Ne ara geldi bu kariyer !!!bir!.Baltalama ve kariyer açma dönemim gelmiş anladım ben.
Ne ara geldi bu kariyer !!!bir!.Baltalama ve kariyer açma dönemim gelmiş anladım ben.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kalite farkı var abi üzülme zamanı gelir eleriz![]()
Başlık arıyorum dedecim geliyorum yanına.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar...
14. Hafta
0-2 geriye düştüğümüz maçta harika bir geri dönüş yaparak 3-2 kazanmayı başardık.
15. Hafta
Şampiyonluk yolunda 2. sırada bulunan rakibimiz Orduspor'u Quartey ve Yurchenko'nun 4'er golüyle yendik.
Puan Durumu
Hocam İsmail görmesin.![]()
16. Hafta
Hakem maçı resmen katletti. Hem bize hem Erciyes'e 2 kırmızı kart çıkardı. Ama kazanmayı başardık.
Orduspor'un Hocasını İstifaya Davet Ediyorum![]()
20. Hafta
Az kalsın lig sonuncusuna puan veriyorduk ki 3 puanı kapmayı başardık.
Puan Durumu
çok iyi gidiyorsun zenke ve agbetu yu göndermeni anlayamadim ama ikisi de hizli kanat oyunculari...
Niye istifa etsin ya. 3. sıradalar daha ne olsun
İkisinide kullanmayı bir türlü beceremedim. O yüzden elde tutmamın pek mantığı yok. Agbetu'yu Sivas'a geri gönderdim. Zenke ise Eskişehirspor'da kiralık. Gelecek sezon Zenke'nin durumuna bakacağız.
Devre Arası Transfer Sezonu sona erdi. Herhangi bir futbolcu ile anlaşmadık. Kadromuzdan sadece Abdülaziz Solmaz'ı Antalyaspor'a 50.000 $ a ve genç Oğuz Üstünel'i ücretsiz olarak Körfezspor'a sattık.
Güzel gidiyorsun Süper lige doğru)
21. Hafta
Karşıyaka karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşadık.
Beni ekarte etmek mi ?
Oyun'u load gamesiz oynarsan zor ama load game sürekli aktif olduğu için belki ekarte edebilirsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
24. Hafta
Hakem bütün takdir haklarını Rizespor'dan yana kullandı. Maçta 7 sarı 1 kırmızı kart vardı. Hepsini biz gördük. Puanımızı gasp eden Deniz Çoban'a saygılarımızı sunuyoruz.
Süper Lig tamam gibi...
Sen Nasıl Şampiyon Oldun ki ? Oyun falan bozuk mu ?
Her neyse bir şekilde Şampiyon olmuşsun tebrik etmek lazım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.