beyler sergen ve tümer ne yaptı ben izleyemedim orayı nedeni belli zaten o maçla ilgili birşey görmek istemiyodum![]()
beyler sergen ve tümer ne yaptı ben izleyemedim orayı nedeni belli zaten o maçla ilgili birşey görmek istemiyodum![]()
Kalecilerin böyle eleştirildiğini görünce aklıma bir söz gelir hep.Beşiktaş'ın Samsun'dan transfer ettiği Göksel bir röportajda söylemişti: "Defans oyuncuları birbirinin açığını kapatır ama kalecinin açığını fileler kapatır." Kaleciliğin ne derece zor olduğunu ifade eden güzel bir söz. Yazık oldu Cordoba'ya!
maç bitince cordobanın üstüne yürüdüler. bağardılar resman çocuk gibi azarladılarOriginally Posted by hezzo
rüştü abey sen boşver ya sorun her ne kadr oscardan kaynaklanmasada sözler bişeyi değiştirmicek...kleberson,koray,bobo,gökhan güleç hele hele Tümer o nasıl oyundur öle ceza alanına girer girmez gsli arıyolar pas vermek için resmen maçı kendi elleriyle verdiler oscar napsın bu durumda
Tümer golü istemeden attı değil mi?Ayrıca sen maçı izlemedinmi.İzlemiş gibi konuşuyorsun ama acaba Kleberson özellikle Koray kaç kez ceza alanına girdiler.Hakikatten giripte pasları gslilere verdilerde biz mi göremedik yoksa..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
sen hangi maçtan bahsediyorsun yahuu tümer süper oynadı bir topu da direkten döndü aynı şekilde bobo ve kleberson sahanın en iyileriydi tamam tarafsın ama bu kadarda kör olma lütfenOriginally Posted by SeZeRinHo
ben diorumki Fenerbahçemin 23 yıllık özlemini erteletmesini biliyolar Gsye nie öle oynamadılar resmen kendi elleriyle verdiler maçı sonrada faturayı oscara kesiyolar...Tümer ve Bobo Fenerbahçeye oynadığı gibi Gsye karşı oynasaydı ilk yarıda işi bitirirdi...Sen ii oku ondan sonra başkalarında kusur ara
Çünkü o adamlar senin fenerbahçenin 23 yıllık özlemini erteledikleri maçın yorgunluğunu,sevincini ve rehavetini taşıyorlar.bu durumda 3 gün sonra çıkacakları maç her ne kadar derbide olsa konsantrasyonda problem yaşayabiliyorlar ki bu da gayet normal.anladınmı.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Kusura bakma ama yazdığın bu mesajdan iyi niyetli bir anlam çıkaramıyorumkleberson,koray,bobo,gökhan güleç hele hele Tümer o nasıl oyundur öle ceza alanına girer girmez gsli arıyolar pas vermek için
arkadaşlar bunun tartışmasını uzatmayın. Şike diyenlere cevap atmayın. Ben herkes adına bu sitede bir çok kez verilmiş cvbı veriyim. 90+3 te galibiyet alınıyorsa ki uzaktan vurulan bir şutla bu maçta şike arama arkadaşım. Bu tartışma konuyla alakasız devam ederse konuyu kaldırırım
cidden ayıp ettiler adama.tümerin 1-0 iken direkten dönen topu gol olsa simdi hiçbi sey konusulmayacaktı.bi insan bu kadar cabuk harcanmamalı hemde boyle sike yaptı gibi agır ithamlarla asla olmamalı
3 KONUYU BİRLEŞTİRDİM. CORDOBAYLA İLGİLİ HERŞEYİ TEK KONUDA KONUŞALIM
cordobaya haksizlik ettiler, cordoba cok mac kurtardi. tabiki hatalar da yapiyordu ama bunu her kaleci yapar. cordaba bence besiktasa gelmis gecmis en iy kalecilerden biri. onu hic unutmiyacam.
tigana İtandje yi istemisdi duydum (fanatik). ramazan ve murat asla cordobanin yerini tutamaz. bence tigana bu sezon volkana sans vermeliydi saten sampiyonluk elden gitmisti bari tecrube kazanirdi.
cordoba yı medya göndermiştir ilhan we pascal da oldugu gibi şimdi sergene taktılar bıraksınlar artık bizi yeter walla cordoba ya Beşiktaşlılar olarak çok şey borçluyuz çok ii kaleciydi hatta Beşiktaş tarihinin en iyi kalecilerdendi bence yapılanlar gerçekten ayıp
doğru söze ne denir..Originally Posted by BaTuHN
günah keçisi cordoba oldu..