Mekan oynatıyor galiba deplasmandada böyle oynasak neler neler olur.
Mekan oynatıyor galiba deplasmandada böyle oynasak neler neler olur.
Bu arada İvesa sakatlandı o golden sonra...
Hazır böyle fırsat yakalamışken fark yapabilsek bari.Uzun süredir - lerdeyiz averajda.
Fena şoktayım şu anda, bu takım böyle oynasın her maça giderim. Kazım bile sinir etmiyor beni hatta ön yargım olmasa helal falan diyeceğim o derece. Tabii daha erken bizim takımın herşeyi içine etme potansiyeli oldukça yüksek.![]()
Sabri atıyordu kaleyi buldu en azından![]()
Hakan Balta varken herşey mümkün.
Fenalardayım bu biz miyiz ?
Bu Galatasaray asıl önceki haftalardaki takım kimdi ?
Bizim takım deplasmanda böyle olamaz ama.Mekan çoşturuyor takımı.
Sivas maçı sonrası da bunu söylemiştim.Tek korkum deplasman maçlarında takımda ki heves kaybı.Bu sanırım böyle gider bu sezon.
Harry Kewell 3 oldu.
3-0 Harry Keweeeeeeeeel !!!
Müthiş oynuyoruz şu taraftar deplasmanada gelsin şhow yapmaya![]()
Oz büyücüsü geri geldi ultrAslan kendini kanıtlıyor yok böyle bir şey ya![]()
Kewell da attı, işte şimdi tam manasıyla keyiflendim.![]()
Yanlış anlamayın mekan oynatıyo hocam.![]()
Uzun bir aradan sonra averajımız eksilerden kurtuldu.Şu stadta Harry Kewell gol atsa diyordum istedim oldu.
İlk yarı mükemmele yakın oynadık takım gerçekten çok istekli. İlk yarıda en iyiler bence Lorik Cana ile Colin Kazım'dı.
Cihan Haspolatlı'dan sağ bek yaratan takımımız Lorik Cana'dan stoper yaratmayı başardı tebrikler![]()
Lorik ilk yarının son pozisyonunda bir orta saha refleksi sergiledi ama. Havadan gelen ortayı ceza sahasında göğsüyle kontrol etti tam olarak da boş değildi etrafı. Bu karakteristik özellikler başımıza iş açabilir. Bence en iyisi herkesin yerli yerinde oynaması.![]()
Hep böyle oynasınlar canımızı yesinlerNeydi öyle hala inanamıyorum.Muhteşem oynuyoruz.İlk defa bu sezon bu kadar istekli ve iyi gördüm takımı.Muhteşemiz gerçekten.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.Oyuncuları ısınırken gösteriyordu.Batuhan Mustafa Sarp'a cucuk hareketi yaptı![]()
Şimdi bu galibiyetiniz ne baltanalardı ama neyse![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Milan Baros'ta çıkıp gol atarsa yeter![]()
M. Sarp su güzel futbola gölge düsürmez umarim.
İyi ki Keita yok.Yoksa Batuhan'ın cucuk hareketinin sonuçları farklı olabilirdi![]()
Tam spiker 'Top Galatasaraylı oyuncuların ayağına yapıştı adeta' dedi ve 2 saniye sonra Sabri topu kaybetti , komiğime gitti
Galatasaray iyi paslaşıyor gördüğüm 15 dklık süreçten bunu çıkarmak mümkün. Neill yerini hiç yadırgamamış tam bir profesyonel gerçekten. Yeteneği doğrultusunda elinden geleni vermeye çalışıyor.
Baros oyuna giriyor bu arada..
Milan Baros oyuna girecek hazırlanıyor
Edit: .Kewell çıkıyor Baros oyunda.Bu arada direkten döndü şutumuz.
Ve sarp girdi Neill disarda.
Burhanla fark 2 ye indi.