Fatih Terim'in kendi oyuncusu Hakan Balta'yı sol bek için çağırmaması enteresan olmuş. Hakan için zor bi durum
Ümit milli takım kadrosuna da Salih Uçan alınmamış sanırım.
Burak
Ben artık kadroya bakmıyorum. Sadece sonuç önemli. İsterse 3. Ligden çağırsınlar tüm kadroyu. Elemeleri başarılı tamamladıktan sonra kadroda kimin olduğunun çok önemi yok. Her zaman şu niye yok diyoruz, ertesi maçta şu niye yok dediğimiz adam oluyor yine kazanamıyoruz. Şimdide kim olursa olsunda yeterki sonuç başarılı olsun diyelim bakalım...
Benimde aklıma geliyor, bunlar çok doğal saçmalıkla alakası yok.
O oyuncularımızdan biri bile sakatlansa çok etkileniriz, İsmail örneği var. Umarım bir sakatlık olmaz. Bu hamlenin içinde oturmaya başlayan takım ahengini bozma isteği de olabilir. Kendi takımının hem ligde hemde ŞL'de oynayacağı maçlar nedeniyle oyuncularını riske etmek istemiyor da olabilir.
Seçimler bile tuhaf. Mecburen oynadığı sol bekte dökülen Ersan, daha 90 dk bile oynamamış Pektemek ile Oğuzhan bile kadroda. Sonuçta Terim milli açıdan iddiasız bir dönemde. En önemli rakibinden 6 kişi çağırarak yorgunluk, sakatlık gibi durumlara sebebiyet verebilir.
Benimde komplo teorilerim bunlar.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Oğuzhan bu kadroya yerleşir, bir daha da çıkmaz.
FM Gazetesi
Kadro falan artık önemli değil. Kim çıkarsa çıksın adam gibi oynasın. Yeterki maç kazanalım anasını satim.
Milli takım ruhunu öldürdüler. Andorra'ya atabildiğimiz kadar atalım 3-5-10 ne atarsak atalım. Averajada ihtiyaç var. Çok ufak olan şansımızıda sürdürmek adına şu 2 maçtan 6 puan çıkartırsak diğer maçlara göre artık gidip gitmeyeceğimiz belli olur zaten.
A Milli Takım kadrosu açıklandı
5 Ekim 2013 13:00 NTVSpor.net
A Milli Takımın, Estonya ve Hollanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu Fatih Terim tarafından açıklandı.
A Milli Takımımızın, 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı Estonya ve Hollanda maçlarının aday kadrosu belli oldu.
Ay-yıldızlılar, Estonya ile 11 Ekim'de Tallinn'de A Le Coq Arena'da saat 21.30'da karşılaşacak. Hollanda maçı ise 15 Ekim Salı akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak.
Hamstring adalesinde sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz hafta takımıyla çıktığı maçta uyluk arka adalesinden sakatlık geçiren St. Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç aday kadroya alınmadı. A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun sakatlıklarının Estonya ve Hollanda maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığı için, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla iki oyuncunun tedavilerine kulüplerinde devam edilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.
Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Olcay Şahan (Beşiktaş)
Gökhan Töre (Beşiktaş)
Tolga Zengin (Beşiktaş)
Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş)
Mustafa Pektemek (Beşiktaş)
Alper Potuk (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Caner Erkin (Fenerbahçe)
Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)
Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Burak Yılmaz (Galatasaray)
Umut Bulut (Galatasaray)
Selçuk İnan (Galatasaray)
Semih Kaya (Galatasaray)
Cenk Tosun (Gaziantepspor)
Salih Dursun (Kayserispor)
Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Aykut Demir (Trabzonspor)
Olcan Adın (Trabzonspor)
Arda Turan (Atletico Madrid)
Nuri Şahin (Borussia Dortmund)
Ömer Toprak (Bayer Leverkusen)
Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)
Mevlüt'ü almamış galiba.
Mevlut Sakat.ersan yerine akhisardaki ugur alinabilirdi kadro guzel.
Yusuf'u çağırmalıydı bence Terim onun dışında iyi kadro.
Pektemek ne için çağırılmış anlamadım
Yusuf'u ümit Milliye çağırmışlar. Mustafa yerine Yusuf çağırılsa hem Yusuf içinde ateşleyici bir etken daha olmuş olurdu.
Yusuf için çok erken ümit milliye alınmış zaten.
Pektemek neden alınıyor anlamıyorum ben.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçeli olarak değil de tarafsız olarak söylüyorum; Ersan yerine Egemen olmalıydı. Bence bu takıma yazılacak ilk defans oyuncusu Gökhan, ardından Egemen'dir.
Egemen iyidir güzeldir de Ömer-Semih gibi bi ikili varken Egemen anca yedekte oturur.Terim hızlı bir savunma istiyor Semih-Ömer bu konuda gayet iyi.
Semih ve Ömer ikilisine kimse itiraz etmiyor zaten, Ersan'a itiraz ediliyor.
Bu arada ben Semih ve Ömer'in ideal stoper ikilisi olduğuna inanmıyorum, fiziki mücadele olduğunda hep hata yapacaklar diye korkuyorum. Aynı şekilde Ömer'in çok iyi bir stoper olduğuna da inanmıyorum.
Olcay Şahan (Beşiktaş)
Mustafa Pektemek (Beşiktaş)
Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)
Şu isimlerin kadroya neden alındığını anlayamadım. Hepsi ya yedek ya da formsuz. Mevlüt'ün sakatlığı olmasaydı, Mustafa Pektemek kesinlikle alınmazdı zaten.
Terim adaleti... selcugu almamis dogruda yapmis... ersan yerine baskasi olabilirdi.
![]()
Hazırlık macı kadrosu değil mi bunlar ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bugüne kadar gördüğüm kadrolar içerisinden en çılgınca olanı, bu herhalde.Sadece hazırlık maçı ile sınırlı olur böyle bir kadro seçimi ve aralarından en fazla 2-3 isim (Oğuzhan ve Salih Uçan haricindekiler) sürekli seçilmeye devam eder bence.
Nuri neden yokki acaba? Bundan sonraki dönem için takımı Nuri ile Arda'nın üzerine kurmak en mantıklısı olacak. Hadi yeni dönemimiz hayırlı olsun.
Nuri yıllardır bi milli takım ile özdeşleşemedi. Hep sönük kaldı. Yanında da oynayan oyuncular pek iyi değildi ancak nedense hep vasat görüntü çiziyor milli takımda...
Emre Çolak'ın güvene ihtiyacı var. Terim onun için çağırmış.
En çok Bilal'e sevindim , Terim'i de ayrıca alkışlamak gerek güzel bir seçim yapmış en azından herkese bir gönderme var.