Yuuh izlemiyordum maçı skora bakıyım dedim fark 20 olmus nerdeyse.Bizde hesap yapıyoruz adamlar bitirmis zaten.
Yuuh izlemiyordum maçı skora bakıyım dedim fark 20 olmus nerdeyse.Bizde hesap yapıyoruz adamlar bitirmis zaten.
bayern-maccabi maçı nba tadında geçiyor anlaşılan. ilk periyot 32-32 ilk yarı 58-54. bu arada maccabi eğer son 2 maçını da kaybederse (ki son maçı cska ile) malesef bizle üçlü averaja kalıyor ve eleniyoruz. maccabinin salak salak kaybettiği maçlar yüzünden elenirsek cidden üzülürüm.
Valla bence çıkarız bu gruptan. Maccabi bugün yenilebilir ama CSKA'yı son maçta yenebilirler belli olmaz Real 1 sayı farkla yendi o deplasmanda.
Fark 26 sayı olmuş. Çok güzel....
Fener bu maçı da alamıyosa zaten gitmesin Top 8'e. Rezil bir deplasman performansı var gerçekten tek galibiyetleri Efes karşısında.
F4 hedefi ile başlanıp Top 16'da veda edilen bir Euroleague sezonu. Büyük hayal kırıklığı.
bayern 92-94 maccabi. bu çok iyi oldu, maccabiyle üçlü averaj ihtimalinden kurtulduk.
İyi oldu Maccabi'nin galibiyeti.
obradovicin istifa etmesi lazim aldigi parayi hak etmiyor.
Ben işi çözdüm işin içinde Türkler ve Türkiye olunca karışıyor sistemler. Bir şekilde bozuluyor takımlar. Hiddink'in Obradovic'in başarılı olamamasının, başarılı görülmemesinin kesin sebebi bu. Adamlar bir tek burada problem yaşıyorlar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gs ile Kuban arasında averaj kimde ? İki maçta 1 sayı farkla bitmis birini Gs birini Kuban almıs.
38-38 bitti ilk yari guzel oynuyoruz umarim 2. yarida devam ettirriz bu maci bir alirsak bu is tamamdir bitti.
Genel Averaj'a bakılacak 2 takım arasında averaj üstünlüğü olmadığı için. Bu arada CSKA ile 38-38 bitti ilk yarı. İnşAllah kazanabiliriz kafa kafaya devam edecek gibi duruyor maç.
Genel averajlarda cok yakınmıs eger Gs bugun kaybederse son hafta baya heyecanlı olacak.![]()
Deme öyle işte ne güzel 38-38 bitti ilk yarı yeneceğiz inşAllah. Son hafta stresli olmayalım rahat rahat oynarız Partizan'la. CSKA'da Real ile liderlik mücadelesi veriyor biz yenersek Real affetmez Kuban'ı.![]()
Real zaten her türlü affetmez Kuban'ı.Kazanırsa Gs cıktı denilebilir.
52-51 önde kapattık 3. çeyreği. Haydi Aslanlar !
Edit : Marko helal sana 65-64 öndeyiz son 1 dakika.
Last edited by Fearless Coward : 04.Nisan.2014 at 21:32
Allah'ım goooolPaylaşılamayan topta Kaun'la Arroyo yükseldi top bi anda bizde kaldı 4 saniyeden az vardı hücumun bitmesine cezayı Markoishvili kesti. 65-64 öne geçtik.
67-67 şuan yok böyle heyecan.Hahah maç uzatmalara kaldı arkadaş son top neydi öyle.
Son topu çok kötü kullandık yine. Uzattık yok yere maçı.
niye uzattiniz, insallah fark olmaz. kazanirsa zaten gs buyuk is ama 1-2 sayiyla yenilmek de avantaj olacakti.![]()
Mola hakkımız yok muydu ? Ergin hoca niye mola almadı yahu.
Erceg çok iyi oynuyor bugün valla helal olsun. Yine yazdı üçlüğü.![]()
o kadar cok serbest atis kacirirsak olacagi buydu alacagimiz mac uzadi olamaz boyle birsey ya
Serbest atışlarda rezaletiz ya. Maç gidiyor valla.
ender ulan ender....
ergin ataman 1 sayi fark yeter dedi, faul yaptirtmadi 10 saniye kala
bu arada semih erden kadro disi birakilmis. olympiakos macinda onu izleyemecegiz, ne kotu![]()
![]()
Erceg'in çabaları yetmedi maalesef. Hairston özellikle yaktı bizi kaçırdıklarıyla. Canları sağolsun 1 farkla yenildik artık iş bizde bitiyor Partizan'a fark atalım bitsin bu iş.