Özgürcan'a bak sen![]()
dur bu özgürcanı bende listeme alıyım![]()
kov gitsin direk b takıma kadro dışı
Devre arasına kadar biraz performans gösterirse iyi fiyata okutursun. hem bütçeye iyi gelir. skorlar fena değil bu arada.
BANK ASYA 1. LİG 7. HAFTA
Açıkçası Denizli oynadı, biz seyrettik ama bir kontratak golüyle 1 puanı koparttık.
MAÇIN ADAMI: Musa Yılmazer (7.40)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Caykur Rizespor taraftarıyım. Memleketten dolayı. Umarım beraber kardeşçe bir üst tura çıkarsınızGüzel transferler yaparak başlamısşın. Bende Yurchenko diyecektim sana ama senin data da yokmuş. Takıma bayağı küç katardı. Başarılar.
Goulon'dan her zaman daha iyi bir oyuncu olacaktır. Ama yine de sen bilirsin..![]()
bir de şu adama bakar mısın? pavel niakhaichyk bende mükemmel performans gösterdi.
Niakhaichyk gerçekten bizim lig için kaliteli ve çok yönlü bir oyuncu; ama bonservisi ve maaşı benim bütçe için çok tuzlu. Süper Lig'e çıkarsak yedek olabilir![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Güzel bir haber geldi. Sakat olan oyuncumuz Rahman Kobya iyileşti. Bu arkadaşı rotasyonda bolca kullanmayı düşünüyorum, malum Yıldıray'ın kondüsyonu pek yeterli değil.
bende süper lig'de ilk sezon hariç hep as çıktı. ve 450k'ya almıştım 10M'a satmıştım. çok iyiydi valla.
1 oynamadığımız maçımız var, onu alırsak play-off potasına giriyoruz. Acil galibiyet serisi lazım.
Galatasaray'ın pilot kulübü olduk
Direk emre çolak'a salata ol.![]()
Devre arası bütün 21 yaş ve altı oyunculara talip olacağım
BANK ASYA 1. LİG 8. HAFTA
10 kişi kalmamıza rağmen Kayseri Erciyes'i mağdur ettik ve 3 puanı söktük aldık. Mükemmel bir galibiyet oldu gerçekten. Soukouna'nın da yi performansı yüzleri güldürüyor
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (7.70)
Emre Çolak'ı kirala. Yıldıra'a yedek olur. Arada asta çıkar. Yararlı da olur![]()
Emre Çolak'ı mı alıyormuşuz
Pilot klüp olduğun zaman oyuncu talep edemiyorsun değil mi? Hiç olmadım da, bilmiyorum![]()
Ben bir kere olmuştum, şöyle oluyor. Sen yine taleplerini normal diğer kulüpler gibi yapıyorsun ama şu artısı var; onlar sana istedikleri herhangi bir oyuncuyu gönderiyor. Yani hiçbi işlem yokken bir anda anasayfanda ''Bilmemne bilmemne set for Adanaspor'' gibi bir yazı görüyorsun, bu tarz oyuncuları parent club belirliyor yani. Ben Dnipro Dnipropetrovsk ile oynarken Dynamo Kyiv bana Andre adlı oyuncusunu göndermişti ve o oyuncu sayesinde onları geçmiştim![]()
bence o gençleri ordan kiralıyıp galatasaraya bişeyler katacağına başka takımlardan satış opsiyonlu kirala hiç değilse verdiğin emekler uçmaz içlerinden ii olanlarını kulübe katarsın
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF
Kesinlikle futbol tanrıları yanımızdaydıMaç boyunca geliştirdiğimiz en net pozisyonda genç oyuncumuz Okan Salmaz maçın bitimine 1 dakika kala golü attı ve maçı uzatmaya taşıdı, uzatmada ise Mali asıllı Fransız yıldızıız Soukouna topu ağlara yolladı, ve sonunda turu geçtik! Bütün kazma Eskişehirspor oyuncularına teşekkür ediyorum
Çok iyi oldu çok.
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.50)