Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 47.37%
  • Gaziantepspor kazanır

4 21.05%
  • Berabere biter

6 31.58%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [31. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hata olabilir bu maçtada oldu ama asıl önemli olan bu hataların sadece F.Bahçe lehine oluyormuş gibi gösterilmesi... Hataya birşey dediğimiz yok, mesele sadece bizim lehimize olan hataların gösterilip diğerlerinin konuşulmaması...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Diğer takımlara çamur atmadan spor yorumları yapsak gerçek analizlerimizi ortaya koysak sanki daha hoş bir futbol konusu oluşabilir
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe maçlarında futbol dışında herşey tartışılırken, şimdi futbolu hatırlamak göz yaşartıcı bir gelişme.

biz kalan maçlarımızı kazanalım da trabzon her maç böyle 3-4 atsın rakiplerine bize farketmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe maçlarında olmadık şeyler söylenirkende bu uyarıları görseydik keşke

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by omerabay View Post
    biz kalan maçlarımızı kazanalım da trabzon her maç böyle 3-4 atsın rakiplerine bize farketmez.

Ömer, senin ne işin var bu forumda kardeşim?

Nere gitsem karşıma çıkıyorsun. Sensiz bir forumum olmayacak mı benim?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Trabzonum!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize Bursa ve Antep maçlarında verilmeyen penaltılara bakıyorum da Cüneyt Çakır'ı tebrik etmek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olcan'ın pozisyonunda kırmızı çıkartmayan Cüneyt Çakır..
    Dani'nin pozisyonu dışarda olmasına rağmen ve Burak kendisini yere bırakmasına rağmen kırmızı verilen bir kart..
    Valla helal olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dany Kırmızı Tamamda Yarım Metre Dışardaki Pozisyon Penaltı Oluyor . Maç 0-0 Bitse Bize Yaptıkları Çanakkale Geçilmez'i Oynayıp 1 Puan Alabilirlerdi . 2. Yarı O Yalnış Karardan Sonra Maç Koptu Tamam Ama Aynı Pozisyonda Glowacki Neden Sarı Kart ve Aynı Yerde Olmasına Rağmen Neden Frikik ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Hakemlere inancım yoktu, bu maç bir göstergesi oldu. Trabzonspor zaten hak ettiği bir galibiyetide aldı. Gaziantepspor'un o pozisyona kadar da maç kazanabilecek bir inanç göstermiyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Son 4-5 maçtır gol yemiyoruz sanırım bu maçta kalede Bora oynayacak bakalım o nasıl performas sergileyecek ben yine gol yemeyiz diye tahmin ediyorum.He gol atarmayız oda şüpheli.

Gol yemeyiz demiştim yemedik atmadık kazandık güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir takım bir takıma karşı kapandıysa neden diğer takımlara karşı da öyle oynasın ki ? Bize oynadı onlara niye öyle oynamıyor mantığı çok saçma geliyor bana.Adamlar karşıdaki takıma göre bir taktik belirliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hakem hatalarının etkisinde bir galibiyet aldık, böyle bir galibiyet almayı asla istemezdim, nitekim 5 maçtır gol yemeyen bir takım olarak bulabileceğimiz bir golde maçı kazansak garip olmayacak bir sonuçun üzerine gölge düştü. Burakın pozisyonu dışarda, ama kırmızı kart gerektirir. O penaltı olmasa dahi Antepin dayanması çok mümkün değildi 10 kişi ile.

işte bir hata yapıyor defans oyuncuları, kimi dirsek atar rakibine kırmızı kart+penaltı derken elindeki maçı verir, kimi böyle adam kaçırır kırmızı kart olur yapacak birşey yok. Glowackinin pozisyonunda Glowacki topa abanırken Olcana giriyor, Dany gibi net bir müdahale yok, biri kol biri ayak, arada fark var, ama kırmızı da dese garipsemezdim.

son olarak en çok Antepe sevindim, daha sahaya çıkmadan Fenerbahçe maçından dolayı bir yüklenme vardı, ve 11 e 11 bir yenilgi alsalar Bursaya edilen kelamlar Gaziantep'e de söylenecekti. ki daha maç başlamadan çoğu söylenmişti bile.

Neyse. 3 maç, 2 deplasman, biz deplasmanda iyiyiz, fener içerde. bakalım ne olacak. en zor virajı döndük gibi, artık finale girdik kopmadan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Danny de gosterdigi cesareti Glowackinin pozisyonunda gosteremedi
    Penalti olmasa bile 10 kisi kalmis bi takim fazla dayanamicakti, Glowacknin atilmasiyla belki 1-2 gol bulabilirlerdi ama oda yetmiyordu.

Jaja muhtesem oynadi, Egemen stoperden sol beke gecis yapti ilk macta super asist yapti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SeLçuğun da içine biLdiğin Xavi kaçmış arkadaş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    SeLçuğun da içine biLdiğin Xavi kaçmış arkadaş.
    Aynen. Onun yerini nasıl dolduracağız bilmiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zor. Yeri doLmaz. Ben Türkiye LigLerinde Tugay dan sonra oyunun her iki yönünü de bu kadar iyi oynayan ve takımını bu kadar iyi yöneten bir orta saha görmedim. Hem dikine hemde terse bu kadar yüzdeLi bir top dağıtan orta saha da görmedim. SeLçuk gerçekten müthiş geLiştirdi kendisini.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Danny de gosterdigi cesareti Glowackinin pozisyonunda gosteremedi
    Penalti olmasa bile 10 kisi kalmis bi takim fazla dayanamicakti, Glowacknin atilmasiyla belki 1-2 gol bulabilirlerdi ama oda yetmiyordu.

Jaja muhtesem oynadi, Egemen stoperden sol beke gecis yapti ilk macta super asist yapti
    Bende onu diyecektim ne güzelde gönderdi o topu öyle.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O zor. Yeri doLmaz. Ben Türkiye LigLerinde Tugay dan sonra oyunun her iki yönünü de bu kadar iyi oynayan ve takımını bu kadar iyi yöneten bir orta saha görmedim. Hem dikine hemde terse bu kadar yüzdeLi bir top dağıtan orta saha da görmedim. SeLçuk gerçekten müthiş geLiştirdi kendisini.

Takımın iiyi olması ve Şenol hocanın emekleri sayesinde gerçekten harika bir seviyeye geldi.Giderse nasıl bir duruma düşeriz kestiremiyorum o yüzden yönetim Yattara'ya verdiği ücretinde üzerine çıkmalı.Seneye Şampiyonlar liginde ihtiyacımız olacak.

Maç hakkında söylenebilecek pek birşey yok.Facia bir penaltı,direnci kırılan Gaziantespor ve rahat bir şekilde galibiyete koşan Trabzonspor.Tebrikler.

Geçen hafta Buca maçında bizim penaltı için konuşan Sadri Şener ve hakemler en çok Fenerbahçe'ye penaltı çalıyor diyen Hasan Yener'in içi rahat etmişmidir acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Maç hakkında söylenebilecek pek birşey yok.Facia bir penaltı,direnci kırılan Gaziantespor ve rahat bir şekilde galibiyete koşan Trabzonspor.Tebrikler.

Geçen hafta Buca maçında bizim penaltı için konuşan Sadri Şener ve hakemler en çok Fenerbahçe'ye penaltı çalıyor diyen Hasan Yener'in içi rahat etmişmidir acaba?
    etmiştir etmiştir. kafana takma sen.

Egemen gerçekten sol bektede iyiydi. Cale'nin 3 senedir yapamadığını yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Varonil View Post

Aziz bey ve Aykut bey açıklamalarından sonra ne kadar rahat ettiyse onlarda o kadar rahat etmiştir belki kim bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçların aynı saatte olması sebebiyle sadece Ligtv'nin sitesinde verdiği pozisyonları izleme fırsatım oldu. Cüneyt Çakır gibi bu ülkenin en iyisi olarak gösterilen bir hakemin kararları felaket. Bana göre Burak'ın pozisyonda faul yok, faul desen penaltı yok; ama düdüğü çaldıktan sonra Dany'e kırmızı kartı göstermek zorundaydı. Bu hatadan daha da önemlisi maçın seyrine pek etki etmeyecek de olsa Glowacki'ye vermediği kırmızı karttır. Bazı pozisyonlar vardır; Ali başka yorum yapar Veli başka yorum yapar ama son adamın rakibi indirmesinin karşılığı çok açıktır. Cüneyt Çakır dua etsin UEFA gözlemcisi bu maçını izlememiş olsun. TFF'nin Cüneyt Çakır'a bu sezon başka maç vermeyeceği birkaç yerde yazıyordu.

Gaziantepspor, Bursaspor'un da kaybetmesi nedeniyle 3.lük iddiasını sürdürebilir.

Trabzonspor önündeki en zor maçlardan birini geçmiş oldu. Tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri