Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da Hagi Dönemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zamanında aynı şeyleri Rijkard için de diyordun hatta hatırlıyorum Daum'la kıyaslayanlarla falan dalga geçiyordun.

Hagi iyi tercih falan dersin de niye ara veriyor Hagi'yi beğenmeyenler ?
    Ben de geçiyorum Rijkaard'ı Daum ile kıyaslayanlar ile. Bu herkesin bildiği bir gerçek ki Rijkaard ve Daum hayatta kıyaslanamazlar. Bunu siz de "bal" gibi biliyorsunuz ama diliniz varmadığı için Rijkaard'ın bizdeki başarısızlığının arkasına kaçarak onu kötü bir teknik adam gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Galatasaray taraftarının Rijkaard'ı istememesinin sebebini anlamadığınızı da şu yaptığın yorumlarla gözler önüne seriyorsunuz. Galatasaray taraftarı Rijkaard'ı istememiştir, çünkü Rijkaard ve Neeskens'in futbol mantalitesi bu ülkeye "fazla". O adamlar bizi aşıyor, bu yüzden başarısız oldu. O adamların çalıştığı futbolcuların hepsi kendileri gibi iyi iş ahlakı ile yetişmiş oyuncular fakat Türkiye'de böyle birşey olmadığı için Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuştur. Luis Aragones'in de Fenerbahçe'de başarısız olmasının sebeplerinden biri de budur. Herkesin düşündüğü gibi "Ne var Barcelona'yı oynatamayacak ? Taktik vermesen de oynar onlar" mantalitesi ile yola çıkıp Rijkaard'ı kötülemeye çalışıyorsunuz ama birçok büyük oyuncuyu idare edip onları takımın parçası yapmak da yetenek gerektirir bunu da unutmayın.

Ben de Rijkaard'ın gitmesini istedim, doğru ama hiçbir zaman onun kötü bir teknik adam olduğunu düşünmedim, düşünenler ile de sonuna kadar tartışırım bu konuyu

Nesil
    2006

Adnan Polat kumar oynadı. Hayırlı olsun diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Ben de geçiyorum Rijkaard'ı Daum ile kıyaslayanlar ile. Bu herkesin bildiği bir gerçek ki Rijkaard ve Daum hayatta kıyaslanamazlar. Bunu siz de "bal" gibi biliyorsunuz ama diliniz varmadığı için Rijkaard'ın bizdeki başarısızlığının arkasına kaçarak onu kötü bir teknik adam gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Galatasaray taraftarının Rijkaard'ı istememesinin sebebini anlamadığınızı da şu yaptığın yorumlarla gözler önüne seriyorsunuz. Galatasaray taraftarı Rijkaard'ı istememiştir, çünkü Rijkaard ve Neeskens'in futbol mantalitesi bu ülkeye "fazla". O adamlar bizi aşıyor, bu yüzden başarısız oldu. O adamların çalıştığı futbolcuların hepsi kendileri gibi iyi iş ahlakı ile yetişmiş oyuncular fakat Türkiye'de böyle birşey olmadığı için Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuştur. Luis Aragones'in de Fenerbahçe'de başarısız olmasının sebeplerinden biri de budur. Herkesin düşündüğü gibi "Ne var Barcelona'yı oynatamayacak ? Taktik vermesen de oynar onlar" mantalitesi ile yola çıkıp Rijkaard'ı kötülemeye çalışıyorsunuz ama birçok büyük oyuncuyu idare edip onları takımın parçası yapmak da yetenek gerektirir bunu da unutmayın.

Ben de Rijkaard'ın gitmesini istedim, doğru ama hiçbir zaman onun kötü bir teknik adam olduğunu düşünmedim, düşünenler ile de sonuna kadar tartışırım bu konuyu
    Bana niye saldırıyorsun şimdi ?

Adam gitti hala yok adamlar bizi aşıyor saçma sapan şeylere devam ediyorsunuz.Tamam Rijkard iyi hoca fakat başarısız olmuştur bal gibi.Burası Katar ligi değil heralde.Her sene iyi kötü bir takımımız Avrupa'da boy gösteriyor.Çok büyük farklar yok yani.

Ayrıca ben niye Rijkard'ı kötü göstermeye çalışayım ki dedim zaten iyi hoca diye.Ama zaten başarısız olmuş niye yapayım yani gerek mi var böyle bir şeye ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bana niye saldırıyorsun şimdi ?

Adam gitti hala yok adamlar bizi aşıyor saçma sapan şeylere devam ediyorsunuz.Tamam Rijkard iyi hoca fakat başarısız olmuştur bal gibi.Burası Katar ligi değil heralde.Her sene iyi kötü bir takımımız Avrupa'da boy gösteriyor.Çok büyük farklar yok yani.

Ayrıca ben niye Rijkard'ı kötü göstermeye çalışayım ki dedim zaten iyi hoca diye.Ama zaten başarısız olmuş niye yapayım yani gerek mi var böyle bir şeye ?
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.
    Ortada doğru düzgün tartışma konusu yokken gelip olayı büyütüp hatta hakaret edebildiğin için tebrik ediyorum.

Ortada bir başarısızlık varsa zaten başarısız olan kişi o işte çok iyi olduğu için başarısız olmamıştır bunu anlatmaya çalışıyorum.Konuyu nerelere çekiyorsun.

Mustafa Yücedag Ntvspora cok önemli aciklamalarda bulundu anti Rijkaard'cilara selam olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mustafa Yücedag Ntvspora cok önemli aciklamalarda bulundu anti Rijkaard'cilara selam olsun...
    Bazı futbolcular takıma ihanet etti'

23 Ekim 2010 00:33 | NTVSpor.net

Galatasaray'da görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, bazı futbolcuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiklerini söyledi.
    Görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Takım içerisinde bazı futbolcuların takıma ihanet ettiğini söyleyen Üstündağ, transferlerin de Rijkaard'ın bilgisi dışında gerçekleştiğini belirtti.

Galatasaraylı bazı oyuncuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiğini söyleyen Yücedağ, "Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadığının farkında değil. Galatasaray Kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın söyledikleri yerine getirilmedi. Savaşmadılar ve her maç böyle devam ettiler" dedi.

Futbolcuların oynadıkları futbolla teknik heyeti istemediklerini gösterdiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Bir antrenörü yollamanın da bir üslubu vardır, sen ekmeğini Galatasaray Kulübü'nden kazanıyorsun. Rijkaard için değil Galatasaray için oynuryosun. Galatasaray'a zarar veremezsin" şeklinde konuştu.

Yapılan transferlerin de teknik direktör Rijkaard'ın görüşleri doğrultusunda yapılmadığını belirten Yücedağ, "Benim Rijkaard'a verdiğim liste Rijkaard'ın hoşuna gitti ancak yönetim bu oyuncuların alınmasına izin vermedi. Transferler kulüp tarafından yapıldı. Yapılan transferlerin isimleri ise benim gördüğüm kadarıyla Rijkaard'ın listesinde yoktu" ifadelerini kullandı.

http://www.ntvspor.net/videogaleri/f...pora-konustu/1

- Futbolcularin forma rekabetinde olmadigini
    - Hangi takimda oynadiklarinin farkinda olmadiklarini
    - Bazi futbolcularin takima ihanet ettiklerini
    - Transfer edilen oyuncularin hicbirinin Rijkaard'in listesinde olmadigini
    - Mustafa Yücedag da bir kac oyuncu önermis Maresca gibi Rijkaard begenmis fakat yönetim sanirim pek ilgilenmemis bu öneriyle
    - M. Diarra icin M. Yücedag arkadaslarini araya sokmus bonservis bedeli ödenmeyecekmis Rijkaarda önermis o da sakatliginin ne durumda oldugunu bilmek istemis, oyuncu yillik 3.5 milyon euro alacakmis gelseymis, sonra M. Yücedag para yicek bu transferden diye kulagina gelmis oda elini ayagini cekmis bunlari duyunca
    - Drenthe'yi istemis Rijkaard ama yine alinmamis.
    - Rijkaard'in babasi ölmüs Servet hocaya gelip neden beni neden oynatmiyorsun diye yüklenmis bunu söyledi
    - Elano geldiginden beri milli takimdaki gibi Ingilterdeki gibi oynamadi bir sorun var arastirilmali
    - Rijkaardla oturup konusmuslar bu takima ve lige uyabilecek oyuncu tipi teknik ve kuvvetli yani Baptista tarzi oyuncu lazim demisler, Ibricic'le falan bu yüzden ilgilenilmis ama o yönde bir transfer yok
    - Sonra otelde taraftarlar gece bagirmislar M. Yücedag da herkes uyuyacak yarin otobüse binerlerken sevgi gösterisinde bulunun demis taraftarlari uyarmis Adnan Sezgin sen karisma bu islere demis
    - Tsden Selcuk'u istemis
    - Bana Gs'den kimi alirsin diye sorsalar bi kac oyuncu disinda kimseyi almam dedi
    - Bicok mac savasmadan top oynuyolarsa bunda art niyet vardir.Biz de zamaninda hocayi istemedigimizde arkadaslarla oturur konusur bunu yönetime iletirdik herseyin bir adabi var

Ve bircok aciklama yapti sanirim Ntvspor sitesine video yüklenir.

Gercekten anlattiklarindan sonra cogu oyuncudan nefret ettim zaten o oyuncularin kimler oldugu belli.Yönetim bunlara önlem almazsa hem kendi sonunu getirir hem de takimin kötü gidisi engellenmez.Ama artik istemedikleri bi hoca yok baslarinda simdi cikip oynarlar ama hic bir zaman bende ki ve tahmin ediyorum bircok Gs taraftarinin gözünde degerleri 0.

Simdi aklima geldi Mustafa Yücedag Rijkaard'a bazi oyunculari kadro disi birakalim takima zarar veriyorlar demis ama Rijkaard bunu istememis kendisi her zaman oyuncuyu kazanmak ister herseye olumlu yaklasirdi dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hagi "Benim kurduğum takım ben gittikten sonra şampiyon olmuştu"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hagi Elanoyu takıma kazandırırsa süper olur. Hagi ve Tugaydan bunu bekliyorum. Belki Elanonun gıcıklığı sadece Frank'a dır.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hagi Elanoyu takıma kazandırırsa süper olur. Hagi ve Tugaydan bunu bekliyorum. Belki Elanonun gıcıklığı sadece Frank'a dır.
    İşte benim Hagi'm Benim Elano'm bu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Simdi aklima geldi Mustafa Yücedag Rijkaard'a bazi oyunculari kadro disi birakalim takima zarar veriyorlar demis ama Rijkaard bunu istememis kendisi her zaman oyuncuyu kazanmak ister herseye olumlu yaklasirdi dedi.
    Ayni Rijkaard Barcelona'da Eto'o ve Ronaldinho ile papaz olmamismiydi hatta Eto'o bir kac mac kadro disi Ronaldinho ise yedek kalmisti. Rijkaard takimdaki dengeyi saglayamadi yildizlarin kaprislerine yenik düstü gönderilmesi gayet dogaldi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri