Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

12 50.00%
  • D.Kiev kazanır

10 41.67%
  • Berabere biter

2 8.33%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - D.Kiev [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç]

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

quaresma turun gittiğini görünce deplasman için yatış aldı bana göre.gördüğü kart profesyonel oyuncunun göreceği kart değil.kieve götürülmesi lazım her ne kadar tur gitmiş olsada.

2. Default

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    bu seneyi artık gözden çıkartıp derbiler ve Türkiye kupasına asılmalıyız.
    bu maçtan öncede basındaki demeçlerde lige havlu attık tek hedef avrupa deniyordu.ben anlamadım sezon başında transferni yapıyosun 2 maç kaybediyorsun sonra bu seneyi bıraktık seneye bakıcaz diyip devre arası simao almedia gibi oyuncuları türkiyeye getiriyorsun hala bu sezonu bıraktık.Bu oyuncular madem çok iyi madem çok etkili madem üst düzey 1 2 haftada takıma uyum sağlayıp ligte ilk 3 e bile girilebilirdi. q7 bugünde gecen haftada kendini parçalıyor oynucam diye belkide sezon sonu gitmek için performansını göstermek istiyor başka takımlara.q7 falan giderse'de diğer sezon hedefleri ne olur bilinmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Penaltıdan sonra bıraktım , Q7 niye atıldı ?

Edit. Hemi de direkt görmüş. Vay anam vay. Kupayı alsak da bari seneye Avrupa'ya gitsek.
    Rakibine tekme attı..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quaresma,yapmaması gerek tabi.Ama ondan başka ileriye depar atacak hiç bir adam yok.Dayanamadı cezasını da Beşiktaş çekecek.

Bu arada Anıl Quaresma Garmash'ye topsuz alanda tekme attı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazıklar olsun Türk Futbolu.Her sene aynı senaryo.Yeter artık ya.Avrupa'ya çıkış yasağı gelmeli bizim kulüplerimize.Dünya 3.lükleri ile falan övünüyoruz ya,kendimizi büyük görmeye devam ediyoruz ya,her sene bu şekilde elenmemize rağmen hala hatalardan ders alınmıyor.

Bugün Avrupa'nın adı sanı duyulmamış takımları bile futbol oynamayı öğrendi,biz öğrenemedik.Aris,Man.City'e kafa tutuyor,biz Avrupa'nın orta halli takımlarına bile eleniyoruz.

Türk Futbolu'nda yabancı kontejyanı serbest kalmadıkça,zihniyetler değişmedikçe,rakip takımlar örnek alınmadıkça,her mevkide aynı kalitede adamlar ve yedeklerde de en az o kalitede adamlar olmadıkça başarı gelmez.Gerekçeye bakın;yabancı kontejyanı serbest kalırsa Milli takımlar bazında başarı gelmezmiş.Şimdi de çok başarı geliyor ya zaten...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takım defans yapmıyorki nasıl maç kazansın.Defansın daha bir pozisyon çıkardığını görmedm.Shuster başkalarına laf atmaya devam ede dursun günümüz futbolunda defansta yok demekki.Hoca türkiye gerici bir ülkedir 60ların futbolunu oynat bize yeni icatlar çıkarma

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ayrıca kişisel yorumumdur ibrahim üzülmez'inde saf dışı olmasıyla önü iyice açılan ismail köybaşı yeni bir sabri olma yolunda ilerliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma'nın da atılmasıyla beraber Kiev'e gitmemize gerek kalmadı.Hem ki eleneceğiz.Boşuna gidip yorulmasın o oyuncularımız oraya kadar.Bugün Quaresma haricinde bütün takım kötü oynadı.Kiev iyi kapandı,iyi kontraya çıktı.3 tane duran top organizasyonundan bulduğu golle turu büyük ölçüde garantiledi.Schuster gitmeli mi? Daha erken.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kamuoyunda genellikle Man. City maçı düşünülüyordu.. Düşünmeye devam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yunus kardeşim iş o muhabbetlere girerse burada sabahı ederiz Gerçi varsın edelim ama olan bizim gözlerimize olur uykusuzluğu biz çekeriz onun dışında hiç kimsenin umrunda olmaz.Avrupa'da bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar kulüp altyapısıyla bir yerlere gelebiliyor onun dışında bir cacık olduğu yok.

İnter dünya devi Barcelona'yı eleyip şampiyon oluyor , kadrosunda italyan yok. Ama İnter ooo süper takım helal olsun adamlara.

Manu iki sene üst üste final oynuyor kadrosunda 3 tane ingiliz var benim hatırladığım. Rooney Carrick ve Scholes. Ama işin ilginci Şampiyonlar Ligi'nde yerli oyuncusu olmadan şampiyon takım çıkartan İtalya bir önceki dünya şampiyonu. Heyret yahu!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle organizasyon konusunda çok eksiktik, Guti etkisiz olunca sadece bireysel çabalarla bir şeyler yapmaya çalıştık, Quaresma çabaladı, Bobo ve Nobre de birşeyler denedi ama çok topla buluşamadı. Ernst iyiydi, İsmail çok hata yaptı ama istekliydi. Ferrari bana bayağı iyi gözüktü.

Hakem ise sertliğe hiç kart göstermedi, rakipteki Almeida en az 4 kere sarı kartlık müdahele yaptı, Quaresma'nın son dakikadaki pozisyonu da penaltıydı, Quaresma zaten sinirliyken bundan sonra sinirden saçma bir faul yaptı. Nouma'nın

Bence ne olursa olsun Schuster'de ısrar edilmeli, bazı hamlelerini ben de anlamıyorum ama hücum futbolu oynayan, takımdaki yıldızları kontrol eden bir hoca kalmalı, o gidince yerine daha iyisi mi gelecek sanki?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kiev dahada gerilere gitti 40 - 50 lerin topunu oynadi bugun , Besiktas'da GS ile birlikte Turkiye Kupasi'ni almak icin ugrasicak yoksa seneye UEFA'ya bile gidemeyebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yunus kardeşim iş o muhabbetlere girerse burada sabahı ederiz Gerçi varsın edelim ama olan bizim gözlerimize olur uykusuzluğu biz çekeriz onun dışında hiç kimsenin umrunda olmaz.Avrupa'da bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar kulüp altyapısıyla bir yerlere gelebiliyor onun dışında bir cacık olduğu yok.

İnter dünya devi Barcelona'yı eleyip şampiyon oluyor , kadrosunda italyan yok. Ama İnter ooo süper takım helal olsun adamlara.

Manu iki sene üst üste final oynuyor kadrosunda 3 tane ingiliz var benim hatırladığım. Rooney Carrick ve Scholes. Ama işin ilginci Şampiyonlar Ligi'nde yerli oyuncusu olmadan şampiyon takım çıkartan İtalya bir önceki dünya şampiyonu. Heyret yahu!
    Haklısın valla.Gel de bunu bizim güzide(!) futbol yöneticilerimize anlat.Başta TFF olmak üzere.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    ayrıca kişisel yorumumdur ibrahim üzülmez'inde saf dışı olmasıyla önü iyice açılan ismail köybaşı yeni bir sabri olma yolunda ilerliyor..
    Sırf bu maçı gözlemleyerek konuşmamalısın bence. Bu maç takımın en kötülerindendi kabul ama kesinlikle ondan vazgeçilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

her lig maçı sonucu türk takımlarına türk futboluna sert diyen..
    türk futbolunu ve takımalrını küçümseyen schuster bugungu maça nediyecek...
    merak ediyorum ya bugunkü bjknın hali neydi..asıl suç futbolu bilmeyen yönetimde...
    2 futbolcu alarak uefa naraları atıp taraftarı kandırdıkarı için..
    bak kieve yıldız bir sheva var oda 34 yaşında geri kalanlar ortalama futbolcu..
    ama kievde asker futbolcular var koşan mucadele eden..bjkda bu yok..
    yöneticiler ve bjk taraftarı futbolu play station futbolu zannettikleri sürece...
    bu iş bütün türk takımlarına hayal.....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yazik oldu, fena kura cekmedi diye sevinmistik.

Schusterin aciklamasini merakla bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dedim ben ukrayna takımları özellikle kiev ve shaktar bizim takımlarımızı ezer diye maçı izlemedim ama skor açık schuster le devam ederse beşiktaş bizim arkamıza düşer bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo ve Nobre neden pozisyona giremedi?

Schuster: "Bunu onlara sorun"

...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    bu maçtan öncede basındaki demeçlerde lige havlu attık tek hedef avrupa deniyordu.ben anlamadım sezon başında transferni yapıyosun 2 maç kaybediyorsun sonra bu seneyi bıraktık seneye bakıcaz diyip devre arası simao almedia gibi oyuncuları türkiyeye getiriyorsun hala bu sezonu bıraktık.Bu oyuncular madem çok iyi madem çok etkili madem üst düzey 1 2 haftada takıma uyum sağlayıp ligte ilk 3 e bile girilebilirdi. q7 bugünde gecen haftada kendini parçalıyor oynucam diye belkide sezon sonu gitmek için performansını göstermek istiyor başka takımlara.q7 falan giderse'de diğer sezon hedefleri ne olur bilinmez.
    en basit bi transferin bile bi takıma alışması bi kaç ayı buluyor bence almeida ve simaoda bu takıma bu devre tamamen alışıp gelecek sene tam performans sergileyeceklerdir. ilk 3te bitirebilirdik ve bunun mazereti olmaz ama sakatlıklar basit hatalar ve hakemler gibi dış etkilerde işin içine girince sonuç kaçınlmaz oldu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu Shevchenko Türk takımlarını çok seviyor yahu.

1 mayıs 1996 türkiye ukrayna maçı 1 gol
    21 eylül 1999 ac milan galatasaray maçında 1 gol
    21 kasım 2000 milan galatasaray maçında 1 gol
    23 kasım 2005 fenerbahçe ac milan maçında 4 gol
    17 kasım 2004 türkiye ukrayna maçında 2 gol
    13 eylül 2005 ac milan fenerbahçe maçında 1 gol
    17 şubat 2011 beşiktaş dinamo kiev maçında 1 gol 1 asist

Sıkıyorsa Burda da Hakem Hakkında Konuş, Türkiyedeki Gibi Hakemlere Sallamak Olmaz. Sen Kendini Bil Kendini, Bilmezsen Haddini Bildirir Elin Uşakları.

Türkiyede Kaliteli Futbolun F'si Bile Yok Kendimizi Kandırmaya Devam Edelim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya böyle her maçtan sonra sağa sola salamayla olmuyormuş dimi sayın Shuster...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Rahatsızlık duyan eve gitsin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

''BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK''
    Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

''BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK''
    Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:
    ''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taraftarın sakin olması lazım. Schuster istifa ederse çok zor toparlanırız. Biraz sabredilirse iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    "Rahatsızlık duyan eve gitsin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

''BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK''
    Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

''BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK''

Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:
    ''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.
    Af buyur neyBişey yapamıyo daha umut dağıtcam diye uğraşıyo.Bu adam hakikaten manyak.60'ların futbolunu oynuyo diyodu Konya'ya kendisi bugün onu oynatsa berabere falan kalırdı belki onu da beceremediler.

Olur mu Olur Niye Olmasın Gider Kievde Aslanlar Gibi 5 Atar Geliriz

Tabi Ama Oynamasını Bilirsek

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Çok orjinal sataşmalar var, sabah sınava gircem, hiç bulaşmak niyetinde değilim. 1-4 çok net skor. Tur gitti, lig gitti, Türkiye Kupası da varsın gitsin. Ben razıyım, 100 yıllık takımım tarihinde her sene 1 kupa almış değil ya... Gelecek görüyorum, yıldızlar geliyor gidiyor, şanssızlıklar biraz fazla bizimle uğraşıyor, takımda bu şanssızlıkların üstesinden gelebilecek kadar güçlü değil henüz. Elbet hocada yanlışlarından dönecektir, en azından pozitif oynatmaya çalışıyor. Kesinlikle sabredilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Artık bu turun çevrilmesi çok zor. Karşıdaki takım boş değil. Beşiktaş'ta ciddi bir forvetsizlik sorunu var. Kaliteli bir forvet almalıydı Beşiktaş. Türkiye Ligi'nde idare edersiniz ama Avrupa'da işte böyle olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Maç hakkında söylenebilecek pek bişey yok zaten. Dinamo Kiev 4 tane golünü attı döndü evine.Tebrikler Shevchenko ve arkadaşlarına...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Star muhabirinin sorduğu sorular nedir öyle? .

Schuster'e ;
    Hakan Arıkan'ın performansından memnun musunuz? Adam ne desin berbat mı desin... Schuster de sadece "sí" diye yanıtladı zaten
    Bobo ve Nobre neden pozisyona giremedi ? Schuster: Bunu onlara sorun !

Guti'ye ; Kariyerinizde bir Avrupa maçında bu kadar farklı mağlubiyet hatırlıyor musunuz?

Çok mantıklı, zeka parıltıları içeren sorular.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri