Sayfa 3 / 483 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ellerinde önemli bir kanıt olduğunu sanmıyorum. Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi olabilir. Baktılar delilleri yok hiç bir belgeleri yok bari göstermelik tutuklama oyunu oynayalım böylece damga basarız diye yaptıklarını düşünüyorum. Yahutta bakın biz yasayı nasılda güzel uyguluyoruz, yasa göstermelik değil tarzında bir amaç güttüklerini vede bunun kurbanının biz olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü şampiyon olana kadar 100 farklı suçlama geldi ve hiç biriside doğru çıkmadı. Madem böyle bir yasa var neden sadece biz şampiyon olunca yürürlüğe girdi. Denizli maçları felan hatta daha öncelerinide kapsasaymışta bizde inanabilseydik sadece mahsum bir operasyon olduğuna...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Burası Türkiye, suç varsa zaten ceza verilir, konuşmayz ama suç olmaz bir şey çıkmazsa, Aziz Yıldırım yargıyı satın aldı derler, çamur at izi kalsın hesabı yine. Bunu geçmişe bakıp rahatlıkla söyleyebiliyorum.

Kısa sürede sonuçlanır umarım da dedikodu yerine somut şeyler üzerine konuşuruz.
    Serkan abi, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bize de zamanında neler neler dendi, klasik yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Abi ne projesi afedersiniz ya? Haksız deyin, bir şey çıkmaz deyin ama böyle şeyler demeyin. Emniyet yapıyor bu soruşturmayı. Kim yıpratmak istiyor Aziz Yıldırım'ı, İstanbul Emniyet Müdürü mü?
    Senelerdir o kadar olaylar oldu. Denizli-Fenerbahçe, Trabzon-Fenerbahçe maçı da incelensin. Ben diyorumki bu olayın sonucunda her türlü zedelenecek kulüp Fenerbahçe olacak. Trabzon'un da maçları incelensin o zaman. Senelerdir biz hep şampiyon olduğumuzda şike ortaya atılıyor. O kadar Fenerbahçe kulübünde oynayan ve çalışanların emeklerine yazıktır yahu...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Serkan abi, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bize de zamanında neler neler dendi, klasik yani.
    İşte o sebeple yasayı geçmişe yönelik çıkarırsın, son 10 sene ya da 5 seneyi inceler, varsa toptan temizlik yaparsın, 2 maç üzerinden gitmezsin, böyle olunca, komedi oluyor benim açımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Senelerdir o kadar olaylar oldu. Denizli-Fenerbahçe, Trabzon-Fenerbahçe maçı da incelensin. Ben diyorumki bu olayın sonucunda her türlü zedelenecek kulüp Fenerbahçe olacak. Trabzon'un da maçları incelensin o zaman. Senelerdir biz hep şampiyon olduğumuzda şike ortaya atılıyor. O kadar Fenerbahçe kulübünde oynayan ve çalışanların emeklerine yazıktır yahu...
    Şike yeni "suç" haline getirildi. O yüzden emniyet soruşturma yürütüyor ilk kez. Geriye dönük soruşturma da yapılamıyor. Demek istediğim, İstanbul Emniyet Müdürlüğü oturdu konuştu hadi Fenerbahçe'yi yıpratmaca oynayalım mı dedi? Söylediklerinizden birebir o çıkıyor.

İbrahim Yazıcı gözaltına alındığında bir dünya suçlama yapanlar şimdide konuşsunlar. Geriye dönük inceleme yapılsa da 2004'ü de aradan çıkarsalar. Kim ne halt yediyse bir bir çıkarılsın ortaya koskoca Juventus düşürülmüş, Milan'a tarihi cezalar verilmiş. He bir de "marka" değeri vardı değil mi !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ha şöyle de birşey var. İnşallah bu soruşturma sonuna kadar giden bir soruşturma olur. Yani birşeyler kanıtlansın ki camialar ve isimler bu kadar kolay kirlenmesin. Herkesi salıp da birşey yok derlerse de çok komik olur.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapmayın allah aşkına ya. O maçlar da incelensin diyorsunuz, adamların elinde soruşturmaya açmaya yetecek delil vs. olsa incelerler zaten. Koskoca emniyet'i Fenerbahçe düşmanı yapacaksınız neredeyse. Sizin bu mantığınıza karşı ben de başbakan zaten Fenerbahçeli, Fenerbahçe aleyhine birşey çıkmaz desem Fenerbahçe normalde şike yaptı şimdi onları aklayacaklar desem sizinkiyle aynı mantığa çıkıyor. Gergin olmanız, sinirli olmanız normal. Ama zamana bırakın, Fenerbahçe birşey yapmadıysa aklanacak zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte o sebeple yasayı geçmişe yönelik çıkarırsın, son 10 sene ya da 5 seneyi inceler, varsa toptan temizlik yaparsın, 2 maç üzerinden gitmezsin, böyle olunca, komedi oluyor benim açımdan.
    Haklısın abi tamamen, geçmiş de araştırılmalı.

Emenike de gözaltında.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Şike yeni "suç" haline getirildi. O yüzden emniyet soruşturma yürütüyor ilk kez. Geriye dönük soruşturma da yapılamıyor. Demek istediğim, İstanbul Emniyet Müdürlüğü oturdu konuştu hadi Fenerbahçe'yi yıpratmaca oynayalım mı dedi? Söylediklerinizden birebir o çıkıyor.
    Sana da hak veriyorum. Ama söylemek istediğim farklı şeyler.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlamadığım Emenike ne yapmış ? F.Bahçe'ye karşı oynamadı diye mi alındı? Trabzonspor'a karşıda oynamadı diye biliyorum...

Emniyet darbe operasyonu yapıyor galiba... Yeni sezon öncesi güzel bir durum...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ellerinde önemli bir kanıt olduğunu sanmıyorum. Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi olabilir. Baktılar delilleri yok hiç bir belgeleri yok bari göstermelik tutuklama oyunu oynayalım böylece damga basarız diye yaptıklarını düşünüyorum. Yahutta bakın biz yasayı nasılda güzel uyguluyoruz, yasa göstermelik değil tarzında bir amaç güttüklerini vede bunun kurbanının biz olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü şampiyon olana kadar 100 farklı suçlama geldi ve hiç biriside doğru çıkmadı. Madem böyle bir yasa var neden sadece biz şampiyon olunca yürürlüğe girdi. Denizli maçları felan hatta daha öncelerinide kapsasaymışta bizde inanabilseydik sadece mahsum bir operasyon olduğuna...
    Kimin projesi olabileceğini düşünüyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir takım yaşanan olaylardan sonra ne emniyete ne polise güvenmiyorum. Her ihtimal aklıma gelebiliyor açıkçası... Ama burda açıklayamam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Senelerdir hep biz şampiyon olduğumuz da şike iddiaları ortaya çıkıyor diyorsunuz aynı mesajda Denizli-Fenerbahçe maçından söz ediyorsunuz.O sene kim şampiyon oldu Kırklarelispor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlamadığım Emenike ne yapmış ? F.Bahçe'ye karşı oynamadı diye mi alındı? Trabzonspor'a karşıda oynamadı diye biliyorum...

Sait çok yanlış düşünüyorsun. Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Müdürlüğü'nden bahsediyoruz. Adamların ellerinde soruşturma açmaya yetecek birşeyler var ki bunları yapıyorlar. Yoksa yapamazlar zaten. Emenike hakkında da ellerinde birşey var demek ki gözaltına aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Emenike Trabzon'a karşı oynadı galiba . Bizim maçı araya karıştırmayı çok sever Fener'li arkadaşlar , yine 1-2 yerden sokuşturmuşlar .

5 yıl oldu , 5 yıldır kanıtınız vardı , niye bir şey yapmıyorsunuz ? Ali İpek'in işleri pek temiz olmaz ama madem kanıtınız var kanıtlayın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pek bir şey çıkacağını düşünmüyorum serbest bırakırlar hem temize falan çıkarız da çoğu kişi artık şikeci der aziz yıldırıma.

Emenike Trabzona karşı oynamadı bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor maçında Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı hareketler nedeniyle kadro dışı bırakıldığı için oynatılmadı bildiğim kadarıyla.Tabii bunlar Aziz Yıldırım'ı yıpratma projesi olabileceği için Emenike'nin Fenerbahçe maçında oynamamasından Fenerbahçe'ye transferine kadar tezgahın bir parçası olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Valla size kalsa uçan sinek bile Fenerbahçe'ye düşman.Bu kadar da yapmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece, Fenerbahçe'nin adı öyle kolay kolay lekelenemez. Aziz Yıldırım'ın ne derece güçlü olduğunu da bilmeyen yoktur herhalde.

Bu arada Mehmet Yıldız gözaltına alınırken yüzünü filan kapatmaya çalışmış, başını eğmiş. Yakışmamış yani koskoca pehlivan gibi adama öyle bükülmek.

edit: Bence başlık değiştirilmeli, soruşturma bayağı genişledi çünkü. Şike Soruşturması filan olsa daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sait çok yanlış düşünüyorsun. Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Müdürlüğü'nden bahsediyoruz. Adamların ellerinde soruşturma açmaya yetecek birşeyler var ki bunları yapıyorlar. Yoksa yapamazlar zaten. Emenike hakkında da ellerinde birşey var demek ki gözaltına aldılar.
    Yanlış(!) düşünmeme sebep olacak çok olay var. Durup dururken veyada bu olay yüzünden kapılmadım bu düşünceye...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Milletin, koskoca emniyetin işi gücü yokta yazın sıcağında, temmuzun ikisinde bu kadar kişiyi gözaltına alıcak. İllaki var ki bişey adamlar gözaltına alıyor. He hiç birşey olmayacaksa ne olcakki ? Fenerbahçe aklanacak. Yani neye kastınız anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de bu karalama kampanyası yıpratma kampanyası falan muhabbetlerini anlayamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne demek istediğini anlıyorum, sana katılıyorum Sait ama bu bizim düşüncelerimiz, ne olursa olsun koskoca devletin Emniyet Müdürlüğü. Kendi düşüncelerimiz ışığında Fenerbahçe'yi karalama kampanyası demek bence çok yanlış.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Umarım gerçekler neyse ortaya çıkar, varsa eğer bu tür işlere bulaşanlar hakettikleri cezalar ne ise verilir.
    Bu soruşturmanın sonucunda Fenerbahçe Spor Kulübü ve personelleri aleyhine bir sonuç çıkmaması ihtimali, olayların örtbas edilmesiyle eşleştiriliyor maalesef.

Ayrıca koskoca Emniyet Genel Müdürlüğü diyen arkadaşlara emniyet güçlerimiz ve eylemleri ile ilgili birşeyler yazmak isterdim ama siyasetten bağımsız değerlendirilemeyeceği için yazmıyorum. Sadece emniyet güçlerimizin temiz ve melek olmadığını yazayım, gerisi sizlerin hayal gücüne kalsın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koskoca Emniyet'de o Emniyet'in koskocalığı kalmadı son yıllarda neler oluyor hatırlayın.Yani Emniyet'in herşeyi adalet için yapacağını düşünmek hayalcilik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Umarım gerçekler neyse ortaya çıkar, varsa eğer bu tür işlere bulaşanlar hakettikleri cezalar ne ise verilir.
    Bu soruşturmanın sonucunda Fenerbahçe Spor Kulübü ve personelleri aleyhine bir sonuç çıkmaması ihtimali, olayların örtbas edilmesiyle eşleştiriliyor maalesef.
    Böyle insanlar her zaman olacaktır ama Fenerbahçe aklanırsa, Fenerbahçe aklanmış demektir. Başka anlamı olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi hiç bir yasa,ceza geçmişe yürütülemez. adam o işi yaparken ileride bunun bu kadar büyük suç olacağını, bu cezayı alacağımı bilmiyordum deme hakkına sahip.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler, bu gözaltına alınan kişilerin sayısı ve soruşturmanın kapsamından da anlaşılıyor. Umarım göz boyamak için de yapılmıyordur bunlar ve gerçekten suçu olan varsa gereken cezalar verilir. Hiç değilse, Türk futbolunda bir şeyler değişmeye başlar belki.
    Last edited by footballer33 : 03.Temmuz.2011 at 13:56

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Senelerdir hep biz şampiyon olduğumuz da şike iddiaları ortaya çıkıyor diyorsunuz aynı mesajda Denizli-Fenerbahçe maçından söz ediyorsunuz.O sene kim şampiyon oldu Kırklarelispor mu?
    Fenerbahçe olmadı.
    TariboWest

Sayfa 3 / 483 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri