Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 272 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003

Trabzonspor'da Lazaroni dönemi!

Trabzonspor, Vahid Halilodzic'ten boşalan teknik direktörlük görevine Brezilyalı Sebastiao Lazaroni getirildi. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun, bir süredir yürüttüğü çalışmaları tamamlayarak Lazaroni ile kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı. Brezilyalı teknik adamın yarın Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı. Başkan Nuri Albayrak, Lazaroni'nin Trabzonspor'u büyük hedeflere taşıyacak kariyerde bir teknik adam olduğunun altını çizerek, ''Yeni teknik direktörümüz camiamıza hayırlı olsun'' dedi. Lazaroni, 1996 - 1997 yıllarında Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yapmıştı.

-Alinti-

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Laz Horoni celdu da : )

adamın adı bile Karadenizle özdeşik.. Bakalım hayırlı olsun Trabzon'a da ben daha kaliteli bir isim beklerdim.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bence başaRısız oLucak ts iLk 4 e giReRse iyidiR geLecek sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Hiçbir Türk oyuncu satılmayacak"

Trabzonspor' da Vahid Halilhodziç' ten boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Sebastiao Lazaroni, bugün kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına bordo - mavi renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Lazaroni, Fatih ve Gökdeniz' in transferleriyle ilgili olarak da, "Başkan ve Asbaşkan bana söz verdi. Hiçbir yerli oyuncu satılmayacak" diye konuştu. Bugün öğle saatlerinde Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yönetici Abdullah Beşer ile birlikte İstanbul' dan Trabzon' a gelen Sabastiao Lazaroni, ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' ne geçti. Burada tesisleri gezen ve bir süre dinlenerek takımla ilgili bilgi alan Lazaroni, saat 14.15' te de kendisini Trabzonspor' a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lazaroni, Trabzonspor' un teklifinden onur duyduğunu belirterek, "Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte görev yapacak olmam nedeniyle gurur doluyum. İnanıyorum ki burada çok iyi iş çıkaracağız. İlk amacım burada bir aile oluşturmak. Ama bu aile profesyonelliğin gereklerini yerine getiren bir aile olacak. Oyuncularımın davranışlarının profesyonelce olması benim için çok önemli" dedi.
    HERŞEY HAYAL ETMEKLE BAŞLAR
    Lazaroni, öncelikle düşünce ve davranış biçimi olarak kabuk değiştireceklerini ifade ederek, "İşe büyük düşünmekle başlayacağız. Çünkü her şey hayal etmekle başlar. Biraz önce istatistik hocasıyla birlikteydik. Takımla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kasetleri izleyeceğim. Takımın ve oyuncuların karakteristik özelliklerini, yapısını öğrenmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.
    YILDIZLARA VETO
    Lazaroni, basın mensuplarının Fatih ve Gökdeniz' in transferlerinin gündemde olmasıyla ilgili sorularını cevaplandırırken de, "Asbaşkan' la dün akşam ve Başkan' la bu sabah yaptığım görüşmelerde bana verilen söz, takımın iyi oyucularının hiçbirinin önderilmeyeceği şeklindedir. Bu oyuncuları bırakmayı düşünmüyorlar. Mevcut kadroyu birkaç yabancı ile daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Tekrar söylüyorum, yerli oyuncuların hiçbiri gönderilmeyecek ve kaliteli oyuncularla da kadroyu takviye etmeye çalışacağız" ifadesini kullandı. Lazaroni, Trabzon' a getirmek istediği bazı oyuncular olduğunu ancak bunların isimlerini şu anda açıklayamayacağını ifade ederken, gazetecilerin, "Brezilyalı oyuncu mu istiyorsunuz?" şeklindeki sorularını, "Buraya büyük oyuncuların gelmesini istiyorum. Şu andaki kadroyu güçlendirmek istiyoruz. Ama benim için milliyeti önemli değil. Önemli olan iyi oyuncu olmasıdır. Ayrıca önemli olan da Türk oyuncularla başarılı bir takım yaratmak. Yabancı kontenjanı dolu. Ama Lee bizimle devam etmeyecek. Önümüzdeki gülerde başka kararlar da alacağız" diye yanıtladı.
    TESİSLER SÜPER
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' ni harika olarak nitelendiren Lazaroni, "Tesisleri çok süper buldum. Oyuncuların rahatı için yemekhaneden, kondisyon salonuna kadar tüm kolaylıklar sağlanmış. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Şu anda bir başarı sözü vermek oyuncularımın üzerine yük bindirir. Sadece çok çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Bu yıl UEFA' yı çok önemseyeceğiz. Burada başarı için o zamana kadar tek yumruk olmamız gerekiyor. Tek amacımız bu sezon bütün kupaları kazanmak ve herkese keyifli futbol izletmek" dedi.
    Lazaroni' ye daha sonra Asbaşkan Haşim Sayitoğlu tarafından isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

lazaroni beni utandır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

iyi hicbir oyuncuyu göndermiyecekmis birden adama kanım ısındı

Trabzon'da transfer harekatı

Uzun süredir gündemi meşgul eden teknik direktör sorununu Brezilyalı Sebastiao Lazaroni ile çözen Trabzonspor' da şimdi de futbolcu arayışı başladı. Bordo - mavililerin transferde ilk durağı Brezilya olacak. Herta Berlin' li Marcelinho ve Corunthias' lı Ricardinho ile görüşmelerin başladığı öğrenildi. Yönetimin Trabzon kanadı Asbaşkan Haşim Sayitoğlu önderliğinde sabah saatlerinde deneyimli teknik adam ile Zorlu Grant Otel' de 1 saate yakın bir toplantı yaptı. Bu toplantıda yapılacak transferlerin masaya yatırıldığı öğrenildi. Lazaroni ayrıca Şana mevkiinde kendisine tahsis edilen dublex villayı beğenmedi ve şehire daha yakın bir yerden normal bir apartman katı istedi.

Trabzonspor Yönetimi Teknik Direktör Lazaroni ile yaptığı transfer görüşmesi sonrası çalışmalarına başladı. Transfer komitesi, önlerindeki 20 günlük süreç içerisinde Almanya' nın Herta Berlin takımında oynayan orta saha oyuncusu Marcelinho ve Brezilya' nın köklü külüplerinden Corunthias' da forma giyen hücum oyuncusu Ricardinho' nun işini bitirmek için girişimlerini hızlandırdı. Ricardinho ile daha önce yapılan görüşmeler olumlu geçerken, bu futbolcunun Dünya Kupası sonrası imza atması bekleniyor. Marcelinho' ya ise menajerler vasıtasıyla teklif götürüldüğü ve bu futbolcudan da haber beklendiği öğrenildi. Bordo - mavililer bu iki futbolcuda sorun çıkması halinde ise şu an kiralık olarak Real Betis' de mücadele eden ancak bonservisi Bordouex' da bulunan Denilson ile temasa geçecek. Yönetimin ayrıca, Lazaroni' nin menajeri Ayhan Yeşilbaş vasıtasıyla ismi sır gibi saklanan birkaç Brezilyalı futbolcu ile temasta olduğu belirlendi.

UMUT İÇİN SON ATAK

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun devre arasından beri transfer gündeminde yer alan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Nuri Albayrak'ın Umut için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptığı görüşmede, Ömer Rıza ve 2 milyon dolar karşılığı transferin gerçekleşebileceği cevabı alınırken, bu transferin pazartesi günü sonuçlanması bekleniyor. Bordo - mavililer yurt içinden Umut' un yanı sıra daha önce her konuda anlaşmaya varılan Samsunspor'lu Adnan Güngör, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu Murat Ocak ve Pendikspor'lu Cem ile hafta başında sözleşme imzalamayı planlıyor.

TÜRK YARDIMCI KARAR AŞAMASINDA

Trabzonspor' lu idareciler bu sabah Lazaroni ile yaptıkları toplantıda yerli yardımcısının kim olacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunduğu, ilk adayın da Ünal Karaman olduğu öğrenildi. Şu anki teknik kadrodan sadece Hakan Yılmaz'ın istatistikçi olarak kalacağı belirtildi. Bu ismin dışında kaleci antrenörü dahil tüm ekibin Lazaroni tarafından belirleneceği ifade edildi.

EVİNİ BEĞENMEDİ

Trabzonspor' un yeni Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, toplantı sonrası basın mensuplarına havuz başında ve kemençe çalarken poz verdikten sonra yönetim tarafından Şana mevkiinde kendisine tahsis edilen dublex villayı gördü. Villayı gezen Lazaroni, evin çok büyük ve kente uzak olmasından yakındı ve kent merkezine yakın bir apartman dairesi istedi.

03.06.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ricardinho ne oldu yaff

Trabzon'da rota Sambacılar

Teknik direktörlüğe Lazaroni'yi getiren Trabzonspor, yabancı transferinde de rotasını Brezilya'ya çevirdi.

Bordo - mavililerin ilk etapta Herta Berlinli Marcelinho ve Corunthiaslı Ricardinho ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu iki futbolcuda sorun çıkması halinde ise şu an kiralık olarak Real Betis'te mücadele eden ancak bonservisi Bordouex'da bulunan Denilson ile temasa geçecek. Yönetimin ayrıca Lazaroni'nin Menajeri Ayhan Yeşilbaş vasıtasıyla, ismi sır gibi saklanan birkaç Brezilyalı futbolcu ile temasta olduğu belirlendi.

Başkan Nuri Albayrak, Umut için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'a önerdiği Ömer Rıza ve 2 milyon dolar karşılığı transferin cevabını bekliyor.

40. yıl şerefine

Trabzon Başkanı Nuri Albayrak, bu sezon da şampiyonluk için yola çıkacaklarını söyledi.

Kulübün resmi dergisine açıklamada bulunan Albayrak, "Göreve geldiğimiz dönemde kısa vadeli hedefimizi Avrupa Kupaları'na katılmak olarak belirlemiş ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmıştık. UEFA Kupası'na katılmayı başardık. Bu sonuçta emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum" dedi.

Eski çalıştırıcı Halilhodziç'e teşekkür eden Nuri Albayrak, "Trabzonspor önümüzdeki sezon 40. kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Her yıl olduğu gibi Trabzonspor'un hedefi şampiyonluk olacaktır" diye konuştu.
    04.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

adam tam benim düsündüklerimi yapıyor daha dün elleri geri getirse diye arkadaslara söylüyordum bugün yönetimden elleri geri getirmelerini istemis

Trabzon Ricardinho için uğraşıyor

Trabzonspor'un takımın başına getirdiği Brezilyalı teknik direktör Sabastiao Lazaroni, görevine hızlı başladı.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile transferde izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunan Lazaroni, Bordo-mavili yönetimin transfer etmek istediği oyuncuların da maç kasetlerini aldı.

Brezilya'da yakından tanıdığı oyuncular hakkında yönetime bilgi veren Brezilyalı teknik adam, yabancı kontenjanında boşaltma yapılması durumunda önerdiği oyuncuları takımda görmek istediğini belirtti.

Yönetim Ricardinho için atakta

Yabancı oyuncu transferinde Lazaroni'nin önerdiği isimleri dikkate alan Bordo-mavili yönetim, geniş ve hızlı bir araştırma başlatırken, aynı zamanda Brezilyalı oyuncu Ricardinho'nun işini bitirmek için de çalışmalarını hızlandırdı. Ricardinho ile daha önce yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, Lazaroni'nin de bu transferin gerçekleşmesi için Brezilya'da görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Ülkesine dönerken takımla ilgili dokümanları ve maç kasetlerini alan Lazaroni'nin, yapacağı çalışma sonrası Trabzon'a dönüşte yönetim kuruluna bir rapor sunacağı belirtildi.

Sambacılar gözde

Bu arada, seçim öncesi yıldız oyuncu sözü veren Kulüp Başkanı Nuri Albayrak da, transfer karargahını Brezilya'ya kuruyor. Brezilyalı oyuncu Ricardinho'yu transfer etmek için harekete geçen Bordo-mavili yönetim, bu transfer için Lazaroni'den onay alırken, yabancı kontenjanının boşaltılması halinde diğer transferlerin de Brezilya'dan olması bekleniyor.

Umut Bulut da gündemde

Gelecek sezon geniş ve kendi içinde rekabet eden bir takım kurmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, yurt içinde de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, transfer gündeminde yer alan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut için girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Nuri Albayrak'ın Umut için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptığı ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmazken, tarafların bu oyuncu için tekrar bir araya geleceği belirtildi. Umut'u kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Sarı-lacivertli Başkent temsilcisinin Ömer Rıza ve yaklaşık 1 milyon dolar istemesi üzerine bu transferi askıya almıştı.

Ankaragücü'nün Ömer Rıza teklifine sıcak bakan ancak para teklifine olumlu cevap vermeyen Başkan Nuri Albayrak, önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek için yeniden Cemal Aydın ile bir araya gelecek. Bordo-mavili ekip, yurt içinden Umut'un yanı sıra daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Samsunspor'dan Adnan Güngör ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un milli oyuncusu Murat Ocak transferinde ise sona yaklaştı.

Murat Ocak'ın transferiyle bir zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanlığını da yapmış olan Nuri Albayrak'ın ilgilendiği belirtildi.
    04.06.2006

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

marcelinho yu alirlar

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

hiçbir habere inanmayın.istanbul basını(özellikle fotomaç)fatih in fenere gittiğini yazmıştı.diğer gazeteler santini geliyor ersun yanal yarın trabzonda.umut ts ile anlaştı.teknik direktör alakasız bir isim.alınan futbolcu yok.yönetim kendi reklamını yapıyor.herkese yalanlar dolanlar.stad işşi askıya alındı.ama bişeyi biliyorum ki bu taraftarın fazla sabrı kalmadı avni aker i yönetimin başına yıkarlar.yönetim yıkmadan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

stat askıya alınmadı en yakın sürede yapımına baslanıcak...

Quote Originally Posted by nekop
    stat askıya alınmadı en yakın sürede yapımına baslanıcak...
    En az 1 sezon sonra

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

en yakın zaman odur zaten bu sezon için gec kaldılar ee bu kadar büyük hedefleri olan bi kulübünde sebat stadında oynaması yanlıs olur ondan gelecek sezona ertelendi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu stad nasil bi stad olacak?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by gookhan
    bu stad nasil bi stad olacak?
    her tür ihtiyacın karsılanabilecegi bi stat tıpkı schalkenin stadı gibi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop
    her tür ihtiyacın karsılanabilecegi bi stat tıpkı schalkenin stadı gibi
    insallah deııın gıbı olur

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

1 sezon olsa iyidir.en az 2sene sonra.takımında iddalı olması lazım.35 bin kişilik yaparsın takımda yine uefa ya oynarsa 5 bin kişi zor bulursun

Cem Demir sözleşme imzaladı

Kulübümüz, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Pendikspor’un forvet oyuncusu Cem Demir’le üç yıllık sözleşme imzaladı.

2003 yılında Kartal Bulvarspor’dan Pendikspor’a geçerek profesyonel olan Cem, 2002/03 sezonunun ikinci yarısından itibaren Pendikspor’da oynadı. Özellikle 2004/05 sezonundan bu yana sergilediği performansla dikkatleri çeken 21 yaşındaki oyuncu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelerek mukavele imzaladı.

Cem, Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynayacağı için mutlu olduğunu ve Bordo-Mavili formayı giymek için heyecanlandığını belirtirken, Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, “Cem Demir’in transferiyle sadece Trabzonspor’un bugününü değil, geleceğini düşündüğümüzü de gösterdik” diye konuştu.

Cem Demir kimdir?

Doğum Tarihi ve Yeri: 30.04.1985, Erzincan
    Mevki: Forvet
    Milli Olma Sayısı: -
    Boy: 1.87cm
    Kilo: 80kg
    Ayakkabı No: 43

Kariyeri

2002/03 Pendikspor 2/0
    2003/04 Pendikspor 3/0
    2004/05 Pendikspor 24/4
    2005/06 Pendikspor 34/9

Kaynak: www.trabzonspor.com

Hayırlı olsun kim bilir belki de bu transferde Türker abinin parmağı vardır

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2004/05 Pendikspor 24/4
    2005/06 Pendikspor 34/9

son 2 sezon gol sayılarına bakılırsa bana çok verimli bi adam gibi gelmedi ama hayırlı olsun inşallah trabzonspora faydalı olur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

insallah bizde büyük basarılar görür...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Trabzonspor'da teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin yardımcılığına Hüsnü Özkara getirildi.
    Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Hüsnü Özkara'nın Trabzonspor'un efsane kadrosunda yer alan bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, ''Hocamızın aramıza katılmasından dolayı çok mutluyuz'' dedi.

Trabzonspor'un yabancı oyuncu transferinde çalışmalarına devam ettiğini de vurgulayan Kafkas, öncelikle yabancı kontenjanını açmak için çalıştıklarını kaydetti.

Kafkas, Özkara ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Lazaroni'nin yardımcılığına getirilen Hüsnü Özkara ise Trabzonspor'un içinde doğduğunu ve büyüdüğünü ifade ederek, ''Şimdi Trabzonspor'un başarısı için çalışacağım. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum'' dedi.

Özkara, Trabzonspor formasını giymiş her teknik adamın bordo-mavili takımda görev yapmasının büyük onur olduğunu sözlerine ekledi.

Trabzon'dan Insua'ya kanca

Bordo-mavili yönetim, geçen sene başında ismi Galatasaray için geçen, bir ara Vestel Manisaspor ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Federico Insua'yı transfer listesine aldı.

Boca Juniors'da forma giyen 26 yaşındaki Arjantinli yıldızın 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lazaroni'nin kaliteli bir orta saha oyuncusu isteği üzerine harekete geçen yönetimin, Ricardinho'ya alternatif olarak Insua'yı yedeğe çektiği, görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor'un ısrarla istediği Ankaragücü'nün golcüsü Umut Bulut'un bonservisi için 2.5 milyon dolara kadar indi. Takas formülü de devre dışı bırakılırken, görüşmelerin bu hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

Öte yandan bordo-mavililer, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Pendikspor'un 21 yaşındaki forvet oyuncusu Cem Demir'i üç yıllığına renklere bağladılar.
    07.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ınsua işi çok zor.kulubü en az 7 milyon euro ister.zaten istenilen bir futbolcu.zaten teabzon ismi geçen hiçbir futbolcuyu alamaz.geçen sezona bakın.devid de souza,kahe,margues,obina gibi golcü isimler geçti hatta obina ile ön protokol yapılmış sezon yaklaşırken müthiş golcü gol makinası(çamaşır makinası)jun geldi.inanmayın sakın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

harbiden merak ettim su adamı iyi 1 adamsa gelmez Türkiyeye

Yani diyosunki Hagi iyi bir futbolcu olmadığı için Türkiye'ye geldi...

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri