Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Gaziantepspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Helal olsun Aykut hocaya. Bu kadar eksiğe rağmen Antep gibi bir takıma karşı önede geçtik fakat 2. golü bulamayınca tıpkı kupa maçındaki gibi geriye düştük. TAbloya bakınca en azından rakiplerimiz olan 2 büyük İstanbul takımından öndeyiz. Bu sene avantajlı olarak Trabzon ve ardından Bursa geliyor bana göre. Şampiyonluğu kaptıracaksak yine Bir Anadolu takımına kaptırmayı tercih ederim. Galatasaray ve Beşiktaş'ın hocaları yabancı ama onlarda zirveden uzaktalar. Bizim hocamız ise bizim istediğimiz birisi en azından ve gösterilecek sabır yine bize yarayacak. 12. haftada hocaya yüklenmek doğru değil. Taktik olark eleştirilir ama asla diğer türlü eleştiriyi haketmiyor (uzun vadede). Devre arasıda değil gelecek sezon transfer yetkisi verilmeli eline ve tekrar kadroyu yapılandırmalı. Maç ile ilgili birşey söylemeye gerek bile yok. Ben hala kadromuzun eksik olduğunu söylüyorum. Adam gibi bir sol bekimiz yok. Sağ bek alternatifsiz. Stoper bile Yobo-Lugano olmayınca çöküyor. Ön libero desen hepsi sakat. Transfer gerekli.. Bana öyle geliyorki bu Stoch'da belli bir kademenin üzerine çıkamayacak. Yani potansiyel olarak çokta büyük bir oyuncu değil. Dia'yı tercih ederim sol açıkta...
-
Fenerbahçe'de takım olma eksikliği yaşanıyor. İster istemez yapılan transferlerinde bunda etkisi büyüktür. Bu oyuncuların uyum süresini aşması gerekiyor ancak takım halinde hala hareket edilemiyor. Bireysel olarak değerlendirdiğimizde Fenerbahçe'nin kaliteli isimleri bulunuyor. Arada Selçuk gibi Baroni gibi Bilica gibi oyuncular temizlenirse ve takım olabilirlerse şampiyonluğu Fenerbahçe kazanacaktır.
Mesaj Yetkileri