Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Şampiyon Galatasaray

Yaw şampion olunca "Karşı" takımlar hemen parasızlığımızı söylüyolar.Ama biz uefa kupasınıda böyle zor şartlar altında aldık dimi ama

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bi şampiyon olduk 3 gün okula gidemedim,forum kapalıydı...eee nerde kutlayabildim ki yani bişi anlamadım

süper bi geceydi.kendimi sitenin ana caddesinde buldum.10 metre bayrak açtık herkes altından geçti arabayla.terden ölüyordum eve geldim uyumaya.babam yataktan çıkardı kal floryaya...dışarı bi çıktık 16 araba konvoy.önmde dayım.(denizli maçı sattı diyen ahmak.meğer yemiş beni)floryaya gittik bne pencereden inmedim.haliyle sabah bi kalktım orhan gencebay gibiyim.boyun kımıldamıyo.belden dönüyorum.mükemmel bi geceydi...

tabi sevinenin olduğu gibi üzülenler de olacaktı...fenerbahçeli futbolcuları tebrik ediyorum sonuna kadar dişediş mücadele oldu.ama maalesef tek taraf gülecekti.ayağına sağlık 18 takımın da..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kızılay meydanındaydım bende güvenparkta zevkten dört köşeydik hepimiz ankaralılar bilir ankaralı aslanların mekanı karanfil sokaktır tam bir cümbüş vardı hele son o 16 dakika ölüyoduk hepimiz zaten sinirden ağlayanlar şapiyonluğu erkenden kutlamaya başlayanlar herkes bi alemdi güzeldi bir an kendimi kaybetmişim oturmuş kafamı ellerimin arasına almış kalmışım öylece taki millet bitti diye haykırana kadar hayatımda yaşadığım en anlamlı şampiyonluklardan birisiydi kutlamasıda ona göreydi tabi yüzlerce kişi sokaktaydık çok güzeldi çok zevkliydi ŞAMPİYON GALATASARAY

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

staddaydım daha ne olsun ..
    kabus gibi 15 dakika, rüya gibi bir gece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de stattaydım. Bir daha böyle bir gün yaşanamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Telegoldeki fasıl da bayağı güzeldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

aziz yıldırım istifa yaprak yine gündemi değiştirdi bu hafta herkez onu konuştu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    staddaydım daha ne olsun ..
    kabus gibi 15 dakika, rüya gibi bir gece

Hani sen Blind Guardian konserine gidiyordun
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by emre1905
    aziz yıldırım istifa yaprak yine gündemi değiştirdi bu hafta herkez onu konuştu
    gündemler değişir ama şampiyonlar ve tarih değişmez

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Quote Originally Posted by meddah
    Hani sen Blind Guardian konserine gidiyordun

gitmedim, iyi ki gitmemişim.. şampiyon olur muyuz diye kumar oynadım, ve tuttu.. ne blind guardianı ya bırak ya ..

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Herkes hayatının dersini aldı bu şampiyonlukla.Bu gurur,şeref,haysiyet ve sadakatin endüstriyel futbola karşı kazandığı bir zaferdir! hayatım boyunca o gece yaşadığımız duyguları;futbolcu,taraftar ve yöneticilerimizin yüzü ile rakibin yüzünü asla unutmayacağım ve unutturmayacağım.
    Medyayı kınamaktan,aşağılamaktan bıktım ama zorla kaşınıyorlar.5 dakika şampiyonluğumuz 2 saat ise fener konuşuluyor,bu kadar olmaz.başta atv olmak üzere,star,kanald,show,trt,skytürk.sadece geçen salı gecesi habertürkteki şeref tribünü beğendim ve tebrik ediyorum.medyaya yakışabilecek tek programdı.zerre de umrumda değil açıkçası biz şampiyonluk sevincimizi yaşayalım,medya da fenerlileri uyutmaya devam etsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu konudan ben de rahatsızım, Şampiyondan çok Fenerbahçe konuşuluyor medyada. Tabi fenerin bu akıllı stratejisi sayesinde. Aziz yıldırım istifa etmesieydi gayet iyi biliyordu ki Galatasaray'ın programları daha çok yapılacak, fenere daha çok yüklenilecek. Fakat istifa ederek yine ilgileri üzerine çekti.

Onun için istifa etmiş etmemiş önemli değil açıkcası, zira kendi adamını başkan seçtirip kulübü yönetmeye devam edecek nede olsa...

Quote Originally Posted by 11
    Herkes hayatının dersini aldı bu şampiyonlukla.Bu gurur,şeref,haysiyet ve sadakatin endüstriyel futbola karşı kazandığı bir zaferdir! hayatım boyunca o gece yaşadığımız duyguları;futbolcu,taraftar ve yöneticilerimizin yüzü ile rakibin yüzünü asla unutmayacağım ve unutturmayacağım.
    Medyayı kınamaktan,aşağılamaktan bıktım ama zorla kaşınıyorlar.5 dakika şampiyonluğumuz 2 saat ise fener konuşuluyor,bu kadar olmaz.başta atv olmak üzere,star,kanald,show,trt,skytürk.sadece geçen salı gecesi habertürkteki şeref tribünü beğendim ve tebrik ediyorum.medyaya yakışabilecek tek programdı.zerre de umrumda değil açıkçası biz şampiyonluk sevincimizi yaşayalım,medya da fenerlileri uyutmaya devam etsin.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Bu konudan ben de rahatsızım, Şampiyondan çok Fenerbahçe konuşuluyor medyada. Tabi fenerin bu akıllı stratejisi sayesinde. Aziz yıldırım istifa etmesieydi gayet iyi biliyordu ki Galatasaray'ın programları daha çok yapılacak, fenere daha çok yüklenilecek. Fakat istifa ederek yine ilgileri üzerine çekti.

Onun için istifa etmiş etmemiş önemli değil açıkcası, zira kendi adamını başkan seçtirip kulübü yönetmeye devam edecek nede olsa...
    volkan abi aynen katiliyorum sanaa...

20 : 45Denizli il trafık kodu ( 20 ) Manisa il trafik Kodu ( 45 ) al Sana
    20 : 45 Tesadüf Böyle olur )

Adnan polat büyük adamsın wesselam.

Maçtaydım şampiyon olduğumuz gün.. son 16 dk 16 gün hatta sene gibi geçti..

Ama şampiyon olduk. Doğrusunu söylemek gerekirse Fenerbahçeli futbolculara ve taraftaralara üzüldüm ama yönetime sevindim
    -

Bende maçtaydım mutthiş atmofserdi yahu İnşallah Seneyede Aynı sevıncı yaşarız

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ABOOO
    Kutlarım Galatasaray'ı.

Bütün yazışmalar sevgi, saygı çerçevesinde olsun, buna dikkat etmenizi rica ediyorum herkesten..
    ABOO sürekli Galatasaray'ın kesinlikle şampiyon olamayacağını,Gerets'in takımlarının 2.devrelerde düşüşe geçtiğini iddaa ediyordun

tüm forum olarak bi açıklama bekliyoruz

bide aklıma gelmişken atalarımızın bi sözü vardı:büyük lokma ye ama büyük laf konuşma

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

aboo siteye uğrar da görürse açıklama yapar herhalde

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri