Kardeş takımımıza Süper Lig'de başarılar
Kardeş takımımıza Süper Lig'de başarılar
sakarya çok iyi oynadı son maçta.tebrik ederim.
gönlüm altay dan yanaydı ama sahada gördümki daha çok hakeden ve isteyen SAKARYASPOR du. SAKARYASPOR u tebrik ediyorum. umarım önümüzdeki yıl süper lig de başarılı olurlar...
Hakkettiler ve Kazandılar !..
altay bi gazla buraya kadar geldi seneye çok zor bidaha bu havayı yakalamaları, açıkçası üzüldm altayın çıkmasını istiodm, süperlig maçı izlemek nasip olmıcak doya doya yine![]()
Tebrikler ve Hoşgeldin Sakaryaspor![]()
arkadaşlar sakarya 2004-2005 te düştü değilmi?
Sakaryaspor geçen sezon düştü Mustafa. Yani dediğin gibi 2004-2005 sezonu sonunda düştü.Originally Posted by mustafagungor
hmm yani asansör gibi.zaten sakarya düştüğünde herkes üzülmüştü.sakarya TSL yi hakediyo bana göre.
Sakarya hakkıyla maçı aldı, hemde farklı aldı... Altay ilk başlarda oyunu elinde tutma gayretindeydi fakat dakikalar ilerledikçe kontrolü almaya çalışmak yerine kaybetmeye başladı ve sonunda da fark yiyerek Süper lig hayallerini seneye bıraktı...
Türkiyenin ilk 3 büyükşehrinden biri olan İzmir'in de yıllardır Süper lig' de temsil edilememesi beni oldukça üzüyor. Umarım seneye İzmirden de bir takım Süper Lig' de mücadele eder...
Sakarya'yı tekrar tebrik ediyorum, Süper Lige hoş geldin...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
zaten yeni düştüğünü kadrosunda ki 2 yabancıdan anlıyabiliyorsunuz ....Originally Posted by demirhan1984
2.ligde sadece yeni düşen takımlar 2 yabancı futbolcu kadrolarında bulundurabiliyor ki bence bu büyük haksızlık .... haksız rekabet ortaya çıkıyor.... lakin m'bayo bugün altay savunmasını delik-deşik etti ... ayrıca m'bayo olmasaydı çok şey değişmezdi .... bu maça bakarsak sakarya sonuna kadar haketti ama lig performansına bakılırsa o tartışılabilir .....
Tebrikler Sakarya...
2. ligen çıkan 3 takımda çok iyi takımlar sakarayspor geçen sene düşmesine rağmen fazla etkilenmeyip tekrar 1. lige çıktı
tebrikler Sakaryaspora
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kutlamalara gölge düştü
Adapazarı Sakaryaspor’un Super Lige yükselmesi sonrasında Adapazarı’ndaki kutlamalar sırasında taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı. Bir kişide kutlama yapan taraftarların açtığı ateş sonucu yaralandı.
Çark Caddesi'nde toplanan yaklaşık 5 bin kişi sloganla atarak kutlama yaptıkları sırada alkollü olduğu belirlenen bir grup taraftar arasında tartışma çıktı. Kısa bir süre içerisinde büyüyen tartısmada bir taraftar bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Polis olaya karısan üzerinde yesil siyah forma bulunan ismi açıklanmayan taraftarı gözaltına aldı.
Öte yandan, Güneşler Beldesi Kumköy Yolu üzerindeki beton fabrikasında işçi olarak çalışan Abdullah Aydın (35), adlı vatandaş yol kenarında otomobilini yıkarken, Sakaryaspor'un Turkcell Super Ligi'ne çıkmasını kutlayan kişilerin bulunduğu otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı. Omuzundan yaralanan Aydın, Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
25.05.2006
Kaynak : DHA
Yeter artık yahu..
Maçın bitiminden 15 dakika önce başladı silah sesleri, maç bitti, bir saat, iki saat oldu, hala "bam bam bam".. Bundan nasıl bir hayvani zevk alır bir insanoğlu?
Çık sokağa, bağır çağır, at stresini..
Hayır, bunu yapan adam; aynı şeyi bir başkası yapıp da kendisine zarar verse neler yapmaz..
Bi de arabada giderken ateş ediyorlar ya, zaten dikilmiş gökdelen gibi apartmanlar caddelerin iki yanına; birini vurmak değil, vurmamak zor..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Tebrikler Sakarya, keske dort takım cıkabilse ve Altay'da super ligde olsaydı.
Bursa'dan sonra Sakarya ve Antalya'nın cıkmasını istiyordum, isteklerim oldu
Bi de FB sampiyon olsaydı tam olacaktı![]()
altaya yazık oldu yine TSLde takımımız yok artık saha kapama cezalarını beklicez![]()
olsun be HURMET 2.lig maçları da guzel
bizde çektik 2 sene
Sakarya'yı tebrik ederim.Hakettiler ve kazandılar.Altay maç boyunca pek varlık gösteremedi bana kalırsa.İzmir en azından 1 sene daha bekleyecek Süper Lig için.
Sakaryaspor müthiş mücadele etti ve BENCE HAK ETTİ. Tebrik ediyorum. Ama doğrusunu isterseniz Altay'a üzülmedim değil...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
tüh ya keşke altay çıksaydı ama altayda hiç iyi oynuyamadı ya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aslında Altay o kadar kötü oynamadı Cihan. Zaman zaman kopukluklar yaşadı ve bu kopukluk yaşadığı dakikalarda da golleri yiyince Süper Lig hayal oldu. Sakaryaspor Süper Lig'e yakışıyordu ve tekrar döndüler lige.Originally Posted by cifaaa
![]()