Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 117 sonuç

Konu: Bir Gençlerbirliği Macerası | Kaan Ç. |

Young Boysu severim başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler Ali yorumun için.

Takımdan Haberler

-Defansımızın en önemli isimlerinden olan Jemal,zorlu Grasshoppers karşılaşmasında oynayamayacak.

-Takımımız Grasshoppers maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BSC Young Boys 4-0 Grasshoppers

Sahamızda çok rahat bir futbol oynadık ve 4-0 kazanmasını bildik.Daha da farklı bir maç olabilirdi ancak yine bir çok atağımızı değerlendiremedik.

BSC Young Boys 1-0 Luzern

Sahamızda Luzern'i Dudar'ın attığı golle 1-0 yendik.Zevksiz bir maç ortaya koymamız beni üzdü.

N.Xamax 1-0 BSC Young Boys

Lige harika bir başlangıç yapmıştık bu müthiş gidişatımızı bozan takım Xamax oldu.Defansımızın yaptığı hatadan gelen gole engel olamadık malesef.Sonrasında yaptığımız ataklardan bir türlü sonuç alamayınca sahadan mağlup ayrıldık.Bu sonuç ile Basel'in 1 puan gerisinde 2. sıraya düştük.

BSC Young Boys 3-1 Ajax

Ajax karşısında harika bir oyun ortaya koyduk önce 1-0'ı hemen ardından ise 2-0'ı yakaladık.İlk yarıyı 2-0 önde kapattıktan sonra 2. yarıda ise oyuna yeni giren Degen'in harika frikik golüyle durumu 3-0'a getirdik.Bu golden 9 dakika sonra oyuncumuz Dudar kendi kalesine ters bir vuruş ile skoru belirledi ve 3-1 sahamızdan galip ayrıldık.İkinci maç için çok önemli bir avantaj elde ettik.

Ajax 2-2 BSC Young Boys

Ajax deplasmanında da çok iyiydik.Önce 1-0'ı bulduk hemen ardından Suarez cevabını vererek ilk yarının skorunu belirledi.İkinci yarıda da yine öne geçmemize rağmen Suarez'in cevabı gecikmedi ve böylece maç 2-2 sonuçlandı.Bu sonuçla toplamda 5-3 galip gelerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükseldik.

Rakibimiz

Ukrayna'dan Dinamo Kiev oldu.Ajax gibi ülkesinin en iyilerinden.Daha çok zorlayacaklarını düşünüyorum bizi.Elensekte üzülmem artık sonuçta bi gruba kalıcaz artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ajax'ı elemişsin tebrik ederim.Kiev daha kolay bir rakip Ajax'a göre.Umarım rahat elersin.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

İyi maçlar çıkarmışsın iyi gidiyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çekişmeli lige bak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Ajax'ı elemişsin tebrik ederim.Kiev daha kolay bir rakip Ajax'a göre.Umarım rahat elersin.
    Teşekkürler Reco inşAllah eleriz D.Kiev'i.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by 16ali16 View Post
    İyi maçlar çıkarmışsın iyi gidiyorsun.
    Teşekkürler Ali iyi gidiyoruzda son maç olmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Çekişmeli lige bak
    Tabi çekişmeli bak Xamax'a yenildik adamlarda kalite yok bir şey yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Saat olmuş sabahın 7'si.Hemen apar topar giyinip tesislerin yolunu tuttum.Tesislerde başkanımızda vardı.Beni yanına çağırdı ve kısa bir sohbet ettik.

Başkan : Takım sen geldiğinden beri çok iyi gidiyor özellikle Ajax'ı yenmemiz harika oldu bu turu geçmemiz lazımdı Avrupa'da gruplardan devam edebilmek için.Artık Kiev'e elensek bile sorun olmaz ama sana güveniyorum hoca onlarıda eleyeceksiniz.
    Ben : Teşekkürler başkan elimizden geleni yapıyoruz işte gördüğün gibi.
    Başkan : Biliyorum sana bütçede ayıramadım hoca malum maddi açıdan sıkıntımız var.Kusura bakma artık.
    Ben : Önemli değil başkan zaten bu kadro bana yeterde artar.
    Başkan : Ama eğer istersen ülkenden istediğin bir oyuncu varsa bana bildir kendi paramlada olsa almaya çalışırım.Ancak fiyatı uçuk olursa bozuşuruz hoca.
    Ben : Tamam başkanım merak etme sana çok sağlam oyuncular raporlayacağım umarım içlerinden 1-2 tanesini alırsın.
    Başkan : Her neyse ben gidiyorum sende işine bak bu konuyu daha sonra konuşacağız seninle hoca.

der ve arabasına binip gider.Bende takımın yanına gittim.Antrenman bittikten sonra Degen,Lulic ve Mayuka ile özel bir görüşme yaptım.Sonra ise odama çekilip başkana raporumu hazırlamaya başladım.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Young Boys Olalı Böyle Bir Menejer Ne gördü Nede Duydu. Büyük İhtimalle Küme Düşecek

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by kewellozan58 View Post
    Young Boys Olalı Böyle Bir Menejer Ne gördü Nede Duydu. Büyük İhtimalle Küme Düşecek
    Ben senmiyim

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Endop Recep Bilir Müthiş Taktiklerimle Fenere Türkiye Kupasını Aldırırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genç Çocuklara yaşLı TD, tutmaz bu oLay
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by kewellozan58 View Post
    Endop Recep Bilir Müthiş Taktiklerimle Fenere Türkiye Kupasını Aldırırım
    FB'ye her FB'li zaten ZTK'yı aldırır elbet bumu başarı dediğin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Genç Çocuklara yaşLı TD, tutmaz bu oLay
    Tutar tutar çok güzel tutar

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

başarılar dilerim isviçre ligi çok güzel bir lig

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    başarılar dilerim isviçre ligi çok güzel bir lig
    Sağol kardeşim.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Ajax'ı elemen büyük başarı gerçekten başarılarının devamını dilerim kariyerinde takipçinim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler dostum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BSC Young Boys 1-0 Thun

Thun karşısında rahat bir oyun ortaya koymamıza rağmen gol atmakta zorlandık.Dudar'ın 38. dakikadaki kafa golü maçın skoru belirledi.
    Zurich 3-5 BSC Young Boys

Tek kelime ile "harika" bir maçtı.Çok keyifli geçen maçta 8 gol oldu.İlk yarıyı 2-0 önde kapatmamıza rağmen 2. yarı Zurich bizi çok zorladı.4-1'i bulmamıza rağmen Zurich toparlanıp birden farkı 1'e kadar indirdi.Degen 87. dakikada 1 gol daha atarak farkı 2'ye çıkartıp bizi rahatlattı ve maçı 5-3 kazandık.Böylesine zorlu bir deplasmanda 5 gol atmak kolay değildi.Basel'in 2 puan önünde liderliğimizi sürdürüyoruz.

Dinamo Kiev 2-1 BSC Young Boys

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e deplasmanda 2-1 mağlup olduk.Üstelik Dinamo Kiev maçın ilk yarısında 1 penaltı atışından yararlanamadı.Kalecimiz Wolfli en iyi maçlarından birisini çıkarttı.Defans hattımız Sheva'yı durdurmakta güçlük çekti.89. Dakikada Dudar'ın attığı gol bizi biraz olsun umutlandırdı 2. maçta.Hiç yoktan deplasmanda gol atarak biraz olsun avantaj elde ettik.

BSC Young Boys 2-0 Dinamo Kiev

Cüney Çakır'ın hakemliğini yaptığı maçta Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup ederek gruplara kaldık.İlk yarı çok önemli ataklardan yararlanamadı 2 tarafta böylece ilk yarı 0-0 eşitlik ile sonuçlandı.Maçta çok şut olmasına rağmen hepside autu buluyordu.Buna son veren isim maçtaki ilk isabetli şutu atan Regazzoni oldu.Takımın beyni olan Regazzoni çok iyi bir düşünceyle takımımızı 1-0 öne geçirdi.Golü attıktan sonra Dinamo Kiev daha çok baskılı oynamaya başladı ancak bir türlü kaleyi isabet ettiremediler.Dakikalar 59'u gösterdiğinde Degen sahneye çıktı ve kafa golüyle takımımızı 2-0 öne geçirdi.Kalan 31 dakikada ise gol sesi çıkmayınca Dinamo Kiev'i toplamda 3-2'i mağlup ederek gruplara kaldık.

4 Maçın Değerlendirilmesi

K.Özkan : Öncelikle ligden başlayayım.Thun maçında gol yollarında çok etkisiz kaldık malesef.Dudar defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleri ile hayat veriyor bize.Ligde 4 golü bulunuyor takımımızın en golcü isimlerinden birisi.Zurich maçında ise gol düellosu oldu 4-1 öne geçmemize rağmen rakip az kalsın maçı çevirecekti neredeyse.Maçın 80. dakikasında Degen ve Regazzoni'yi yanıma çağırıp ikisinede sırasıyla tokat attım.Napıyorsunuz siz diyerek tepkimi ortaya koydum.Sonrasında Degen dersini almış bir şekilde attı golünü.Yanıma bile gelemedi bu sefer.Disiplini sağladığımı düşünüyorum takımda.Şampiyonlar Ligi hakkında konuşalım.Dinamo Kiev sert bir takım Sheva'yı durduramadık 2 maçta da.Ancak 2. maçta onların şutları kaleyi bulsa kesinlikle elenirdik.Şans bizim yanımızdaydı 2 maçta da.Sheva inanılmaz bir penaltı kaçırdı ilk maçta.Bu turu biraz da şansımızla geçtik diyebilirim.Gruplarda şans faktörü olmayacaktır kesinlikle.İyi oynayan kazanacaktır hep.Dikkatli olmalıyız.

Hep yenme olmaz.

sakary Ali Misafir

Gruplara kalman büyük başarı tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CL Gruplarında sıfır çekme de abi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by 16ali16 View Post
    Hep yenme olmaz.
    Xamax ve Dinamo Kiev'e yenildik şu ana kadar.Ligde Basel maçımızda var milli aradan sonra.O maçta çok zorlu geçecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gruplara kalman büyük başarı tebrikler.
    Sağol Ali büyük başarı oldu bizim için artık 4. olsak bile bir şey olmaz.Sonuçta gruplardan gelecek gelir önemli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    CL Gruplarında sıfır çekme de abi
    Bursa bile 1 puan aldı bizde en az 3 puan alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok ııı gıdıyorsun kaan CL de 1 den fazla puan alırsın Bursa aldı sen daha fazlasını al olmadı en kotu UEFA yaparız

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Üçüncü rövanşların sonuna doğru istifa gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@ Teşekkürler beyler birazdan grupları açıklayacağım.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri