Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

2 13.33%
  • Kayserispor kazanır

3 20.00%
  • Berabere biter

10 66.67%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 117 sonuç

Konu: Trabzonspor - Kayserispor [23. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2 mutlak golü önleyen Glowacki bu sefer golü atmış 3-3

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yattara yaptı gene yapacağını

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ne maç oluyor yahu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Gol oldu 3-3...Glowacki bugün çok iyi işler yaptı...
    Kaç tane golü tek başına kurtardı sonra da gitti beraberlik golünü attı adam helal valla

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla bu maça yürek dayanmaz son dakikalarda bir gol daha olur mu dersiniz Trabzonspor yükleniyor köşe vuruşu kullanılacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-3 oldu bee güzel maç oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

90+5 verildi açıkcası 1 gol daha olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beş dakka uzatma bu maç böyle bitmemeli bi gol daha

aman allahım kayseri neler yapıyo öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az kaldı atıyordu kayseri , mehmet bencillik yaptı bitirdi pozisyonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Liderliğimiz hayırlı olsun bi daha vermemek ümidiyel

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Maç Bitti Fenerbahçe Lider Oldu H.Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güzel maç helal olsun iki takıma da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni lider Fenerbahçe !

Nesil
    2006

Lider mi olduk? Tamamdır başımı yastığa huzurlu koyacağım. Teşekkürler Kayseri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel maç oldu Trabzonspor'un işi çok zor açıkcası daha Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarına çıkacak Bursaspor ile sahasında oynayacak.Daha çok sular akar bu yarışta...

Bu Kayserispor birkaç takviyeyle ligin tozunu attırır seneye! Bir kaleci, bir sağ bek lazım
    stoperi unuttum
    Last edited by Deus Dominus : 27.Şubat.2011 at 22:12

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maç 3-3 bitti.Gerçekten çok güzel maç oldu.Tempolu vs vs.

Ama anlamadığım iş şu arka sayfalarda arkadaşın biri yok şöylede böylede Volkan Babacan'da falan filan yazmış.İşin aslını açıklayayım mı ben sizlere ;

Fenerbahçe her sene bilerek taraftara sıkıntı yaşatmak için liderin puan farkı açmasını bekliyor.Sonra bakıyor iş artık ciddiye binmeye başlamış gidiyor kaleci satın alıyor hakem satın alıyor baktı olmadı rakip takımın hepsini satın alıyor.Baktı olmadı ne yapacak diye düşünürken bu sefer taraftar falan satın almaya başlıyor.Sonra ne oluyor Şampiyon olamıyor seneye yine aynılarını yapıyor bu Fenerbahçede bi garip yahu. ( Komik -- Komikler )

Evet Lider olduk ve Haftaya Trabzonun çok önemli bir deplasmanı var.2.Yarı inanılmaz düşüşe geçen Trabzonspor'u da tebrik ediyorum hep böyle devam etsinler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Glowacki 2 topu çizgiden çıkarıp beraberlik golünü attı daha ne diyilebilir ki eğer Trabzonspor 1-2 puan farkla olur da şampiyon olursa bu geceyi ve Glowacki'yi unutmasın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    onu bunu geçicsin gelip kadıköyde yeneceksin rakibini yenemiyorsan gündemi değiiştirmeyeceksin
    volkan o golü yemese fenerbahçe maçı alamayacak mıydı kayseri size attığı gibi bize de golünü atsaydı taktığımız at gözlüklerini bikenara bırakalım oynanan futbola bakalım artık

sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.

valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.

maça gelince,

Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Kayseriyi tebrik etmek istiyorum, Daha doğrusu Şota'yı.. 90+5. dakkada bile gol için saldıran bi Kayserispor vardı sahada ve bu Türkiye'deki futbolun geliştiğini gösterir bence..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın son 20 dakikasını izledim. Beni asıl sevindiren ligin bitimine uzuuun bir hafta varken gelen liderlik değil, beni asıl sevindiren bu iki takımı da üstün bir oyun ve net bir skorla yenmiş olmamız... Çünkü hakikaten her ikisi de çok iyi ve diri takım... Gerçi benim izlediğim bölümler Rus ruleti gibiydi. Ama tempo ve heyecan müthişti. İşte bu kalitede iki takımı üstün bir oyunla yenmiş olmak... Fenerbahçe taraftarını asıl umutlandırması gereken budur. Yoksa daha kocaman bir 11 hafta varken, averajla gelen liderlik değil...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ortam gerilmesin ama sen 9 puan farkla 2.yarıya lider girip 6.Hafta sonunda Liderliği kaptırıyorsan suçu kimsede aramayacaksın kendinde bulacaksın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ilk yarının 6. haftasında Bursanın 7 puan gerisindeydik, o zaman da sevinenler vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kağıt üzerinde 2 takım da puan kaybetmiş gibi gözükse de oyuna baktığımızda bu maçtan 1 tarafın puansız ayrılması haksızlık olurdu ve bana göre iki takım da 1'er puan kazandı. Özellikle son 15 dakikada maç iki tarafa da gidebilirdi. Hem Trabzonspor hem Kayserispor kazanmak istedi. 90 küsürde Trabzonspor baskı kurarken Kayserispor oyuncuları zaman geçirmeye oynamadı. Çünkü karşı atakla onlar da maçı kazanmak istedi. Bana göre bu çok önemli. Trabzon deplasmanında ligimizdeki en az 15 takım son dakikalara beraberlikle girmişse o skorun üstüne yatmaya çalışır ama Kayseri bunu yapmadı.

Kayserispor'un yabancıları büyük katkı sağlıyor. Ziani, Amrabat ikilisi çok iyidi. Özellikle Ziani'nin 2. goldeki asisti muhteşemdi. Kayseri defansında Serdar da baya iyidi. Trabzonspor'da Glowacki iyi oyunuyla göze battı.

Sezonun en iyi maçlarından biriydi. İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sevinenler elbet olacak önemli olan aynaya bakıp kendinle yüzleşebilmek

Kötü futbol ve hazin son oldu.Devamı gelir mi gelmez mi tartışılır ama şuanda hakkın yerini bulduğu bir sıralama var ya 2.yarı itibariyle gerisi mühim değil..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç bitimi hakemin kafasını kanatmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kim yaptıysa bulunur cezalandırılır umarım.

Takımlarımızın kalitelenmesi açısından çok mutluyum herkes güzel transfer yapıyor her takımın korkulacak silahları var antep - kayseri - bursa yükselişi aldıkları oyuncular vizyonları oynadıkları futbol falan çok şey değişti gerçekten ligde.

Umarım daha da gelişiriz.Liderlik güzel , emaneti geri almak güzel

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

umarım doğrudur, ve 5-6 maç kapatma verirler, bu bize olumlu yansır, avni aker bize cehennem anasına yanayım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu arada (gollerin tamamını yeni izledim) Kayseri kalecisinin yediği golerde pek Volkan Babacan'în yediği golü aratacak cinsten değilmiş hani. 1. ve 3. gol kaleci hatası... Hani Trabzonspor başkanı "bize de hata yapsınlar" demişti ya. Yaptılar; hemde iki tane...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    umarım doğrudur, ve 5-6 maç kapatma verirler, bu bize olumlu yansır, avni aker bize cehennem anasına yanayım
    Hakemin kafasını yarıyorlar umarım doğrudur diyorsun , millete şike yapıyor diyorsun

Cidden nasıl bir vicdan bu ?

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri