İlk set ne güzeldi,2.setde başladılar yine Sharapova'nın sevgilisini maçtan soğudum![]()
İlk set ne güzeldi,2.setde başladılar yine Sharapova'nın sevgilisini maçtan soğudum![]()
Ne zaman NTVspor'da tenis görsem küfür ediyorum bize futbol lazım![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tsonga - Djokovic müthiş zevkli bir maç oluyor. Maç uçarak oynanıyor zaten.
Maç tek kelimeyle harika2-1 yaptı tsonga.
ulan djokovicsetin ortasında bıraktın biraz bak set gitti
![]()
Fazla takip etmem aşırı müptelası değilim ama bu sene gerçekten maçlara baktığımda zevk alıyorum. Normalde ben djokoviç taraftarıyımdır ama bu maç itibari ile onuda tarihe gömdüm #dayantsonga (:
Federer elenince turnuvadan soğumuştum ama Tsonga beni hayata döndürdü![]()
Tsonga reyiz ne olursa olsun bizim için efsanedir dimi Osmanım (:
djokovic aldı diyebiliriz artık maçı.
Ve djokovic kazandı 3-1![]()
Djokovic finalde![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Artık Novak'a bi şampiyonluk yakışır..![]()
jokovic'in rakibi Nadal Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkekler finalinde son bilet, Andy Murray'i deviren Rafael Nadal'ın oldu.
01 Temmuz 2011 Cuma - 21:49
Sporx.com
Wimbledon Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, 4 numaralı seribaşı Andy Murrau ile final için karşı karşıya geldi. Merkez kortta oynanan mücadelede Nadal, ev sahibi avantajına sahip olan rakibini setlerde 3-1 yenerek finale kalan taraf oldu.
Nadal, ilk seti 7-5 kaybederek 1-0 geri düşmesine rağmen sonraki setleri sırasıyla 6-2, 6-2 ve 6-4 kazanma başarısını gösterdi.
İspanyol raketin pazar günü finaldeki rakibi, Sırp raket Novak Djokovic olacak.
Djokovic NadaL ı da yenecek. NadaL`a en ters geLen adam o zaten. NadaLı da ondan başkası yenemez şu anda. Federer vs NadaL devri sona erdi. Yeni moda artık Novak Djokovic vs NadaL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Adamım Tsonga reyiz elendi bugün yaa. Forza Nadal![]()
Nadal'ı pazar günü sakatlığı tekrarlamazsa kimse yenemez. Andre Agassi olsa belki ama Djokovic bunu başaramayacak![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Djokovic zaten bu sezon 3 kez yendi NadaL`ı. Bir kez daha yener, probLem yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kim yener bilmem ama çok güzel bir final olacak ona adım gibi eminim ancak kalbim Nadal tarafında![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu sene 3 kez yendiğini biliyorum ama bu sefer farklı olacağını hepimiz göreceğizneyse şimdi de Kvitova kazanır gibi heyecan yapmazsa. Çok etkili hücum ediyor, Sharapova buna direnemez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hiç sevmiyordum bu kadını kazanmasını hiç istemiyodum ama kazandı maalesef.
Wimbledon'da şampiyon Kvitova
2 Temmuz 2011 17:20 | NTVSpor.net
Wimbledon Tek Kadınlar'da şampiyon, Maria Sharapova'yı 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenen Çek raket Petra Kvitova oldu.
![]()
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Wimbledon Tek Kadınlar Finali'nde şampiyon, Maria Sharapova'yı 2-0 yenen Çek raket Petra Kvitova oldu. Kvitova, kariyerinin ilk grand slam şampiyonluğuna ulaştı.
Turnuva boyunca set vermeyen Sharapova, bu maçtaki iki seti de kaybederek şampiyonluk umutlarını yitirdi.
Maçın ilk oyununda servis kıran Sharapova, ikinci oyunda servisini kırdırınca avantajını kaybetti. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Kvitova, rakibinin bir servisini daha kırarak ilk seti 6-3 aldı ve maçta 1-0 öne geçti.
İkinci sete de Sharapova'nın servisini kırarak başlayan Kvitova, daha sonra bu avantajını kaybetti. İkinci sette toparlanan Sharapova, altıncı oyunda rakibinin servisini kırarak sette durumu 3-3 getirdi. Ancak rakibine cevap vermekte gecikmeyen Çek Kvitova, Sharapova'nın servisini yedinci oyunda da kırarak, sette 4-3 öne geçti ve büyük bir avantajı eline geçirdi.
Kalan oyunlarda servisini kırdırmayan Kvitova, maçın ikinci setini de 6-4 kazanarak Wimbledon Tek Kadınlarda şampiyonluğa ulaştı.
Sharapova'da bu sevgili varken unutsun zaten Wimbledon'u![]()
Wimbledon erkekler finali hangi kanalda ?
Djokovic eziyor resmen Nadal'ı.
Setlerde 2-0 oldu.