BWFC'nin sabah satisa cikardigi 125 tane 9-Tuncay formasi,QPR maci sonrasi 2.5 saatte bitmis.Saatte 50 forma ediyor![]()
BWFC'nin sabah satisa cikardigi 125 tane 9-Tuncay formasi,QPR maci sonrasi 2.5 saatte bitmis.Saatte 50 forma ediyor![]()
Şimdi o formalar 100 liradan olsa. İyi iyi![]()
Tuncay'ın maaşını forma satışlarından çıkartmış Bolton.![]()
So what?
Saike
Bu da demek oluyor ki Tuncay İngiltere'de gerçekten seviliyor
Tecrübeli menajer, takımda kalmaya ikna edemediği Samir Nasri'yi Manchester City'ye satmaya hazır.
rsene Wenger, Arsenal yönetimine Samir Nasri'yi kendisi için 22 milyon avro ödemeyi planlayan Manchester City'ye satmaya hazır olduğunu bildirdi.
Nasri'nin takımdan ayrılmak istediği bir sır değildi ve haftalık ücreti olan 100.000 avronun iki katını kendisine ödeyecek olan Manchester ekibine gitmek istiyordu. Cezayir asıllı Fransız yıldızın sözleşmesi gelecek sezon bitiyor ve sözleşme uzatmaya yanaşmaması Arsenal cephesini endişelendiriyor.
City haberini her an duyabilirsiniz..
Jadson 12M Pound karşılığında Arsenal'de
Kaynak: Yabanci Haber Kaynaklari
Haberin kesinliğini araştırmadım fakat Fabregas'ın gidişine ithafen alındıysa bu adam FM tabiriyle amc.Gerçekte 6-7 kez izledim iyi oyuncu ama Premier League ' e ne kadar uyum sağlar orası meçhul ve ben zorlanacağını düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
''Arsenal snap up £12m Jadson as 'new Fabregas'
</EM>
Nasri agrees five-year deal on £165,000 a week – and City want him to play Monday
By Ian Herbert, Northern Football Correspondent''
Independent'in sitesinden...
Jadson mu yeni Fabregas ?
12 Ağustos 2011 14:30 | NTV Spor ve Ajanslar
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
![]()
Liverpool, Newcastle United takımının İspanyol sol beki Jose Enrique'yi transfer etti.
Liverpool'un internet sitesindeki haberde, 25 yaşındaki Enrique ile bu sabah sözleşme imzalandığı belirtildi, ancak ayrıntı verilmedi. İngiliz basınındaki haberlerde, Enrique ile 5 yılılk sözleşme imzalandığı ve transfer için Liverpool'un 8 milyon euro ödediği belirtildi.
Enrique, yaptığı açıklamada, ''Bu, hayatımın en güzel günlerinden biri. Dünyanın en iyi takımlarından birine geldim. Çok mutluyum'' dedi.
Yerinde bi transfer. Newcastle takımın yıldızlarını bir bir yolladı bakalım ne olacak.
tribundergi: Ji-Sung Park, Manchester United ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.
İyi Adam Ama![]()
31'ine merdiven dayamış gitsin ülkesine Manchester'ın şu yaşlıları bırakması lazım ama şaka bir yana
Tecrübeliler ile bu kadar iyi top oynuyorlar![]()
Fenere gelseydi güzel olurdu. Ama maaşı çok yüklü diye biliyorum.
ayrıca 31 modern futbolda yaş mı yahu fm mi oynuyoruz 35-36ya kadar çok rahat oynuyor oyuncular performans kaybı yaşamadan ingiltere'de
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Gonzalo Higuain için Premier Lig'in dev kulüplerinden Liverpool'un talip olduğu iddia edildi.
12 Ağustos 2011 Cuma - 18:00
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Real Madrid'in Arjantinli forveti Gonzalo Higuain için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Arjantin'de yayın yapan Ole gazetesinde yer alan haberde, Real Madrid teknik patronu Jose Mourinho'nun elinde Karim Benzema ve Gonzalo Higuain gibi iki isim olmasına rağmen halen forvet arayışında olmasının diğer kulüpleri harekete geçirdiği belirtildi.
İngiliz ekibi Liverpool'un Higuain için 25 milyon avroluk bir teklif sunmaya hazırlandığını belirten gazete ayrıca Arjantinli oyuncu için Roma'nın da transfer girişimi hazırlığında olduğunu iddia etti.
Madrid ekibinin oyuncuyu satmak gibi bir planı olmadığı da belirtilen haberde "ancak kimse ne olacağını bilemez" sözleri ile transferle ilgili ilginç gelişmeler olabileceğinin altını çizdi.
Fransa doğumlu Arjantinli forvet Higuain 2007 yılında River Plate'ten Real Madrid'e katılmış ve 127 kez formasını giydiği takımı adına 69 gol atma başarısını göstermişti.
Higuain'i neden satsın ki Real?
Alırlarsa anca Benzema gelir.
İyi de Jose forvet sayısının yeterli olmadığını düşündüğü için forvet transfer istiyor.Zor bırakırlar Higuain'i.
So what?
Saike
Liverpool niye alsın ki Higuain'i.
35 milyonluk carroll varya![]()
Balon haber bence![]()
Sus sus tuz basma![]()