Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 70.00%
  • Antalyaspor kazanır

3 10.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 115 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [10. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Servet , Hakan Balta , Barış kendine çeki düzen vermiş Pino o bir sihirbaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Pino attı bu arada. 2-0.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ah pino ://(

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ayyyy Pino 3 ü atıyoduSami Yen de Sen Var ya Sen sesleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçı Canlı Anlatım olarak takip edeceklere söylüyeyim Eurosport'un Canlı Anlatımını kullansınlar çok kalite olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk yarı genel olarak iyi oynadık ama Antalyaspor'un da yakaladığı bir kaç net pozisyon var. Serkan Kurtuluş sakatlandı çıktı umarım önemli bir şeyi yoktur. Pino'da gerçekten çok iyi oynuyor nazar deymesin valla..

Ali Turan girecegine al Emre Colak'i oyuna veya Musa'yi.

Hücumda top yapabilcek oyuncu sokmazsak 2 yi de yeriz

Hayda Lorik Cana cikti Emre girdi bu mustafa sarp ne yapti da bu macta hala sahada anlamak mümkün degil macin berabere bitme olasiligi oldukca yüksek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

acayip baskı kurdular

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sabri reyisten beklediğimiz şutlar gelmiyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

servet aştıkendini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2.yarı rezalet top oynadık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.
    İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı geçen haftayı saymazsak öbür haftalarla aynıydı.

Maç hakkında fazla yorum yapmayacağım ama bu barış'ı bi 10 maç dinlendirmek lazım ya da psikologla falan görüşmesi lazım. futbolla alakası yok yaptığı müdahalelerin. kırmızı kart görmeliydi mutlaka bu maçta. bünyamin gezer gibi sözde sert yapılı bir hakem nasıl olur da barış'ı sahada tutabiliyor anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk yarı şampiyon takım gibi oynadık hatta Barış kendini düzenlemiş dedim 2.yarı herkes ölmüş enerji yok

Ömer'in son dklardaki futbol oynama aski beni sevindirdi her topu hizli oyuna soktu

Ilk yarida iyiydik pozisyonlar bulduk ama ikinci yari kötüydük bi ara Antalya cok baski kurdu bunun bence nedeni hücumda top tutabilecek orta saha oyuncusunun olmamasiydi.

Ali Turan'in girmesi takima kötü etki yapiyor ne savunma ne hücum hic bi katkisi yok.

Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!
    Maçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümde Mustafa top kapıp gol pozisyonuna soktu Emre Çolak'ı. Ardından dönen topu gitti koşarak takip etti ve adamın ayağından topu söktü. Yaptığı tek hareket bu muydu bilmiyorum da maç boyunca bunu yapan da yoktu.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Maçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümde Mustafa top kapıp gol pozisyonuna soktu Emre Çolak'ı. Ardından dönen topu gitti koşarak takip etti ve adamın ayağından topu söktü. Yaptığı tek hareket bu muydu bilmiyorum da maç boyunca bunu yapan da yoktu.
    Valla mac boyunca bence yaptigi tek olumlu hareket oydu galiba baska da bi numarasini göremedim. Bu arada Mustafanin sözlesmesi bu sene mi sona eriyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydın View Post

Maçı tam izlemedim diyorsun maç boyunca da yapan yoktu diyorsun abi

Önde bastık,top kovaladık.İlk yarı 1-2 tane daha atabilirdik olmadı.Tebrikler Galatasaray.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk yarı sahada iyi bir galatasaray vardı daha baskın pozisyon arayan taraftı ama ikinci yarı pino dışında iyi olan oyuncu yoktu.Antalya çok baskılı oynadı biraz şanssızlardı iki takımada tebrikler iyi bir maçtı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hücumda o kadar yetenekli ayakların eksikliğine rağmen sadece Pino ve Misimoviç ile yapılabilecek en iyi varyasyonlar yapıldı ve haklı bir galibiyet aldık. Bu takıma birilerinin "pozisyon bitmeden hakeme itiraz etmeyin, el kol kaldırmak yerine topa basın ya da rakibinizi takip edin" demesi lazım Bugün en az 3-4 pozisyonda aynı türden şeyler yaşandı ve zaten biri de gol oldu....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali turan gibi boş bi adam yok ya hiç bi işe yaramıyo abi sadece zarar oraya kimi koysan ondan iyi oynar bence sabri geri çekilmeliydi yerine sağ açk olarak başkası geçmeliydi takımın havasını acayip bozuyo bu arada insua nın neden oynamadığını bi kez daha anlayabilmiş değilim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Özdilek'in değeri bilinmeli. İzlediğim hemen hemen her maçta Antalyaspor'u korkmadan, rakipten çekinmeden hücum eden bir takım olarak gördüm. Geçtiğimiz sezon da iyi bir takımı vardı ama şanssızdı. Bu sezon o takımın savunması tamamen, orta sahası da yarı yarıya değişti. Takımın iskeletinin yarısı değişti. Daha iyi bir takım oldular. Uyum sorunu yaşanmadan. Birkaç aksaklık var, düzeltilirse Antalyaspor'u daha iyi yerlerde görebiliriz. Bu sezon canlı izleme fırsatım olmadı henüz. En kısa zamanda canlı olarak da takip edeceğim. Küçük-büyük ayrımı kalmadı artık futbolumuzda. Daha önceki sezonlarda Gaziantepspor'la, Gençlerbirliği ve Sivasspor'la başlayıp, Bursaspor'la zirveye çıkan Anadolu isyanının devamı da gelecek umarım. Bu da futbolumuzu olumlu yönde etkileyecektir. Yeterki cesur hocalara destek verebilecek cesur yöneticiler olsun takımlarda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arda , Baros , Kewell , Elano , Ayhan yokken bu kadar forumda olan bir Antalya karsisinda iyidir , biraz sabretmek lazim , en azindan mucadele ediyor takim su anda , sakat oyuncular dondukce yavas yavas Hagi'de istedigi oyunu oynatabilicekdir , bugun sahada gercekten atak oyniyan 2 oyuncu ile ciktik bunu unutmamak gerekli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Durgun başlayan maçta Galatasaray, duran toptan Servet'le golü buldu. Antalya golün şokunu atlatamadan 2. golü yedi, hatta 3. golü de yiyebilirlerdi fakat devre arası imdatlarına yetişti. İkinci yarıya kaybedecek birşeyi olmadan çıkan Antalyaspor, 45 dakikalık dilimde daha etkili olan taraftı. Galatasaray'ın iyice geriye yaslanmasıyla golü bulan Antalya daha fazla yüklenmeye başladı. Cana yerine Emre Çolak'ın girmesiyle Galatasaray, Antalya'yı bir nebze olsun kalesinden uzak tutmayı başardı. Buna rağmen birkaç ciddi pozisyon yakalayan Antalya sürpriz yapabilirdi fakat son vuruşlarda iyi değillerdi.

Bünyamin Gezer'in kararları çok tutarsızdı. Çok fazla eyyama kaçtı. Bir tarafta verdiği yanlış kararı başka yanlış kararla örttü. Zaman zaman sertliğe gereğinden fazla izin verdi. Kart konusunda cimriydi.

Tebrikler Galatasaray.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tahmin edildiği gibi bir şekilde galibiyeti aldık.Gol atma konusunda sıkıntı yaşadığımız aşikar.Pino tam bir forvet oyuncusu olsa,çok daha fazla gol atar.

Yediğimiz gole dönecek olursak,yine bir çıkmama hatası görüyoruz.Beşiktaş,kalecilerinin yan topları hatalı çıkışlarından ne kadar çekiyorsa,biz de bizim kalecilerimizin toplara çıkmamasından o kadar çekiyoruz.Ufuk,hakeme ofsaytı göstereceğim diye kolu kırılacak,bunu yapacağına 2 adım atsa da topu alsa tehlike bile olmayacak.

Haftaya TS maçı var.Sakatlar dönmezse işimiz çok zor.En azından Baros dönerse,galibiyet için umutlu konuşabiliriz.

Bu arada kornerden gol attık.Demekki bizim takım da,arada kornerden gol atabiliyormuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama galiba bu Servet'in Galatasaray kariyerindeki 3. veya 4. kafa golü adam her tarafıyla atıyor kafayla atamıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama galiba bu Servet'in Galatasaray kariyerindeki 3. veya 4. kafa golü adam her tarafıyla atıyor kafayla atamıyor
    Aynen öyle.Bu kadar uzun olup da,kafa toplarında bu kadar başarısız başka bir oyuncu yok herhalde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aynen öyle.Bu kadar uzun olup da,kafa toplarında bu kadar başarısız başka bir oyuncu yok herhalde.
    elle bile atmıştı yani

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri