Yahu verin kupayı, kümeyede düşürün olsun bitsin herkes rahatlasın..
Ellerinde önemli bir kanıt olduğunu sanmıyorum. Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi olabilir. Baktılar delilleri yok hiç bir belgeleri yok bari göstermelik tutuklama oyunu oynayalım böylece damga basarız diye yaptıklarını düşünüyorum. Yahutta bakın biz yasayı nasılda güzel uyguluyoruz, yasa göstermelik değil tarzında bir amaç güttüklerini vede bunun kurbanının biz olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü şampiyon olana kadar 100 farklı suçlama geldi ve hiç biriside doğru çıkmadı. Madem böyle bir yasa var neden sadece biz şampiyon olunca yürürlüğe girdi. Denizli maçları felan hatta daha öncelerinide kapsasaymışta bizde inanabilseydik sadece mahsum bir operasyon olduğuna...
İbrahim Yazıcı gözaltına alındığında bir dünya suçlama yapanlar şimdide konuşsunlar. Geriye dönük inceleme yapılsa da 2004'ü de aradan çıkarsalar. Kim ne halt yediyse bir bir çıkarılsın ortaya koskoca Juventus düşürülmüş, Milan'a tarihi cezalar verilmiş. He bir de "marka" değeri vardı değil mi !
Ha şöyle de birşey var. İnşallah bu soruşturma sonuna kadar giden bir soruşturma olur. Yani birşeyler kanıtlansın ki camialar ve isimler bu kadar kolay kirlenmesin. Herkesi salıp da birşey yok derlerse de çok komik olur.
TariboWest
Yapmayın allah aşkına ya. O maçlar da incelensin diyorsunuz, adamların elinde soruşturmaya açmaya yetecek delil vs. olsa incelerler zaten. Koskoca emniyet'i Fenerbahçe düşmanı yapacaksınız neredeyse. Sizin bu mantığınıza karşı ben de başbakan zaten Fenerbahçeli, Fenerbahçe aleyhine birşey çıkmaz desem Fenerbahçe normalde şike yaptı şimdi onları aklayacaklar desem sizinkiyle aynı mantığa çıkıyor. Gergin olmanız, sinirli olmanız normal. Ama zamana bırakın, Fenerbahçe birşey yapmadıysa aklanacak zaten.
Anlamadığım Emenike ne yapmış ? F.Bahçe'ye karşı oynamadı diye mi alındı? Trabzonspor'a karşıda oynamadı diye biliyorum...
Emniyet darbe operasyonu yapıyor galiba... Yeni sezon öncesi güzel bir durum...
Trabzonspor maçında Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı hareketler nedeniyle kadro dışı bırakıldığı için oynatılmadı bildiğim kadarıyla.Tabii bunlar Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi olabileceği için Emenike'nin Fenerbahçe maçında oynamamasından Fenerbahçe'ye transferine kadar tezgahın bir parçası olabilir.
So what?
Saike
Bir takım yaşanan olaylardan sonra ne emniyete ne polise güvenmiyorum. Her ihtimal aklıma gelebiliyor açıkçası... Ama burda açıklayamam...
Emenike Trabzon'a karşı oynadı galiba . Bizim maçı araya karıştırmayı çok sever Fener'li arkadaşlar , yine 1-2 yerden sokuşturmuşlar.
5 yıl oldu , 5 yıldır kanıtınız vardı , niye bir şey yapmıyorsunuz ? Ali İpek'in işleri pek temiz olmaz ama madem kanıtınız var kanıtlayın .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum serbest bırakırlar hem temize falan çıkarız da çoğu kişi artık şikeci der aziz yıldırıma.
Emenike Trabzona karşı oynamadı bu arada.
Valla size kalsa uçan sinek bile Fenerbahçe'ye düşman.Bu kadar da yapmayın.
Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece, Fenerbahçe'nin adı öyle kolay kolay lekelenemez. Aziz Yıldırım'ın ne derece güçlü olduğunu da bilmeyen yoktur herhalde.
Bu arada Mehmet Yıldız gözaltına alınırken yüzünü filan kapatmaya çalışmış, başını eğmiş. Yakışmamış yani koskoca pehlivan gibi adama öyle bükülmek.
edit: Bence başlık değiştirilmeli, soruşturma bayağı genişledi çünkü. Şike Soruşturması filan olsa daha iyi olur.
sen yarginin kimsenin tekelinde olmadigini hala kavrayamamissin anlasilan.. bu ülkede yargilanmaz denen onca insan yargilandi savcisindan tutun generaline subayina kadar.. sende kalkmis diyorsunki aziz yildirimin gücünü herkes biliyor bir sonuc cikmaz.. ne demek simdi bu? aziz yildirim güclü ünal aysal yildirim demirören sadri sener gücsüz mü? zaten süper ligde kulüplerin baskanlari genelde türkiyenin sayili isadamlari belirli bir gücü olan insanlar fakat bu güc yagiya uzanmaz bu güc sadece paranin gücüdür.. ayrica mehmet yildizin ne yapmasini bekliyordun? adam kelepceli fotografinin cikmasini istememistir basini kapatmistir bu gayet dogal sen olsan kapatmayacakmisin?
Milletin, koskoca emniyetin işi gücü yokta yazın sıcağında, temmuzun ikisinde bu kadar kişiyi gözaltına alıcak. İllaki var ki bişey adamlar gözaltına alıyor. He hiç birşey olmayacaksa ne olcakki ? Fenerbahçe aklanacak. Yani neye kastınız anlamadım.
Ben de bu karalama kampanyası yıpratma kampanyası falan muhabbetlerini anlayamıyorum..
Ne demek istediğini anlıyorum, sana katılıyorum Sait ama bu bizim düşüncelerimiz, ne olursa olsun koskoca devletin Emniyet Müdürlüğü.Kendi düşüncelerimiz ışığında Fenerbahçe'yi karalama kampanyası demek bence çok yanlış.
Umarım gerçekler neyse ortaya çıkar, varsa eğer bu tür işlere bulaşanlar hakettikleri cezalar ne ise verilir.
Bu soruşturmanın sonucunda Fenerbahçe Spor Kulübü ve personelleri aleyhine bir sonuç çıkmaması ihtimali, olayların örtbas edilmesiyle eşleştiriliyor maalesef.
Ayrıca koskoca Emniyet Genel Müdürlüğü diyen arkadaşlara emniyet güçlerimiz ve eylemleri ile ilgili birşeyler yazmak isterdim ama siyasetten bağımsız değerlendirilemeyeceği için yazmıyorum. Sadece emniyet güçlerimizin temiz ve melek olmadığını yazayım, gerisi sizlerin hayal gücüne kalsın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Koskoca Emniyet'de o Emniyet'in koskocalığı kalmadı son yıllarda neler oluyor hatırlayın.Yani Emniyet'in herşeyi adalet için yapacağını düşünmek hayalcilik.
Var ya gören de 2 kişi gözaltına alınmış, delilsiz belgesiz 5 dakikada savcılığa sevkedilmiş sanacak. Çatka***ırçırspor'a soruşturma açmıyorsunuz. Bu ülkenin 100 yıllık çınarlarından Fenerbahçe'ye soruşturma açıyorsunuz. Emniyet'te neler olduğunu hatırlıyoruz da hiç mi olumlu iş yapmıyor bu adamlar.