yıllardır bütün kupaları domine eden, zamanla saçmalamaya başlamış barcelonadan ronaldinho, eto, henry gibi oyuncuların ayrıldıgından beri öylesine nefret ediyorum ki, bu farkla içimin yagları eridi. Real'i ise normalde severim ama şu turu kaybetmeleri, o içinde ukte kalma, hevesinin kursagında kalması duygularını bizim gibi aynen yaşamalarını sagladıgı için Dortmund'a teşekkürler, tebrikler. İyi olan kazansın.
dedeli rosickyli kollerli lehmanlı kadrosundan beri dortmundluyuz
Nuri'den beri Dortmundluyuz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Forza Bayern!
Chapuisat'ın o güleç suratından beri dortmundluyuz.
Hassler'in sarı saçlarının formayla uyumundan beri dortmundluyuz.
İlker Yasin'in telefonla maç anlatılan dönemdeki Reuteeer diyişinden beri dortmundluyuz
Varsa üstü gelsin lan![]()
Not: Möller'in hakeme bön bön bakarak yaptığı itiraz şeklini unutmuşum
He bi de eskiden bunların forması sarı değildi. Fosforlu yeşildi/sarı gibi bişeydi. Yana yakıla her yerde bunların forması aranırdı. Mahallede birinde görüldü mü ohaa nerden bulmuş la denirdi.
bayernden son dönemde nefret eder oldum araplarin satin aldigi takimlara benzemeye basladilar astronomik rakamlara transferleriyle.. o yüzden finalde bende dortmundluyum![]()
Şöyle bir durum var adamlar kazandıklarından fazlasını harcamıyor. Herhangi bir petrol milyarderi veya Arap şeyhinin parasına ihtiyaç duymadan kendi gelirleri ile transfer yapıyor. Bayern Munich M.City, Chelsea veya PSG değildir. Tam aksine bir Barca, Real ve M.Utd'dir. Sonuçta Arapların veya Rusların hiçbiri yokken Bayern Avrupa'da kupa kazanıyordu. Senede 1 veya 2 tane çok kaliteli topçu alıyorlar o kadar. En son şampiyonlar ligini aldıktan sonra çok abartı transferler yapmadılar ve başarı da gelmedi. Baktılar olmuyor önce stadı yaptırdılar sonra da transferler gelmeye başladı. Ve o kadar kaliteli transferle birlikte altyapısından inanılmaz kaliteli futbolcular çıkartan nadir takımlardandır. Mevcut yönetimi ile Bayern Munich dünyanın en başarılı takımıdır gibi geliyor bana.
Forza Dortmund !
![]()
" Teknik Direktör " kavramını daha iyi anlamamıza vesile oldu Barcelona'nın bu durumu. Kadroları acayip sıradanlaştı. Bakalım nasıl toparlanacaklar. Münih büyük iş başardı. Sezon boyunca 130 golden fazla atıp sadece 25 gol yiyen bir takım. Tebrik etmek gerekir, tebrikler Münih. Finalde Forza Dortmund !![]()
Canım FEDA olsun sana !
Dortmund inanılmaz sempatik bir takım. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa herkes mi öyle düşünüyor?
FM Gazetesi
Banada çok sempatik geliyor nedense.
Canım FEDA olsun sana !
Bu arada finalin hakemi bence belli oldu,yari finalde maç vermediklerine göre ;
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bana da öyle geliyor hadi hayırlısı.Çünkü Howard Webb yarı finalde maç yönetti aynı şekilde Kassai'de.E Cüneyt Çakır ne Çeyrek Final yönetti ne de Yarı Final.Çakır'ı Finale sakladıklarını belli ettiler bence.
Ipini cekmis de olabilirler![]()
UEFA tam not vermedi mi Çakır'a o maç için ? Bence verilebilir final Çakır'a.
Büyük ihtimal finale saklıyorlar.
Canım FEDA olsun sana !
Finale saklıyor olmalarını istiyorum bende şahsen ancak Kaan'ın dediği daha mantıklı geliyor bana. Çeyrek finalde de maç vermemeleri bunu destekler nitelikte bence.
Screw you guys, I'm goin' home
Eğer farkettiyseniz ligte de derbi vs gibi maç vermiyorlar.Bence Tff'ye de Cüneyt Çakır'a final vereceklerini ve bu yüzden saklaması gerektiğini söylediler Uefa yetkilileri.Ben Cüneyt Çakır'ın final yöneteceğini düşünüyorum.
Ahh keşke kırmızı kart olura bir yüz lira atarım artık![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Şampiyonlar Ligi Final Maçını Cüneyt Çakır Yönetecek.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
...
Lütfen kesin olmayan bilgileri ve haberleri kesin cümlelerle paylaşmayın beyler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beklediğimiz gibi oldu. Kırmızı kart banko beyler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Hakikaten ha , gidip kırmızı karta 100 lira oynasaydım. Hesabını kim verecekti. Lütfen kesin bilgiler paylaşın.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir