Arsenal | LaigLeNoiR
Manchester United | CeNTeR_TR
Manchester City | Trabzonspor
8.Hafta Sezonun İlk Derbisi Oynanacak ..
Bir tarafda sezona kötü başlayıp iyi devam eden Manchester , Diğer tarafda çizgisini bozmayan Arsenal .. İki takım içinde sezonun en önemli maçı oynanacak desek yeridir.
Ev sahibi Arsenal 14 puanla 3.sırada iken Manchester 15 puan ile 2.sırada yer alıyor ..
Takımlardaki eksikler ;
Ev Sahibi Arsenal'de > Laurent Koscielny , Aaron Ramsey , Andrey Arshavin , Nicolas Bendtner
Konuk Manchester'da > Rio Ferdinand , Romen Lukaku , Wayne Rooney
Of Favori Arsenal.Manu'da Forvet kalmamış![]()
Bu maç 0 bitecek ama arsenal evinde olduğu için daha favori gözüküyor tabi ilk mesajımdada dediğim gibi bu sene baş favorim turgut abi![]()
Berabere bitsin bizde yukarıyı yakalamış olalım.![]()
Rooney hafif sakat oynatabilirim duruma göre (: Berbatov'a güveniyoruz
Peh oyun yavaşlığıymış kardeşim sen çektin teklifi geri öyle çocuk oyuncağımı bu iş Lukaku iyi olan antrenörü seçtim diye açıklama yaptı hem
0 Biterse bizim işimize gelir açıkçası hem sakatlıklar hemde deplasmanda olmasından dolayı (: Favori olarak umarım sezonu Şampiyon noktalarız
Aynen berabere bitsin sende galip gel oyuna zevk gelsin![]()
Bu derbiyi kesinlikle kazanmalıyız. Başka yolu yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oh rakibe bak tek amacı kazanmak (: Biz ise deplasmanda olmanın avantajı ile beraberlikden yanayız ..
hepinize başarılar, takipteyim![]()
ayrıca bir sorum olacak: lukakuyu hangi rolde oynatıyorsun?
Kornerden golü yedik önce sonra 10 kişi kaldık ardından boş bir posizyonda top rakibin önünde kaldı ve boş kaleye gönderdi. Herşey patır patır kötü gitti. 2.yarıda toparlanmaya çalışsakda bulduğumuz posizyonları değerlendiremedik ve penaltı da kaçırdık.
Rakibimize tebriklerimizi sunuyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
8.Hafta
Manchester : 4 Liverpool : 2
Yine varmı ötesi ? - Yine yok ! İnanılmaz bir oyun oynadık ve tarihi farkı kaçırdık.Liverpool daha önce hayatında hiçbir maçta bu kadar ezilmemiştir rakibi tarafından.Adeta poziyon üstüne pozisyon bulduk maçta.Öne geçtik yakaladılar 2 defa fakat son vuruşu biz yaptık ve 3 puanı aldık.
Tüm takımlarda toparlanma söz konusu iyi gidiyoruz iyi (:
Bi efsane kariyer daha geliyor![]()
Tek as olan Tevez'in üstün oyunu sayesinde kazandık.Guruptan çıkmayı garantiledik.
Yukleresim.com
Şampiyonlar Liginde ilk maçta Marsilya'ya defansımızın çok büyük hatalarından yediğimiz gollerle mağlup olduk ancak rövanşı almasını bildik.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Geçelim derbiye.