünüyor![]()
Tost makinesi güzelmiş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaki sigara da yakıyo![]()
Vallaha hiç uğraşamazdım o yorgunlukla en basit şeyi tost yapmayı seçtimOnu hiç karıştırma orada kalmış
![]()
Tost benden sorulurGelecek günlerde bomba bir tostla karşınızda olacağım
![]()
Ekmeğin üzerine tel kaşar koyun tel kaşarların üzerine sucuk koyun ve tosta bastırın sonra hafif bir ketçap koyun bir daha tosta bastırın sonra pul biberi koyabildiğiniz kadar koyun çok deli bir şey ortaya çıkıyor.Ben çözemedim İsviçreli bilim adalarına sordum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yakında bende eserlerimle burda olacağım. Göz ayarlarınızı kontrol edin![]()
Parlement mi ovalla ilk konuya girince midem kalktı yumurtalar tam pişmemiş sulu sulu hiç sevmem tabağa koyulmuş hali daa fenaydı
bence sen tosttan yardır berk
beklerim arkadaşlar sizde çırağım olabilirsin
@rasant evet kardeşimitiraf etmeliyim o yumurtayı attım bende
değişik şeyler denemek istiyorum ama ramazan girdi araya
iftar için bişey düşünebiliriz
![]()
parlamenti qördüm orda yemekten sonra parlament içilecekse her yemeği yerim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Arkadaş öyle güzel yemekler yapıyorum ama fotoğrafını çekip koymuyorum nedense. Neyse ramazandan sonra sana rakip geliyor Börkcüğüm![]()
beklerim bir gün ankara'ya yemek + parliementvallaha osman'ım senden bana rakip bile olmaz
![]()
çok iddialısın kooçççgörücez
![]()
iki yumurta kırdın diye aşçı mı oldunbekliyorum konunu daha açmamışsın bile ..
![]()
15 günlük tatilin ardından bomba gibi geliyorum Börkben susucam yemeklerim konuşucak
![]()
Aman yavaaş gel kanka![]()