Sayfa 30 / 39 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe bu kadrosuyla TOP 8'e kalmalıydı Milano takımının yaptığını Fenerbahçe yapamaz mıydı çok rahat yapardı. Obradovic benim gözümde Fenerbahçe'de başarısız ilerliyor. Ligde ABOOO'nun bahsettiği Fenerbahçe 30'da 0 yapar olayını Banvit tek yenilgiyle yerine getiriyor. Fenerbahçe belki kalan 2 maçı yenebilir ancak bu gruptan çıkmak için yeterli olmayacaktır dün kesin kazanmaları gerekiyordu. Bize gelirsek Kuban pek fark atamadı Partizan'a biz 11'den daha fazlasını atarız önemli olan CSKA'dan az fark yemek. Allah'ın izniyle TOP 8'e kalacağız. Doomsdor güzel bir olaya değinmiş bu arada kesinlikle katılıyorum Barça en güzel örneğidir bunun.

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    euroligin yeni 8er takımlı 2 gruplu top16 sistemiyle beraber ilk tur gruplarında 1. veya 4. olmanın hiçbir anlamı kalmadı. bu nedenle büyük takımlar ilk turu hiç umursamıyor, maksimumunu oynayan fenerbahçe belki yüzde 20sini oynayan büyükler karşısında galibiyetler aldı. fenerbahçe taraftarını bu yanılttı sanırım.
    Aynen katılıyorum.CSKA'yı rekor farkla yendiğimizde bu takımın Final-Four'a gidebileceğini düşünmüştüm ama dediğin gibi yanılmışım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eger Pana , Malaga'ya kaybederse yada Oly , Efes'e kaybederse son hafta Yunan derbisinde taraf olucaz ama öncelikle bizim 2 maçı da kazanmamız lazım.Umut fakirin ekmegidir diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerin cikmasi icin dedigin gibi birinci sart kalan 2 maci kazanmasi. sonraysa pananin iki macini da kaybetmesi ve malaganin milanoya evinde yenilmesi gerekiyor. olympiakosun yolu acik gorunuyor. bu durumda oncelikli mac pana-malaga. pana kazanirsa fisimiz cekilir. belki laborala yenilerek kendimiz cekeriz fisimizi, belli olmaz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence hiç boşuna hesap yapmayın ve gruptan çıkamadığımızı kabul edin. En kötü döneminde bile Pana'yı yenemedik ve ben o maçtan sonra gruptan çıkamayacağımıza emindim. Bu sene olmadı diye kıyamet koparmaya gerek yok. Kadromuzun final-four için yeterli olmadığı sene başında belliydi aslında ama belki üstün taktik ve hırsla bu açığı kapatabiliriz diye düşündük. Bizim ilk turda çok öne çıkmamızın sebeplerinden biri de dış atışlarımızın aşırı isabetli olmasıydı. 2. turda dış atışlarımız çok kötüydü, ilk tur performansımızın yarısına bile ulaşamadık. Bir başka sebep oyuncularımızın birçoğunun duygusal olması ve mental olarak yeterli düzeyde olmaması. Özellikle Obradovic'in sert mizacı bazı oyuncularda ters tepti bence. Çok yetenekli oyunculara sahip olsak ta lider özellikli oyuncumuz yok. Seneye 2-3 tane iyi transfer yapıp daha ileri gidebiliriz. Cska yıllardır bizim yaptığımız yatırımı yapıyor ve şampiyon olamıyor.

Sonuçta Obradovic gibi bir hocaya sahibiz(ne kadar bu sene takıma pek birşey kattığına inanmasam da), yeterki istikrardan vazgeçmeyelim. Sonuçta koçun tam olarak istediği bir kadroya sahip değiliz. Önemli olan 1 yılda F4 oynamak değil, her sene F4 için iddialı olmak. Bu da 2 yılda olacak şey değil yavaş yavaş olacak.

Kalan 2 maçı sakin bir şekilde izleyelim, umalım 2 maçı da kazanarak veda ederiz. Açıkçası ben bu saatten sonra gruptan çıkmayı da istemiyorum. Gidip çok kötü bir şekilde elenirsek takım üzerindeki etkisi daha kötü olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla himone güzel açıklamış Pana formdan düşen Malaga'yı affetmeyecektir öncelikle. Oly'de Spa döndükten sonra işleri yoluna soktu Efes'i affetmezler onlar da. Fenerbahçe kalan 2 maçını alacaktır ancak yetmeyecektir bence. Deplasmanda çok kötü bir performans çizdiler alınacak 1-2 maç çok farklı duruma getirirdi onları ancak olmadı.

Biraz çok hayalperestçilik olacak ama EA Milano maçı tekrarlanırsa ben çıkma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Biraz çok hayalperestçilik olacak ama EA Milano maçı tekrarlanırsa ben çıkma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.
    oyle bir ihtimal var mi ki, ayrica oyle bir ihlal de olsa sayi silme yontemine gidilebilir dendiydi. mac tekrari pek olasi degil gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçın tekrarı olsa olsa Türkiye'de olur, Avrupa'da böyle bir karar verilmez.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basketbol'da kolay değil o işler keza ŞL'de de öyle zor yani. Milano ayrıca Barça'ya 28 fark attı sahasında. Barça ilk kez yenildi Top 16'da. Benim Real'den sonra ki şampiyonluk favorim kesinlikle Milano. Zaten F4 sahalarındaymış bence Real ile final oynayacaklar tabi F4'te eşleşmezlerse. Çok güzel final olur gerçekten umarım bu 2 takım final oynayabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahada ruh gibiyiz ve Obradovic buna rağmen aynı oyuncularda ısrar ediyor, sahaya Berk'i sürse daha etkili oynardık. Ömer Onan niye oyuna girmiyor, şu yaşına rağmen herkesten iyi mücadele eder. Melih neden Emir kadar süre alamıyor, tamam çok iyi değil ama Emir maç başladığından beri ne yaptı. Hazır Oğuz geri dönmüşken Kleiza neden 3 numarada denenmez, özellikle hücumda sıkıştığımızda üstünden oynanacak adamı 4 numarada bitirdik. Bogdanovic niye ısrarla ikili oyun oynamaya devam eder, özellikle top 16'da oynadığı ikili oyunların %80'inde başarısız olduk.

Daha yazacak çok şey var ama zaten bitmiş sezonda daha fazla ısrar etmenin anlamı yok. Tek temennim Obradovic'in doğru transferleri yapması. Bu maçı da daha fazla izlemeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yuuh izlemiyordum maçı skora bakıyım dedim fark 20 olmus nerdeyse.Bizde hesap yapıyoruz adamlar bitirmis zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

bayern-maccabi maçı nba tadında geçiyor anlaşılan. ilk periyot 32-32 ilk yarı 58-54. bu arada maccabi eğer son 2 maçını da kaybederse (ki son maçı cska ile) malesef bizle üçlü averaja kalıyor ve eleniyoruz. maccabinin salak salak kaybettiği maçlar yüzünden elenirsek cidden üzülürüm.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla bence çıkarız bu gruptan. Maccabi bugün yenilebilir ama CSKA'yı son maçta yenebilirler belli olmaz Real 1 sayı farkla yendi o deplasmanda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fark 26 sayı olmuş. Çok güzel....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fener bu maçı da alamıyosa zaten gitmesin Top 8'e. Rezil bir deplasman performansı var gerçekten tek galibiyetleri Efes karşısında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

F4 hedefi ile başlanıp Top 16'da veda edilen bir Euroleague sezonu. Büyük hayal kırıklığı.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

bayern 92-94 maccabi. bu çok iyi oldu, maccabiyle üçlü averaj ihtimalinden kurtulduk.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi oldu Maccabi'nin galibiyeti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    F4 hedefi ile başlanıp Top 16'da veda edilen bir Euroleague sezonu. Büyük hayal kırıklığı.
    hemen hemen her sezona f4 hedefiyle başlanıyor zaten alıştık artık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

obradovicin istifa etmesi lazim aldigi parayi hak etmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben işi çözdüm işin içinde Türkler ve Türkiye olunca karışıyor sistemler. Bir şekilde bozuluyor takımlar. Hiddink'in Obradovic'in başarılı olamamasının, başarılı görülmemesinin kesin sebebi bu. Adamlar bir tek burada problem yaşıyorlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs ile Kuban arasında averaj kimde ? İki maçta 1 sayı farkla bitmis birini Gs birini Kuban almıs.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

38-38 bitti ilk yari guzel oynuyoruz umarim 2. yarida devam ettirriz bu maci bir alirsak bu is tamamdir bitti.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Genel Averaj'a bakılacak 2 takım arasında averaj üstünlüğü olmadığı için. Bu arada CSKA ile 38-38 bitti ilk yarı. İnşAllah kazanabiliriz kafa kafaya devam edecek gibi duruyor maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Genel averajlarda cok yakınmıs eger Gs bugun kaybederse son hafta baya heyecanlı olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Deme öyle işte ne güzel 38-38 bitti ilk yarı yeneceğiz inşAllah. Son hafta stresli olmayalım rahat rahat oynarız Partizan'la. CSKA'da Real ile liderlik mücadelesi veriyor biz yenersek Real affetmez Kuban'ı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Real zaten her türlü affetmez Kuban'ı. Kazanırsa Gs cıktı denilebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

52-51 önde kapattık 3. çeyreği. Haydi Aslanlar !

Edit : Marko helal sana 65-64 öndeyiz son 1 dakika.
    Last edited by Fearless Coward : 04.Nisan.2014 at 21:32

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah'ım gooool Paylaşılamayan topta Kaun'la Arroyo yükseldi top bi anda bizde kaldı 4 saniyeden az vardı hücumun bitmesine cezayı Markoishvili kesti. 65-64 öne geçtik.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 30 / 39 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri