zidane futbolu bıraktı![]()
zidane futbolu bıraktı![]()
Eee Zidane futbolu bırakmadı mı ??
-
Bu arada Sasa İlic'e Fransa'nın Metz ve Lens kulüpleri talip olmuş Metz'in küme düşmesi nedeni ile Lens daha şanslı taraf olarak yorumlanıyormuş
dnz498 arkadaşım bir kaynak gösterirmisin?
Zidane için yapılan araştırma zaten onu bu fikrinden geri çevirebilmek içinmiş yani razı etme çabaları
tabi kaynak gösteririm 11 Mayıs 2006 tarihli Fotospor
bende bugün fotospor almayı planlıyordum vazgeçtim. Bu haberlerin doğru olma olasılığı %1Originally Posted by dnz498
tabi tercih senin banada düşük bir ihtimal gibi geliyor ama futbo lbu kim derdi Hagi GS gelir diye dimi?Originally Posted by hurmet
Uğur Yıldırım'dan açıklama;
“Gönlümde Galatasaray var. Ancak başka büyük takımlardan da teklif aldım. Ben profesyonel futbolcuyum. Geleceğimle ilgili olarak en iyi kararı vereceğim”
iyi bir görev adamı,ama gs basarı istiyorsa erkanlara degilde hamitlere yönelmeli..simdi bide benden bi esinti.
ben olsam seneye mehmet topuzu alırdım, zaten arda da vestel den dönüyor. ikisini arka arkaya oynatırdım![]()
beyler saidou nun arkasında ki adam bernard galiba .....
... bu adamı milan da denemiş ama beğenmemiş ... yani ben istanbullu bir arkadaşla konuşuyorum msn den de o söyledi ... onun yalancısıyım ....bernard h.kabzenin yanındakiymiş ist.lu bir arkadaş söyledi de ... admanlarını izlemişçok hızlı ve güçlüymüş ..... beğenmişler ....Originally Posted by paco
ben bu adamın sonunu görebiliyorum.
Burdan göndercekler. Sonra İtalyaya gidecek Belki Juve olabilir. sonra orda yedek kalcak bi asansör takıma kiralık gitcek genç olduğu için. orda tecrübe kazanıp tekrar Juveye döncek. Juvenin o blgeye çok ii bi transfer yapması sonucunda feneronu 8 milyon € ya alcak![]()
fenerin transfer politikasını çok iyi özetlemişsin![]()
Zidane gelirse rahat 2 sene oynar takımda ve büyük işler çıkartır.
hasan kabze nin yanında ki Bernard
demek bu hee inşallah iyi iş cıkarır.Hep biz begenmeyiz avrupalılar begenir sonra adam yıldız olur ah vah cekeriz dediine göre bu sefer avrupada begenilmemiş inşallah bizde kendini bulur bu seferde avrupalılar ah vah ceker![]()
güzel yorum zargı
adamın tam mevkisi ne bilen varmı yani as tkımla çalıştığına göre yabana atılcak biri olmasa gerek
evet arkadaslar mevkisini bilen varmı
adamın mevkisi bana göre sağ açık... tipine baktım ve hissettim![]()
İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Roma’nın gözde futbolcusu Damiano Tommasi’nin Galatasaray ile prensipte anlaştığını öne sürdü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Andrea Pretti, gazeteye yaptığı açıklamada, "Damiano Roma’dan ayda 1410 Euro gibi çok düşük bir para alıyordu. Eğer Romalı yöneticiler kendisini 2 yıllık iyi bir anlaşmaya ikna edemezse, Damiano kariyerini yurt dışında sürdürecek. Gideceği takım da büyük olasılıkla, en iyi teklifi yapan Galatasaray olacak" diye konuştu.
9 yıldır Roma’da
İtalya’nın en dindar futbolcusu olarak bilinen Damiano Tommasi, 32 yaşında ve 1.80 metre boyunda. Bu sezon İtalya Birinci Ligi’nde 27, İtalya Kupası’nda 8 ve UEFA Kupası’nda 3 maçta forma giydi. Ligde 2 golü bulunan tecrübeli oyuncu, orta sahada savunma ağırlıklı olarak görev yapıyor. 1996-1997 sezonundan beri Roma Kulübü’nde forma giyen Tommasi, 22 defa İtalya Milli Takımı formasını giydi. En istikrarlı futbolcular arasında yer alan Tommasi, ünlü Francesco Totti’nin ardından Roma’nın ikinci kaptanı.
22.05.2006
Kaynak : Hürriyet
sağlam bi defansif ortasaha diyebileceğimiz futboLcu. alınırsa cok faydası dokunur ßana qOre..
Beşiktaş'ın Fransız hocası Jean Tigana'yla yıldızı bir türlü barışmayan Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ı arayarak önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Sergen, Polat'a "Daha önce de Galatasaray'da oynadım. Başarılı maçlar çıkardım. Tekrar gelirsem yine faydalı olurum. Beni alın ağabey" dedi. Tecrübeli yönetici Sergen'in Galatasaray'da oynamak istemesine sevindiklerini belirtti ancak yıldız oyuncuyu kibarca reddetti. Polat'ın cevabı, "Sen çok değerli bir futbolcusun. Kariyerinin sonunun geldiğini iddia edenler yanılıyor. 2 yıl daha oynadığın takıma faydalı olursun. Ancak hocamız sistem gereği daha hareketli futbolcuları tercih ediyor. Üzgünüm" oldu.
Yusuf'un da sarı-kırmızılı kulübe benzer bir teklifle geldiği ancak aynı sebepten dolayı sarıkırmızılı kulüpten veto yediği öğrenildi. Sergen ve Yusuf konularında Gerets'le özel olarak görüşen Polat, Belçikalı hocanın yavaş tempoda oynayan futbolculara soğuk baktığını ve bu yüzden iki futbolcuyu da istemediğini belirtti.
22.05.2006
Kaynak : Sabah
reddedilince nasılda bozulmuştur![]()
adnan polatın dediği gibi ; bize koşan adam lazım
sergen galatasaray'a çok büyük katkılar sağlamıştır doğrudur. özellikle bir nantes maçı var ki deplasmandakigerçekten yaptığı herşey için çok saolsun. ama adnan polat'ta mustafa arkadaşımın da dediği gibi doğru cevap vermiş. bize yuvarlanan değil koşan adam lazım. bence anadolu kulüplerinden başka bi yere gidemez bu saatten soora...
bu adamda ne dönek ha![]()
Portekiz'in Benfica Kulübü'nde sezonu tamamlayan Fransız futbolcu Laurent Robert, Galatasaray Kulübü ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Robert, eşi ve menajeri ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı'ndan Galatasaraylı yetkililerce basın mensuplarına gösterilmeden gizli bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürüldü.
Tesisleri gezecek ve bilgi alacak olan Fransız oyuncuyla yarın görüşmelere başlanacağı, transfer kesinleşene kadar da basına herhangi bir görüntü ve bilgi verilmeyeceği öğrenildi.
alıntıdır: superspor
iyi bir oyuncu ama yaşlı, ben 28'den yaşlı topçuların takıma alınmaması gerektiği kanısındayım çok müthiş olmadıkları sürece...
UYARIDIR:
Lütfen her transfer haberine veya transfer dedikodusuna yeni bir başlık açmayın..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"