Ben de geçiyorum Rijkaard'ı Daum ile kıyaslayanlar ile. Bu herkesin bildiği bir gerçek ki Rijkaard ve Daum hayatta kıyaslanamazlar. Bunu siz de "bal" gibi biliyorsunuz ama diliniz varmadığı için Rijkaard'ın bizdeki başarısızlığının arkasına kaçarak onu kötü bir teknik adam gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Galatasaray taraftarının Rijkaard'ı istememesinin sebebini anlamadığınızı da şu yaptığın yorumlarla gözler önüne seriyorsunuz. Galatasaray taraftarı Rijkaard'ı istememiştir, çünkü Rijkaard ve Neeskens'in futbol mantalitesi bu ülkeye "fazla". O adamlar bizi aşıyor, bu yüzden başarısız oldu. O adamların çalıştığı futbolcuların hepsi kendileri gibi iyi iş ahlakı ile yetişmiş oyuncular fakat Türkiye'de böyle birşey olmadığı için Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuştur. Luis Aragones'in de Fenerbahçe'de başarısız olmasının sebeplerinden biri de budur. Herkesin düşündüğü gibi "Ne var Barcelona'yı oynatamayacak ? Taktik vermesen de oynar onlar" mantalitesi ile yola çıkıp Rijkaard'ı kötülemeye çalışıyorsunuz ama birçok büyük oyuncuyu idare edip onları takımın parçası yapmak da yetenek gerektirir bunu da unutmayın.
Ben de Rijkaard'ın gitmesini istedim, doğru ama hiçbir zaman onun kötü bir teknik adam olduğunu düşünmedim, düşünenler ile de sonuna kadar tartışırım bu konuyu