Gol Ceyhun 1-1 yapıyor durumu...Adam 61'de girmişti duran toptan attınedir bu BJK'nin duran toptan yediği goller...
Gol Ceyhun 1-1 yapıyor durumu...Adam 61'de girmişti duran toptan attınedir bu BJK'nin duran toptan yediği goller...
1-1 oldu, Ceyhun.
1-1 oldu yürü be trabzon saldır Trabzon....
Sivok 2. sarı kırmızı
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sivok atıldı Saldır Trabzon..
Sivok kırmızı yedi.Şimdi Trabzonspor alabilir maçı...
Ceyhun attı 1-1 oldu.
Yan top hastalığımız devam ediyor.
Sivok kırmızı kart gördü.
Bu penaltıda verilmez mi Hakem !
Penaltı + Kırmızımı Gerekirdi Pozisyona ??
Trabzonspor'un net penaltısı verilmedi...
Çok ama çok net penaltı bu pozisyon. Bu kadar kötü maç yönetilmez.
Yahu Burak niye kendini yere atsın zaten topa yakındı atardı hemen golünü saçmalık resmen...%100 Penaltıyı vermedi hakem...Hakemler bu sene çok ama çok kötü...
Hayır o yanlı yönetim oluyor vermesin olur mu öyle.Verse yarın çıkar biri der 'Trabzonspor'un penaltısını irdeleyelim'.
Burak attı 2-1 önde Trabzonspor...
Gollllllllllllllllllllllllllllll Burak Yılmaz Golllllllllllllll Gollllllllllllllll Golllllllllllll Helal olsun Trabzonnnnnnnnn
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Burak be
Trabzon bu maçı bu şartlarda kazanırsa çok önemli bir ivme yakalayabilir...
I'm back...
Profesyonel bir takımın yemeyeceği goller yiyoruz gerçekten..
Ve Bitti Helal olsun Trabzon... Biz olamazsak bile inş. siz Şampiyon olursunuz.
Maç Bitti 2-1 ve Hakem Birilerine Çalıştı Evet .. 1-0'ken Hakem "Birilerine" Çalışır Şimdi Sorsak Çok Süper Maç Yönetti Hakem Derler ..
Bjk nin golü bizim penaltı ve kırmızı kartımız verilmedi, ben net hakemin isteyerek verdiği kararlar olduğunu düşünmüyorum, o yan hakem ilk yarı Burak'ın 1 metre geriden kafasına da ofsayt verdi.
Neyse, bir maç kazanılır, bir maç kaybedilir, ama karakter önemli bir şey, haftadan haftaya değişmez, lütfen karakterimizi kaybetmeyelim.
Tebrikler Trabzonspor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçı kazanırken Trabzonlular Beşiktaş niye maça prim veriyor Fenerle anlaştı diyor, Trabzon yenince Fenerliler maç sattınız diyor. Ne olacak şimdi? Kim haklı?