Gerçi bugcu Mustafa Barcelonayıda bug golleriyle geçer![]()
Trabzonspor | Manchester United
LaigLeNoiR | Liverpool
CeNTeR_TR | Chelsea
Gerçi bugcu Mustafa Barcelonayıda bug golleriyle geçer![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Premier Lig 35.Hafta Puan Durumu ..
Ligin bitmesine 3 hafta kaldı ve Manchester ile aramızdaki 3 puanlık fark aynen duruyor.Zaten rakibin korner golleri olmasa o fark + 3 yerine bizim üstünlüğümüz ile + 5 falan olurdu ama neyse.Biz ağlamayız hiç bi zamanAma halen daha bir ümidimiz var.Bolton Manu'ya hep ters geldi ve ligde bu hafta Bolton ile oynicaklar.Sonraki hafta ise Liverpool'a konuk olacaklar.Bu iki maç kilit maç olabilir.Yine de Şampiyonluğa inancımız çok az bu sene için.
Fa Cup Finalinde Dev Randevu ..
İki takımda finale kadar çıktı ve final'de eşleşti.Biz iki maçta tamamen şansımızın yardımıyla galip geldik.Önce Liverpool maçında şans yanımızdaydı ardından ise Arsenal maçında çok şanslıydık.Ama neyseki Kupa'da Finaldeyiz.Bu Finalde rakibimize sekte vurup kupayı kaldırıp hem kupa sayımızı arttırmak hemde rakibimizin elinde kupayı almak istiyoruz.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri ..
Grup maçlarına her ne kadar kötü de başlasak sonrasında toparlanmayı bildik ve hiç maç kaybetmedik.Özellikle City'i elemek bizim için artı bir motive getirdi kupa için.Çünkü City hep ters takım olmuştu bize.Şimdi ise rakibimiz Atletico Madrid buraya kadar gelen hiçbir takım zayıf yada kötü değildir.Kazanıp finale çıkmak istiyoruz.Diğer tarafdan ise geçen sene bizi finalden eden Barcelonayı istiyoruz.
.................................
Şampiyonlar ligi
Bunun adı Zafer!!!
şl finalinde chelsea-manu olursa manu 1 adım önde gibime geliyor ama chelsea nında şansı yok değil...
ayrıca ligdede manu nun kaybedeceğini sanmıyorum![]()
36.Hafta : Chelsea : 4 Birmingham : 0
Ligde kazanıyoruz ama Manu'da kaybetmiyor .. Zaten Everton maçından sonra demiştik Manu Şampiyon olacak diye .. Artık son 2 hafta ve Manu'nun 4 puan kaybetmesi lazım bizim ise 6 puan almamız lazım.Üstelik Totnım ve City maçlarımız olacak
Şampiyonlar Ligi Yarı Final : Atletico Madrid : 2 Chelsea : 1
Lig maçlarındaki yorgunluklar ve konsantrosyon eksikliği sonucu 2-1 yenildik fakat maçta 3 golümüz sayılmadı.Yinede finale kalmaya bildik o yüzden yenilgi hiçde sorun değil.Maçta sakatlanan Aguero'nun sakatlığı neyseki 3-4 gün arası sürecek.
36. Hafta
Şampiyonlar ligi
Deplasmanda 5 attığımız barca'yı sahamızda da yendik.Adler niye maçın adamı oldu onu da anlamadım iyi oynayan zaten bizdik..
Rakip Kaleci 9.1 ile oynadı biz daha ne yapalım ?
şampiyon belli oldu gibi.. tebrikler Manchester United, Messi'yi isteriz![]()
Kariyeriniz çok güzel gidiyor başarılar dilerim. Fakat puanlar inanılmaz uçmuş dünyanın en zor ligi premier ligde 2 takımın 100 puanlara ulaşması çok fazla. Benim önerim yeni sezona başlarken ortak bir karar alıp şu korner taktiğinden vazgeçmeniz. Yoksa size rakip olacak hiçbir takım olmayacak ve sıkıcı bir hal almaya başlar.
Manu'nun Şampiyon olacağız bizim Everton maçından belliydi zaten![]()
Korner işini düşünüyoruz açıkçası.
37. Hafta
9 kişi kaldık aynı dakika'da ama yılmadık geriye de düştük ama kazandık.
38. Hafta
Ve Şampiyon Man Utd!!!
Ligin en çok gol atan 2. ve en az gol yiyen takımı olduk.Bu yıl herşeyi harika yaptık ve geçen sezon ki şansız şampiyonluk kaybını telafi etmiş olduk.
2 Dev Kapışmada 2 dev takım ! ..
İki dev önce FA CUP sonra Şampiyonlar Liginde Kozlarını Paylaşacak !!!
bekliyoruzzzzzzz![]()
Şaka gibi bugünde maç var![]()
Ne maçı var bugünManu - Chelsea mi
![]()
Allahım heyecan da son safhadayız![]()
Yok artık daha neler![]()
Olamaz mı olabilir yani doğal bi durum![]()
Tebrikler Manchester'a. En başından beri Manchester favorimdi. Şu final maçlarını yapın artık. Biz de heyecanlandık burda.![]()
Ben her iki takımıda tebrik ediyorumBenim suçum yok onlar fazla iyiler biz ortalama Liverpool olarak oynadık
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşte bu ya Tebrik Etmek !
Bende seni tebrik ederim Muro , Yok benim takım finans olarak kötü , yok benim takım'a a gelirken sana a'2 geliyo falan filan yapmıyorsun ..
Bu taşlar bana sanırım ama boş laflara karnımız tok.
Ayrıca Liverpool'un finansı kötü değil.
Ayrıca ben seni geçen yıl tebrik etmiştim.Şansız kaybettik dedim diye bu senin başarını tebrik etmiyorum anlamına gelmez Sayın Baş!