Sakaryaspor Play-offlar'da !
Yaptığımız revizyondan sonra ilk devre çok uyum sorunu yaşadık ve ilk devreyi 10. tamamladık...2. Devre'de uyum sorununu yavaş yavaş atlattık ve seri galibiyetlerle 2. sırayı bile zorladık ancak son haftalardaki isteksiz performansımız yüzünden az daha play-off biletini kaçıracaktık...Neyse ki 6. olup play-offlara kalmayı başardık...
Rakiplerimiz ve Oynayacağımız Maçlar :
Antep'le kapışırız diye düşünüyorum ancak Karşıyaka'nın da kadrosu gayet iyi...
Grup biraz zor gelmiş .2 İzmir takımı aynı grupta
Ama sen çıkarsın gibime geliyor.
Bu ne ya 2 mesajda 2 sezon anlattın![]()
Zorlu bir eleme olacak.
Sakaryaspor Play-offlara Fırtına Gibi Girdi : 4-0
Karşıyaka karşısında yıldız oyuncumuz Yurchenko tam anlamıyla şhow yaptı ve attığı 3 gol ile galibiyetimizin mimarı oldu...Antep'te Altay'ı 3-1'le geçti...Play-offlarda 2. maçlar şöyle :
Altay-Karşıyaka
Gaziantepspor-Sakaryaspor
Antep'le aynı puanda bitirsen bile şansın var averaj olarak iyi bir durumdasın.
Uyumuyorsun,içmiyorsun,yemiyorsun FM oynuyorsun herhalde Kaan
Çok çabuk yükselmişiz.Tebrik ederim.Bu takım bu şehir daha da yüksekleri hakediyor.
Sakaryaspor Süper Lig'de !!!
Hasret bitti 2 sene üst üste lig atlayarak evimize geri döndük...Antep maçını nasıl anlatsam bilemiyorum önce 1-0 geriye düştük ancak savaşçı kimliğimizi hemen ortaya çıkarttık ve 1-0'dan 2-1 maçı çevirmeyi bildik...Son maçlara kalmadan çıkmayı garantiledik ancak takımımız son maçta da gayet iyi oynayıp 3-1 kazandı ve play-offlarda 3 te 3 yaparak Süper Lig'in yolunu tuttuk...Şimdi oyuncular 1 ay izin yapacak ben yine iş başı...Bu sene çoğu oyuncumuz kiralıktı bonservisli bir çok oyuncu takıma katacağız...Yine revizyon olur yani
STSL hayırlı olsun.
Sırada Avrupa var.Bu akşam Avrupa Kupalarına gideriz.Yarın akşam Lig şampiyonluğu Pazar günüde Avrupa Kupası alırız bir tane..
Şaka bir yana tebrikler.Hiç zaman kaybetmeden Süper Lige geldik.Hayırlı olsun.İlk sezon kalıcı olmalıyız.Daha sonrası gelecektr.
Tebrikler, çok hızlı gidiyor valla kariyerHakkaten bi Avrupa Kupası bekliyoruz artık senden..
![]()
Helal sana toprağımSırada Avrupa ve Lig şampiyonlukları var
![]()
transferleri bekliyoruz kaan![]()
eto'o bitmiş.
seneye ilk 10 a girmeni bekliyoruz kaan abi![]()
biraz hzlı dalmışız mevzuya...ama tebrik ederim...
STSL'de başarılar![]()
Beyler malesef acı haberi vermek zorundayım auto save yaptığından bir çok save olmuştu doğrusunu bulmuştum ancak yanlış save imiş o sinirden elimde kalanı da sildim malesef kariyeri kapatmak zorundayım başka bir ligle karşınızda olabilirim...