Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 52.00%
  • Gençlerbirliği kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 109 sonuç

Konu: Galatasaray - Gençlerbirliği [16. Hafta]

Nesil
    2007

Diyecek söz mü kaldı, desem
    Dinleyecek yüz mü kaldı, söylesem
    Bu takım böyle mi olacaktı Allah'ım;
    Her maç Avrupa'yı titreten...

Takımımın ağlanacak haline gülüyorum şuan, sabır sabır nereye kadar bilmiyorum ama sabır yine sabır...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Burda Rijkaard'da olmadigini problemin , yonetimde oldugunu bircok kez dile getirmisdim , bir cok kisi Rijkaard gitsin bilmemne diyorlardi , gittide ne oldu ?

Hagi geldiginden beri oynanan 8 macda 4 maglubiyet 2 beraberlik 2 galibiyet almisiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Numaralı bile isyan etti, koltukları kırıyor. Bu kadarı da oluyorsa ciddi sıkıntı vardır, yönetimin bir şeyler yapması lazımdır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2005-2006 Sezonu Galatasaray 34 Maç 26 G 5 B 3 M
    2010-2011 Sezonu Galatasaray 16 Maç 6 G 2 B 8 M
    Fark var şarkısı geldi aklıma birden.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Burda Rijkaard'da olmadigini problemin , yonetimde oldugunu bircok kez dile getirmisdim , bir cok kisi Rijkaard gitsin bilmemne diyorlardi , gittide ne oldu ?

Hagi geldiginden beri oynanan 8 macda 4 maglubiyet 2 beraberlik 2 galibiyet almisiz
    rijkaard bu kadroyu 3. yapmıştı. sezon başı istediği takviyeler yapılsaydı belki durum böyle olmayacaktı. yani dediğin gibi asıl problem yönetim bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

durum ıcler acısı GS ııcn su anda maalesef

hey Allah'ım yarabbim! üşenmiyorlarda o soğuk havada kırıp koltukları sahaya atmaya. Ne kadar çok gereksiz insan (aslında insan bile dememek lazım onlara ama neyse) var şu memlekette...

Nesil
    2007

İnşallah yeni stada geçince de koltukları kırmazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yeni stada geçseler ne olcak ya. Ruhsuz, ne yaptığını bilmeyen, yönetimininde ne yaptığı belli olmayan bir takım yeni stada geçse ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu saçmalığı yapan zihniyetler yeni eski ayırt etmez, verdikleri bilet parası ile herşeyi yapma gücünü satın aldıklarını sanacak kadar acizler çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    İnşallah yeni stada geçince de koltukları kırmazlar
    Merak etme yeni stadın koltukları kolay kolay kırılamaz.. Demir destekli..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Batdal = saban cok kötü oynuyor zaten belliydi 2.ligden 24 yasinda golcü aliyoruz

gel sen gel, turnuva maçını yapıp stres atmaktan başka çare yok msn açık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Tarihin en rezalet Gs'si en azindan benim görebildigim yillar arasindaki söylenecek pek bisey yok bi 2-3 sene daha bu sekilde olacagiz baska bi hoca da degisse ben sanmiyorum bi sey olacagini.bu karaktersiz Türk oyuncular oldugu sürece basari beklemek imkansiz

Quote Originally Posted by nannar View Post
    gel sen gel, turnuva maçını yapıp stres atmaktan başka çare yok msn açık
    Benim de acik ama gözükkmüosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray maçı izlemedim ama şu koltuk olayı yüzünden ceza alırsa ilk maç seyircisiz olacak TT Arena'da

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray maçı izlemedim ama şu koltuk olayı yüzünden ceza alırsa ilk maç seyircisiz olacak TT Arena'da
    Türkiye Kupası maçı yokmu ASY'de

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

Usta aynılarını bende söyledım ama nafile iş rijkaardda değildi k izaten.

Tebrikler Gençlernbirliği.Yarın yenersek fark baya artıyor herhalde daha sorulmaz gs'nin şapiyonluk şansı var mı diye.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Usta aynılarını bende söyledım ama nafile iş rijkaardda değildi k izaten.

Tebrikler Gençlernbirliği.Yarın yenersek fark baya artıyor herhalde daha sorulmaz gs'nin şapiyonluk şansı var mı diye.
    Şu anda bile öyle bir şey kalmadı.İlk 5 bile zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gençlerbirliği oyun anlamında baskın gözükmedi ancak çok akıllı oynadılar. Golü erkenden bulduktan sonra topu hiç şişirmediler, bilinçli şekilde pas yaparak Galatasaray'ın işini zorlaştırdılar. Galatasaray'ın araya attığı toplarda da birbirlerine çok iyi şekilde yardımcı olarak pozisyon vermemeye çalıştılar. Galatasaray'ın birkaç tehlikeli atağı olsa da aklımda kalan net bir pozisyon yok. Galatasaray'ın mağlup olması beni şaşırtmadı ancak Gençlerbirliği'nin bu kadar soğukkanlı şekilde oynaması beni baya şaşırttı.

Galatasaray kadro olarak yetersiz. Örneğin bu akşamki kadrodan Cana, Neill, Arda ve zorlasak Pino'yu ayırabiliriz, geriye kalanların yeterli olduğu pek söylenemez. Önemli bir revizyona ihtiyaçları var.

Tebrikler Gençlerbirliği.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şu anda bile öyle bir şey kalmadı.İlk 5 bile zor.
    ya ben biliyorum zaten olmayacağını da bazı sıteler balık atarken böyle atıyor onun için dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi'ye sonsuz saygım var ama yok olmuyor işte. Elano'yu gönderip, Mehmet Batdal'ı ileri diktikten sonra Anadolu takımı gibi doldur boşalt-sağdan orta soldan orta yaptırıp galibiyet almayı bekleyemezsin. Rjikaard bu takımı koşturmuyor diye eleştiriliyordu. Takım koşmuyor ama rakipleri koşturuyordu. Total futbolda zaten temel kurallardan birisi budur. Tabi bunu bizim yönetim ve Türk halkı anlamakta zorlandı. Gönderdiler onu. O gittikten sonra. Fatih Terim, Hakan Şükür ve bana kalırsa bi Anadolu takımını şampiyon yapabilecek kapasitede olan ama Galatasaray'ı çalıştırmaması gereken Hagi gibi isimlerle alıntı o koltuk. Bu kadar mı düşük seviyede bi takımız, bu kadar mı kötü bi yönetim var. Evet var. Bu iş böyle yürümez. Yönetim zaten değişmeli. Yönetim değiştikten sonra devre arasında teknik direktör değiştirilmeli. Sıfırdan bir yapılanmaya gidilmeli hani koşan değil koşturan, gol yiyen değil gol atan tarzda bi takım oluşturulmalı. Cezayı oyuncular yerine teknik direktör ve yönetime kesmek gerekli. Neden teknik direktör derseniz sistemi ve gönderilen oyuncuları o belirliyor. Sonuçlar ortada. Bu sene Galatasaray'dan böyle gittiği sürece bi cacık olmaz.
    Saygılar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sami Yen size hakkını helal etmiyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel iki gol Hurşut'un 2. goldeki payı büyük, güzel maç oldu soğuk havaya rağmen mücadele iyidi..

Heralde Polat talimat verdi, tribününleri şimdiden yıkmaya başladı taraftarlar..
    Tebrikler iki takımada..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabri'nin kaburgasında kırık varmış, 3 ay sakat..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sabri'nin kaburgasında kırık varmış, 3 ay sakat..
    Yüzündeki ifaden de belliydi bir şeylerin olduğu.Yok yok ne yapsak olmuyor ..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Serkan sakatlanmadan önce iyi oynuyorda sagbekte eger öyle oynarsa sabrinin yerini rahatlikla doldurabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Heralde Polat talimat verdi, tribününleri şimdiden yıkmaya başladı taraftarlar..
    Hohaha ne kadar komik..

Futbol hakkında veya bugünkü maç hakkında hiçbir şey konuşmayacağım. Sadece tek bir şey söylemek istiyorum. Bu takımı bu durumlara düşüren herkesin Allah belasını versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gençler bu kadar eksikle asyden galip çıkıyor çok büyük sıkıntılar var gerçekten takım baştan aşağıya revizyon istiyor bu sene uefaya gidemez bu oyunla

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu sonucu beklemiyordum,aragones zamanındaki takımımızı hatırlattı gs bana,iddaa da hep bizim rakibimize verilip köşe olunuyodu ozmanda,bu sefer gs nin rakibimden köşe olunuyor

Hagi kisilikli oyuncularla devam edecegim demis yani Türklerin hepsinin yolcu olmasi gerekir

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri