Böyle haberler geliyor. Resimlerle de kanıtlıyorlar.Polis şu an garanti bankasının camlarını kırdı gözümün önünde şuçu bize atacaklar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
@okan
ciddiye almıyorum dostum bu adama o kadar çok yaranmaya çalışan var ki şu an resmen onlar da bizim aleyhimize ellerinden geleni yapıyor şimdi.
@onur abi
ciddiye alıp almamak değil mesele adamın siniri bozuluyor nasıl bu kadar sığ düşünebilir insanoğlu
bu arada kimse küfür etmesin arkadaşlar.
"Sakın küfür etmeyin. Bu olay sandığınız gibi değil sakın Tayyibe hak etse bile küfür etmeyin. Savunuyor filan demeyin, sizi düşünüyorum. Olaylar hakkında herkesi bilgilendirin. Atatürk'ü savunun. Milletimizi savunun ama savunurken Tayyibe küfür etmeyin. Sizinle değil ailenizle babanızın ekmeğiyle uğraşırlar. Bilinçlenin direnin ama küfür etmeyin. Savcılık sosyal medyayı takip etmeye başladı. Sandığımız gibi çocuk oyuncağı değil bu iş."
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dün biber, bugün portakal. Yarında muz gazı istiyorum, ama çilek gibi koksun lütfen.
Atatürk Bulvarı !
Bahçeşehir Üniversitesi !
Medya hangi medya? Sade vatandaşın telefonundan çektiği görüntüleri izliyoruz anca. Dünyada Suriye'ye, Irak'a gidip kaza kurşunuyla vefat eden muhabirler varken bizde durum bu halde olmamasına rağmen en ufak bi canlı yayın yok.
O VİDEO NE ÖYLE O NASIL BİR VİCDANDIR O NASIL BİR MÜSLÜMANLIKTIR YA![]()
Mecidiyeköy , İstanbul , Turkey !
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 02:01
Feyste bir yazı gördüm. Olayı özetliyor:
Bu direniş
1-Kutlayamadığımız MİLLİ BAYRAMLAR içindir.
2-Silivri’de hapsedilen ORDUMUZ içindir.
3-Hapisteki AYDINLARIMIZ,GAZETECİLERİMİZ içindir.
4-YURDUMUZU açılım adı altında böldüğünüz içindir.
5-LAİKLİĞİ yok ettiğiniz içindir.
6-HALK AÇLIK sınırında yaşarken,sizlerin milyar dolarla dünyanın en zengin listelerinde olduğunuz içindir.
7-ATAM’a AYYAŞ diyip dil uzattığınız içindir.
8- Dini siyasete karıştırarak DİN SİYASETİ yaptıgınız içindir.
9-Size oy verenler MÜSLÜMAN, vermeyenler GAVUR İZMİR’li olduğu içindir.
10-Şehidimiz KELLE,Terorist başı SAYIN olduğu içindir
11-Çifçilerimiz ANALARINI ALIP GİTMESİNİ SÖYLEDİĞİN içindir.
12-Komşu Müslüman ülkeleri yok etmek için KAFİRLERLE el ele olduğunuz içindir.
13-IRAK’ta binlerce Müslüman katledildi,SESSİZ kaldığınız içindir.
14-2 torba kömür,makarnayla HAYATLARI SATIN ALDIĞINIZ içindir.
15-REYHANLI içindir.
16-Çocuklarınız askere göndermeyip,Fakir ocaklara ateşler döktüğünüz içindir.
17-Gençlerimizi DİNDAR ve KİNDAR diye ayırdığınız içindir.
18-En önemlisi artık başımızda senin kulun,halkın olmak istemediğimiz içindir.
Sosyal medya da bilgi kirliliği o kadar fazla ki insan neye inanacağını şaşırıyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şöyle bir foto var
Birde atılan biber gazlarının son kullanma tarihinin dolduğu iddiası var
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Utanıyorum, tek diyebileceğim şey budur.
Resmen utanıyorum.O biber gazını verdikleri kişilerde biraz akıl ve mantık kavramı olacak, olacak ki attığı yeri bilsin ve kişiyi bi görsün..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ülke savaş alanına döndü;ölen,ölmekten beter olan vatandaşlarımız var
bir twit :
sinir krizi geçiren bir fenerli ve galatasaraylı onu teselli ediyor , dayan kardeşim , daha bizi kadıköyde yeneceğiniz çok maç var.
Allahınıza kurban taraftar grupları , hep kızıyorduk birbirimize ama artık geç de olsa anladık polis terörünün hepimizi vurduğunu , bundan sonra başbakan ile dostluk kuran tek yöneticiyi barındırmamak için elimizden geleni ardımıza koymayacağız.
Aziz Yıldırım : Ne şikesi , memleket elden gidiyor demişti , şimdi bu sözünün arkasında durmazsa , o da artık barınamaz orda.bugüne kadar destekledim , bütün desteğimi geri çekerim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=547468068628376
Ha bunları savunan var ha bunları !
Doğrudur,panzerle vatandaşlarımızın üzerinden geçilmekte;yazıklar olsun böyle hükümete
İnsanımızı artık değersiz olarak görüyor polis.Sanki orada eylem yapan insan değilde karınca.Ezip geçiyorlar.Karınca bile olsa insan önce bir durur düşünür ama bunların gözü kör olmuş.Yakında öldürmeye de başlar bunlar.ZIvana dan çıktı polisler.Bundan sonra eylemcilerimizin çok dikkatli olması gerekir.
Polisi savunan arkadaşlar, utanın bunu izleyip
[YOUTUBE="qTQYNrZJcWM"]hhhhh[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Yok canım halktır o , direnişcilerdir. Polis kılığına girip camları indiriyolardır. Yersen...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz