pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.
pino'nun yerinde bir baroş oynasa belki 0-3 olmayacaktı maç.
Kasımpaşa yenilmez diye düşünüyordum fakat Galatasaray çok rahat kazandı. Pino aşırı derecede gol kaçırmasaydı maç 8-0,9-0 bile olabilirdi. Tebrikler Galatasaray...
*Kasımpaşa bu defans anlayışıyla lige tutunamaz...
Beklediğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın herşeyden önce takım halinde psikolojik olarak ihtiyacı vardı bu galibiyete.
Ya ben derim ki inş bu sizin dönüşünüz olur çünkü galatasaray'ın böyle kötü oynadığı bir lig pek zevk vermez.
Konu farklı olabilir ama ben bunu yazmak istedim![]()
Last edited by K1nq35 : 04.Aralık.2010 at 22:46 Reason: Konu farklıydı.
Maçı izlemedim. İyi oynadık mı bari![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçekten hiç güleceğim yoktu. Beşiktaş maçında oyuna taraftarın gazıyla alınmasaydı oyuna Baros şuan sahada adam akıllı oynuyordu o kadar da abartmayın adamın sakatlığını. Sakatlık sorunu var mı, var. Baros gitti diyelim o ayarda kimi alacağız çok merak ediyorum. Baros bu takımda gönderilecek son isimdir. Lütfen anlık şeyler yazıp komik olmayalım.
Gerçekten istekliydik Cihan ama ortalama üzeriydik diyelim oynanan futbola![]()
ligin en berbat takımına karşı alınan bu galibiyet kimsenin gözünü boyamasın... Galatasaray hala ligin vasat takımlarından... Bu akşam sahada yer alan Galatasaray'lı oyunculardan hiçbiri Trabzonspor ilk 11'ine giremezbu kadar basit ve net yorum...
Üzülerek söylüyorum ki Galatasaray ligin ilk 5'ini hak edecek bir kadroya sahip değil. Bugün milli takımda savunma göbeğinde adam yokluğundan bizden oyuncu alınıyor. Arda'yı kenara ayırdığınızda başka hiçbir kaliteli türk yok... Yabancılar desen Pino 4 tane % 100'lük gol fırsatında 1 gol atamadı. Kewel desen artık eskisi gibi değil. Neil de onlara uymuş. Cana hala muamma... Elano gitti, Misimoviç kadro dışı. Baros müzmin sakat oldu başımıza... Kötü bir sezon yaşıyoruz yine...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kewell-Cana-Neill bunlara dahil mi hocam?![]()
aynen dahil...Neill ve Kewel zaten artık son demlerindeler...Lorik Cana , Selçuk İnan ya da Colman'dan daha iyi oynuyor diyorsan o zaman ben anlamıyorumdur bu futboldan
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pino'nun ciddi derecede son vuruşlara çalışması lazım, tamam Kasımpaşa'ya falan bir şekilde gol atılırda işin içine Trabzon, Bursa, Kayseri gibi takımlar girince atamazsan yenilirsin arkadaş
Screw you guys, I'm goin' home
Cana ve Neill'i diger oyuncularin icine dahil etmemek lazim bence. Ikisi de bu ligin üstünde oyuncular. Canadan beklenti 10 gol atmasi falan degil ki zaten orta sahamizdaki eksik olan sertligi kazandirdi ayrica cok iyi top kapiyor rakibin ataklarinda savunma anlaminda cok iyi kapatiyor bugün de kaptigi top sonrasi gol attik yanilmiyorsam.
Neill ligde savunmadan en iyi oyun kuran oyuncu su anki performansiyla Barisdan M.sarptan daha teknik bi adam orta sahaya koysan bunlar kadar oynar belki daha fazlasini verir takima.
Neill son demlerinde demissiniz ama Popescu örnegi var bi de o kac yasinda geldi ve bu takima neler katti. Yanina hizli cabuk ve top kesen bi stoper gelirse Neill in yeni Popescumuz olur.
Kewell'i sol kanat kullanmak yerine forvete yakin kullanmak lazim bugünkü gibi gollerini cok izleriz cünkü adam gol atmasini pozisyon yaratmasini biliyor cünkü beynini kullaniyor.
Ayrica Cana ve Selcuk Colman'i bir tutmamak gerekir cünkü özellikleri farki bu iki futbolcuyu Ayhanla kiyaslayabiliriz ama Canayla kiyaslanmasi mantiksiz.
Sabri'nin vuruşu gol olsa şaka maka yılın golü olurmuş.Direkte patladı.![]()
Lig TV maçın adamı olarak Sabri'yi seçmiş