Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

11 34.38%
  • Galatasaray kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

8 25.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Galatasaray [15. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şu anki şartlarda en ideal orta alan 3lüsü;Cana-Barış-Musa(Hakan Balta)'dır.

Musa nasıl ilk 11 oynasın ki ? Adam sezon boyunca maça çıkmadı doğru düzgün.Pat diye ilk 11'e konulmaz.Ayrıca ilk 11'de banko oynayacak kapasitede olsa oynatırlardı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kasımpaşa yenilmez diye düşünüyordum fakat Galatasaray çok rahat kazandı. Pino aşırı derecede gol kaçırmasaydı maç 8-0,9-0 bile olabilirdi. Tebrikler Galatasaray...
    *Kasımpaşa bu defans anlayışıyla lige tutunamaz...

Beklediğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın herşeyden önce takım halinde psikolojik olarak ihtiyacı vardı bu galibiyete.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Musa nasıl ilk 11 oynasın ki ? Adam sezon boyunca maça çıkmadı doğru düzgün.Pat diye ilk 11'e konulmaz.Ayrıca ilk 11'de banko oynayacak kapasitede olsa oynatırlardı
    Ayhan çok mu iyi mevcut şartlarda?Sarp mı var ortada?Arda pat diye konulmadı mı ilk 11'e?Genç oyuncular ne pahasına olursa olsun oynatılmalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.
    pinonun yerinde baros olsaydı sakatlanıp çıkcaktı belki şahsi fikrim baros artık gitmeli ayağına top değmeden sakatlanıyo adam

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Ya ben derim ki inş bu sizin dönüşünüz olur çünkü galatasaray'ın böyle kötü oynadığı bir lig pek zevk vermez.
    Konu farklı olabilir ama ben bunu yazmak istedim
    Last edited by K1nq35 : 04.Aralık.2010 at 22:46 Reason: Konu farklıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ayhan çok mu iyi mevcut şartlarda?Sarp mı var ortada?Arda pat diye konulmadı mı ilk 11'e?Genç oyuncular ne pahasına olursa olsun oynatılmalı.

Arda ve Musa bir değil ki.Ayhan iyi değil ama Musa'nın da Ayhan'dan iyi olduğunu sanmıyorum.Olsa niye oynatmasınlar ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçı izlemedim. İyi oynadık mı bari
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    pinonun yerinde baros olsaydı sakatlanıp çıkcaktı belki şahsi fikrim baros artık gitmeli ayağına top değmeden sakatlanıyo adam
    Gerçekten hiç güleceğim yoktu. Beşiktaş maçında oyuna taraftarın gazıyla alınmasaydı oyuna Baros şuan sahada adam akıllı oynuyordu o kadar da abartmayın adamın sakatlığını. Sakatlık sorunu var mı, var. Baros gitti diyelim o ayarda kimi alacağız çok merak ediyorum. Baros bu takımda gönderilecek son isimdir. Lütfen anlık şeyler yazıp komik olmayalım.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maçı izlemedim. İyi oynadık mı bari
    Gerçekten istekliydik Cihan ama ortalama üzeriydik diyelim oynanan futbola

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ligin en berbat takımına karşı alınan bu galibiyet kimsenin gözünü boyamasın... Galatasaray hala ligin vasat takımlarından... Bu akşam sahada yer alan Galatasaray'lı oyunculardan hiçbiri Trabzonspor ilk 11'ine giremez bu kadar basit ve net yorum...

Üzülerek söylüyorum ki Galatasaray ligin ilk 5'ini hak edecek bir kadroya sahip değil. Bugün milli takımda savunma göbeğinde adam yokluğundan bizden oyuncu alınıyor. Arda'yı kenara ayırdığınızda başka hiçbir kaliteli türk yok... Yabancılar desen Pino 4 tane % 100'lük gol fırsatında 1 gol atamadı. Kewel desen artık eskisi gibi değil. Neil de onlara uymuş. Cana hala muamma... Elano gitti, Misimoviç kadro dışı. Baros müzmin sakat oldu başımıza... Kötü bir sezon yaşıyoruz yine...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell-Cana-Neill bunlara dahil mi hocam?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

aynen dahil... Neill ve Kewel zaten artık son demlerindeler...Lorik Cana , Selçuk İnan ya da Colman'dan daha iyi oynuyor diyorsan o zaman ben anlamıyorumdur bu futboldan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aynen dahil... Neill ve Kewel zaten artık son demlerindeler...Lorik Cana , Selçuk İnan ya da Colman'dan daha iyi oynuyor diyorsan o zaman ben anlamıyorumdur bu futboldan
    Görüşüne saygı duyarım HasHüs hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Zaten bunlar defansif orta saha olarak oynamıyorlar ki . Cana,Mehmet Topal yerine kesici orta saha olarak alındı.Koşuyor,çabalıyor en azından.Rakibi bozan ve yoran bir yapısı var ve en az yukarı da yazdığın oyuncular kadar da iyi olduğunu düşünüyorum Cana'nın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino'nun ciddi derecede son vuruşlara çalışması lazım, tamam Kasımpaşa'ya falan bir şekilde gol atılırda işin içine Trabzon, Bursa, Kayseri gibi takımlar girince atamazsan yenilirsin arkadaş
    Screw you guys, I'm goin' home

Cana ve Neill'i diger oyuncularin icine dahil etmemek lazim bence. Ikisi de bu ligin üstünde oyuncular. Canadan beklenti 10 gol atmasi falan degil ki zaten orta sahamizdaki eksik olan sertligi kazandirdi ayrica cok iyi top kapiyor rakibin ataklarinda savunma anlaminda cok iyi kapatiyor bugün de kaptigi top sonrasi gol attik yanilmiyorsam.

Neill ligde savunmadan en iyi oyun kuran oyuncu su anki performansiyla Barisdan M.sarptan daha teknik bi adam orta sahaya koysan bunlar kadar oynar belki daha fazlasini verir takima.

Neill son demlerinde demissiniz ama Popescu örnegi var bi de o kac yasinda geldi ve bu takima neler katti. Yanina hizli cabuk ve top kesen bi stoper gelirse Neill in yeni Popescumuz olur.

Kewell'i sol kanat kullanmak yerine forvete yakin kullanmak lazim bugünkü gibi gollerini cok izleriz cünkü adam gol atmasini pozisyon yaratmasini biliyor cünkü beynini kullaniyor.

Ayrica Cana ve Selcuk Colman'i bir tutmamak gerekir cünkü özellikleri farki bu iki futbolcuyu Ayhanla kiyaslayabiliriz ama Canayla kiyaslanmasi mantiksiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri'nin vuruşu gol olsa şaka maka yılın golü olurmuş.Direkte patladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Lig TV maçın adamı olarak Sabri'yi seçmiş

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri