Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 64.71%
  • K.Karabükspor kazanır

1 5.88%
  • Berabere biter

5 29.41%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş - K.Karabükspor [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakem hatasını anladı şimdide karabük'e çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Karabükspor'un 2, Beşiktaş'ın 1 penaltısı verilmedi, Beşiktaş'ın net golü sayılmadı. Uzun zamandır böyle saçma yönetilen bir maç izlememiştim.

Edit: Verilebilecek kırmızı kartlar da söz konusuydu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Hakem hatasını anladı şimdide karabük'e çalışıyor..
    Sanki Hakan'ın içinden geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazık olmuş hakemler uyuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son zamanlarda böyle hakem hataları görmedim..İki tarafıda bitirdi hakem.Verdiği kararlar ile berabere bitmesi normal hakem baya dengeledi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yazık olmuş hakemler uyuyor

Yahu nasıl hakemdir bunlar.Bunları hakemliğe atayanın aklından şüphe ederim ben.Çok net bir gol verilmemiş...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1-1 bitti hakem felaketti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abitoğlu ve yardımcıları tarihe geçecek bir maç yönettiler. Hepsine tek tek bravo.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Üst düzey maç oldu hayırlı olsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçın hakkı beraberlikti bence
    ama bu hakem hatalarının görmezdne gelinmesini gerektirmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her 2 takım içinde kabus gibi bir maç yönetti hakemler.Son nokta.Beş para etmez hakemlerimiz var.Resmen skoru kendileri tahin ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Karabük çok istekli oynadı. Net pozisyonlar buldu. 1-0 öne geçtikten sonrada BJK bastırdı ve golü buldu. Karabük'ün tek şanssızlığı BJK'nin 5-10 dakikalık baskısını atlatamamasıydı. Maçın hakemi saçmaladı.

Gol verilmedi. Fenerbahçe'ninde geçen sezonlarda Denizli'ye attığı böyle bir gol verilmemişti sanırsam. Emenike'nin pozisyonu net penaltıydı o da es geçildi. Kısacası beraberlik yerinde oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emenikenin ilk yarıdaki pozisyonu da penaltıydı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakem maçın önüne geçse de güzel maç oldu. İlk 60 dakika Karabük çok iyi oynadı. Üst düzey yardımlaşma, Emenike'nin hücumda etkinliği derken hem fazla pozisyon vermediler hem de hücumda pozisyonlar yakaladılar. Bu kısımda Hakan'ın Emenike'yi indirdiği pozisyon net penaltı ve kırmızı kartta verilebilirdi. Hakem o pozisyondan sonra kontrolü tamamen kaybetti zaten. Beşiktaş beraberliği yakaladıktan sonra maça ağırlığını koymaya başladı ve kalan sürede etkili olan taraftı. Son 5-10 dakikada Karabük'ü baya bunalttılar ancak sonuca ulaşamadılar. Bu bölümde Beşiktaş'ın golü de güme gitti, resimlerden de tamamen geçtiği anlaşılıyor. Hakem ikili mücadelelerde de çok kötüydü. Emenike'ye taban girmeyen sadece top toplayıcı çocuklar kaldı herhalde. Hakem maalesef maçın önüne geçti ve son zamanların en eyyamcı görüntüsünü sergiledi.

İkinci yarıya başlarken Sivok'la Toraman'ın yer değiştirmesi ve Sivok'un Emenike'yi alması Emenike'nin etkinliğini azalttı. Yücel hocanın son dakikalara girerken hücumcu çıkarıp defans alması da iyice gömülmelerine neden oldu. Topu uzaklaştırıyorlar, ilerde kimse olmadığından tekrar Beşiktaş yükleniyor. Bence hoca orda hata yaptı, defans değil en azından ortasaha sokmalıydı.

İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hakem çok ciddi hatalar yapmış.Simao'nun ceza sahasına girerken yapılan müdahalenin de içeride olduğunu söylüyorlar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

"Futbolun katili Türk hakemleri." Tezahürat ne kadar doğru.

17. Default

Hakemler kötü maç yönetti ama iki takım tarafında da kötü maç yönetti . Beşiktaş'ın golüne karşılık Hakan'ın da Emenike'yi düşürdüğü pozisyon %100 penaltıydı . Yani kararlar ortadaydı .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Beşiktaş'ın olası bir puan kaybı iyice uzaklaştırır Şampiyonluk yarışından takımı.
    Son 14 hafta puan farkı 12..

İki takım içinde maçı katleden bir hakem ve sahadan 1er puanla ayrılan iki takım.

Ama tebriği daha çok hak eden Karabükspor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Hakemler kötü maç yönetti ama iki takım tarafında da kötü maç yönetti . Beşiktaş'ın golüne karşılık Hakan'ın da Emenike'yi düşürdüğü pozisyon %100 penaltıydı . Yani kararlar ortadaydı .
    Bu nasıl bir mantık ya. Yanlış kararların karşılaştırması eşitlemesi mi olur ?

O işe girecek olursak sayacak çok şey var.

Simao'nun düştüğü posizyon net içerdeydi. Almeida'nın golü vs.

Bunları hiç konuşmaya gerek yok. Hakem bir tarafa yanlış düdük çaldıysa diğer tarafada yanlış düdük çalmak zorunda değildir. Oyunu dengelemek onun görevi değil oyuncuların görevi. İki takımda gerektiği kadar mücadele etti bence hakemin kararlarına ihtiyaçları yoktu ama işte gelin görün Türk hakemlerini böyle zevkli bir maçın önüne geçtiler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bazı arkadaşlar abartacakdır olayı Buyrun 2-3 sene öncesine gidelim ve izleyelim bakalım nasıl bir gol verilmemiş ..

http://www.youtube.com/watch?v=leZLE...layer_embedded

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın ilk yarısının son 15 dakikası ile 2. yarının sanırsam ilk 15 dakikasını izledim. Çok tempolu bir maç oluyordu. Ama hakemin maçı kaldıramayacağı hafiften hafife belliydi. Beşiktaş'ın yeni sol açığı çok etkiliydi. Kerim Zengin'i darmadağın etti. Emenike ise Beşiktaş savunmasını çok yıprattı ama o kadar çok tercih hataları yaptı ki... Son kararları (ki genelde şut oluyor) hep sorgulanacak türden... İlhan ise çok güçsüz, omuz omuza temasa maruz kaldığı anda teslim oluyor. Beşiktaş skoru 1-1'e getirmişti. Alır diyordum. Devamını izleyemedim. Çünkü Sports Tv'de Fenerbahçe Erkek Voleybol takımının maçı vardı ve Digital platformu değiştirmem, diğer odaya göç etmem gerekiyordu. Daha sonra maçın 1-1 bittiğini öğrendim ve şaşırdım. Epey tartışmalı kararlar olmuş. Şimdi Mustafa Denizli filan konuşuyor, hakemi günün manşetine koyuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    emenikenin ilk yarıdaki pozisyonu da penaltıydı bence

TRT'de gosterdiler, Emenike'ye mudahele net bir sekilde disarida oluyor, Simao ise net bir sekilde iceride. Karabuk'un 1 penaltisi yenmis, Besiktas'in da 1 golu ve 1 penaltisi. Ama bu mazeret olamaz, oyuncu tercihlerimiz ve oyunumuz cok cok kotuydu, hak etmedik maci.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki takımın da hakkı yendi açık şekilde ama uzun zamandır Türkiye'de kazanmak için savaşan 2 takım izlememiştim, teşekkürler 2 takıma da. Hakemler berbattı herkes söylemiş gerçi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

hakem gercekten maçı berbat etmiş, iki taraf adınada hatalı kararları var beşiktaş ın penaltısı golü yenmiş ki gol pozisyonunuda yapabileceği pek bişey yok bence hakemin oyuncular bile tam göremiyo, karabük tarafından da net bir penaltı es gecilmiş ve ibrahim toraman'ın kırmızı kartı.
    gözlemcisinden kaç alacak acaba abitoğlu bence baya bi süre yatar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bazı arkadaşlar abartacakdır olayı Buyrun 2-3 sene öncesine gidelim ve izleyelim bakalım nasıl bir gol verilmemiş ..

http://www.youtube.com/watch?v=leZLE0ZOzso&feature=player_embedded
    Benim de pozisyonu gördüğümde ilk bu pozisyon aklıma gelmişti.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Benim de pozisyonu gördüğümde ilk bu pozisyon aklıma gelmişti.
    Bu gol Denizli maçında oluyor Avrupa maçı değil Yanlış mı hatırlandın acaba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir de orta hakemlerimiz Dünya Kupası'nda maç yönetemez diyorduk.Bak işte buz gibi gol verilmemiş.Hataysa hata.Çok rahat İngiltere-Almanya maçını yönetebilirdi bu hakemlerimiz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yazık. Gerçekten Yazık. Böyle hakemler olduktan sonra bu kadar güzel bir maçı teknik açıdan konuşmak bile arka planda kalıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Gerek havanın soğuk olması,gerek bulunduğum tribünün genel olarak ruhsuz adamlardan oluşması nedeniyle uzun bir süre giremedim maçın havasına.Stad da biraz hayalkırıklığına uğraatı açıkçası.Tamam zamanı gelince atmosferin kralı oluşuyor ama gündüz maçında Yozgat Şehir Stadından hiçbir farkı yoktu İnönünün.Dediğim gibi ya bulunduğum tribünün (Kapalıya yakın yeni açık) sessiz olmasından ya da gündüz maçı olmasından.İkinci yarı hakem sağolsun ne üşümek kaldı ne havaya girme problemi.Golün çok net olduğu belliydi biz çok net gördük gol olduğunu.Hemen telefonla amcamı arayıp doğrulattım nolur nolmaz diye de,gol işte.
    Oyuna gelirsek çok kötüydük.Böyle olmamalıydı.Bastırırsın gol bulamazsın anlarım da,ilk yarı Simao defanstan top uzaklaştırmaya çalışıyordu.Hugo Almeida'yı doğru kullanamıyoruz.Adam pası alınca içeri gireceğine açıyı daraltıp orta açma eğilimine giriyor.İstediği pas veya pas türü diyelim o olmayınca olmuyor işte.Ya uzaktan şut pozisyonuna sokacaksın ya da düzgün kafa pası atacaksın.
    İkinci yarı Simao sol kanadı harika kullanıyordu.Nitekim golü de zorlaya zorlaya attırdı.Sonra Quaresma bey oyuna girdi,sağ kanat verimsizliği tavan yaptı.Hayır sonra ben q7'ı kötüleme bahanesi arıyor görünüyorum.Adamın oyuna girdikten sonra tek olumlu hareketi Nobreye açtığı bir orta onun dışında her top ona gidiyor,her topu güzelce eziyor.Eğer o girmeseydi ve Simao solda devam etseydi eminim golü çok rahat bulurduk.Kapanan takımların gol yedikten sonraki moral bozukluğu devresinde bile bulurduk golü hemen ardına.Taktik hataları,hakem hataları ve Karabükün mücadelesiyle dolu bir maçtı.Emenikeyi tebrik ediyorum mahvetti Toramanı.Nasıl zorladığını stadda daha rahat görüyorsunuz.Ve stadın önemli bir avantajı da boşa kaçan adamların hepsini görmek.Burdan da Hakanın topu oyuna sokma zekasının olmadığını anladım.2 kere Hilbert bir kere de Simao bom boş koştu o noktaya gnderebilse fm vari bir gol seyredebilirdik.Herneyse tebrik ediyorum Karabükü değerli bir 1 puan çıkardılar.

Emenike bizim lige fazla, Premier Lig'de çok rahat oynar.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri